Microsoft Dynamics 365 a Microsoft AppSource

13. 7. 2016 16:07    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Microsoft představila dvě nové klíčové aplikace v nabídce inteligentních podnikových řešení: Microsoft Dynamics 365 a Microsoft AppSource. Aplikace Microsoft Dynamics 365 bude k dispozici letos na podzim a sjednotí současná řešení CRM a ERP do jedné cloudové služby. Tuto službu bude možné podpořit specifickými aplikacemi připravenými pro různé podnikové procesy, jako jsou finance, prodej, provoz, marketing, projektové řízení nebo zákaznický servis.

Microsoft Dynamics 365 a Microsoft AppSource

Jednotlivé aplikace Dynamics 365 mohou být využívány jak samostatně, tak v různých kombinacích dle potřeb zákazníka. Každá z aplikací nabídne moderní prostředí s možností využít funkcionalit Power BI a balíčku Cortana Intelligence, které jsou nativně podporovány. Služby budou rovněž využívat společný datový model a rozšiřitelnou aplikační platformu, což pomůže zákazníkům přizpůsobovat se aktuálním požadavkům a inovovat v reálném čase.

Zároveň jsme představili Microsoft AppSource, nový zdroj tzv. line-of-business (LoB) aplikací, add-inů a balíčků pro podnikové uživatele, které jsou nabízeny formou SaaS (software jako služba). Poskytovatelem obsahu není pouze společnost Microsoft, ale také naši partneři. AppSource je momentálně dostupný v režimu předběžného přístupu, přičemž už dnes si mohou zákazníci vyzkoušet více než 200 položek, mezi kterými jsou i tři exkluzivní aplikace od našich partnerů pro oblasti financí, veřejné správy a maloobchodu.