Lenovo K5 Note s tělem z broušeného kovu

26. 7. 2016 17:02    Rubrika: Tiskové zprávy

Lenovo představuje další přírůstek do své rodiny chytrých telefonů, smartphone Lenovo K5 Note. V elegantním těle z broušeného kovu skrývá osmijádrový procesor, vynikající obraz a zvuk společně s 3GB operační pamětí, které se společně postarají o vynikající multimediální zážitky. Nejen díky této výbavě zaujme K5 Note všechny uživatele, kteří hledají stylový telefon pro maximální zábavu.

Lenovo K5 Note s tělem z broušeného kovu

Lenovo K5 Note vybavený operačním systémem Android 5.1 Lollipop se pyšní širokoúhlým 5,5palcovým Full HD IPS displejem. V kombinaci s vynikajícím zvukem podpořeným technologií Dolby Atmos a audio kodekem Wolfson představuje tento smartphone ideální zařízení pro fanoušky multimédiálního obsahu. Baterie s kapacitou 3 500 mAh umožní uživatelům užít si celý den používání i přehrání více filmů na jediné nabití.

O plynulý chod smartphonu při hraní náročných her, používání více aplikací najednou nebo sledování filmů se stará výkonný osmijádrový procesor a operační paměť s kapacitou 3 GB. Dostatek místa pro fotografie, videa a dokumenty zajistí vnitřní 32GB úložiště, které je možné pomocí microSD karty rozšířit až na 128 GB. Nechybí ani snímač otisků prstů umožňující jednoduchou a bezpečnou autentizaci a maximální zabezpečení dat. Lenovo K5 Note podporuje také využití dvou SIM karet najednou, což umožní uživatelům snadné oddělení pracovních povinností a soukromého života při používání jednoho zařízení.

Novinka mezi smartphony Lenovo přichází v elegantním zlatém a stříbrném barevném provedení. Tělo má vytvořené z broušeného kovu, takže na první pohled působí stylově, a přitom je odolný proti poškrábání. Přední 8Mpx a zadní 13Mpx fotoaparát s pětidílnou čočkou pořídí ostré fotografie kdekoliv a kdykoliv. Uživatelé navíc mohou pořízené snímky okamžitě sdílet se svými přáteli na sociálních sítích díky podpoře vysokorychlostního připojení LTE (4G).

Kromě zabudovaného snímače otisků prstů se o zabezpečení zařízení a optimalizaci výkonu postará sada přeinstalovaných aplikací Lenovo DOit. Bez nutnosti využití datového připojení nebo WiFi je možné sdílet fotky a jiná data pomocí aplikace SHAREit. Zálohu všech důležitých dokumentů zajišťuje program SYNCit, který uloží kontakty, SMS zprávy, data a historii volání do cloudového úložiště. CLONEit zase přenese všechna stará data do nového telefonu Lenovo.

Smartphone Lenovo K5 Note je a našem trhu dostupný za cenu od 6 499 Kč včetně DPH.

Tiskové zprávy . mobily

Diskuse