ASUS ROG Spatha - herní myš v barvách Republic Of Gamers

7. 7. 2016 18:19    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUS uvedl na český a slovenský trh herní myš Spatha z řady ROG (Republic of Gamers) určenou k hraní online her pro více hráčů (MMO), kterou lze používat v kabelovém nebo bezdrátovém režimu. Novinka nabízí citlivost 8 200 bodů na palec (DPI) a je vybavena 12 programovatelnými tlačítky. Myš je vyrobena z odolné slitiny hořčíku, která vyztužuje její konstrukci. Novinka disponuje levým a pravým tlačítkem se speciálními spínači ASUS, které můžete snadno vyměnit, a také programovatelnými RGB LED efekty. Při použití s kabelem nabízí Spatha špičkovou rychlost odesílání signálu 2 000 Hz zajišťující okamžitou reakci a plynulý pohyb kurzoru.

ASUS ROG Spatha - herní myš v barvách Republic Of Gamers

Zásluhou celkem 12 programovatelných tlačítek, včetně šesti tlačítek pro palec umístěných na levé straně myši, umožňuje ROG Spatha provádět veškeré příkazy snadno a rychle. Těchto šest tlačítek využívá spínače Alps zajišťující citlivou odezvu. Jejich uspořádání navíc připomíná kultovní logo ROG ve tvaru oka.

ROG Spatha se vyznačuje pevnou konstrukcí ze slitiny hořčíku a snadno vyměnitelnými spínači, které umožňují rychlé přizpůsobení odporu při kliknutí. Hlavní levé a pravé tlačítko jsou umístěny mimo tělo myši a využívají spínače OMRON s životností až 20 milionů kliknutí, vysokou citlivostí a odezvou.

Myš ROG Spatha nabízí citlivost 8 200 DPI a je vybavena přepínačem DPI, který umožňuje uživatelům uprostřed hry přepínat mezi dvěma úrovněmi citlivosti.

ROG Spatha zaručuje při použití v kabelovém i bezdrátovém režimu okamžitou reakci a přesný pohyb kurzoru. V bezdrátovém režimu využívá myš ROG Spatha vysokorychlostní bezdrátové připojení s vysokou propustností dat a nízkou latencí.

V kabelovém režimu přináší myš ROG Spatha rychlost přenosu odesílání signálu až 2 000 Hz. Speciální vyvýšené provedení konektoru zabraňuje tahání kabelu po stole a zajišťuje plynulý pohyb na jakémkoli povrchu. Myš můžete nabíjet jak prostřednictvím kabelového připojení, tak i umístěním do nabíjecí základny. K myši se dodává dvoumetrový opletený kabel a metrový gumový kabel.

ROG Spatha se vyznačuje agresivním provedením s ostrými tvary a nezávisle nastavitelnými RGB LED efekty na rolovacím kolečku, bočních tlačítkách a logu ROG. Nabízí šest různých předvoleb – režimy Statický, Pulzování, Změna barev, Kliknutí, Náhodný a Baterie. ROG Spatha obsahuje vestavěnou flash paměť pro uložení až pěti různých uživatelských profilů. Intuitivní rozhraní ROG Armoury slouží k přizpůsobení profilů, nastavení LED efektů nebo programování maker.

ROG Spatha, která je držitelem prestižního ocenění 2016 Red Dot Design Award, se v Česku a na Slovensku prodává za 4499 Kč, resp. 169 euro s DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse