Verbatim představuje novinky pro ukládání a streamování dat na cestách

1. 8. 2016 18:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Verbatim rozšířil své portfolio produktů pro ukládání dat uvedením trojice nových zařízení do kapsy, které umožňují, aby data byla pohodlně uložena, sdílena a streamována prostřednictvím vysokorychlostního připojení mezi chytrou elektronikou, jako jsou tablety s operačním systémem iOS a Android, dále pak smartphony a notebooky.

Verbatim představuje novinky pro ukládání a streamování dat na cestách

“Jednou z nejčastějších výtek cílených na smartphony a tablety Apple a Android je relativně nízká vnitřní úložná kapacita, kterou základní modely nabízejí. Uvolnit kapacitu přitom může být náročné, zvláště když jste na cestách nebo mimo dosah připojení k internetu. Zavedení nejnovější řady kompaktních zařízení Verbatim pro ukládání dat nabízí firemním a domácím uživatelům pohodlnější a cenově dostupný způsob, jak rozšířit kapacitu bez nákladů na investice do vyšších specifikací smartphonů nebo tabletů," vysvětluje Chris Chalder, Business Development Manager společnosti Verbatim EUMEA.

Verbatim MediaShare Wireless Mini je miniaturní verze streamovacího Wi-Fi zařízení, které bylo úspěšně uvedeno na trh v roce 2014. Je-li do zařízení vložena microSD paměťová karta, stane se bezdrátovým USB diskem, který umožňuje zálohování a přenos dat. Vestavěný Wi-Fi vysílač umožňuje uživatelům přístup k obsahu microSD karty a sdílet nebo streamovat data (fotografie, hudbu a video) s až 5 zařízeními najednou (například s tablety/smartphony s operačním systémem iOS nebo Android). Při plném nabití přes šikovně vestavěný USB konektor umožňuje produkt až 3 hodiny nepřetržitého používání, a může se nabíjet i během používání.

Verbatim iStore 'n' Go Lightning je robustní vysokorychlostní flash disk v kovovém pouzdře, který navyšuje kapacitu paměti pro zařízení Apple iPhone, iPod a iPad díky zabudovanému Lightning konektoru. Produkt dostupný v kapacitách 16 GB, 32 GB a 64 GB je ideální pro přístup, zálohování a sdílení dat mezi PC vybaveným USB portem a mobilním zařízením Apple - zvláště když připojení k internetu není k dispozici. Zařízení přichází se šňůrkou spojenou s ochranným krytem a umožňuje uživatelům připojení klíčenky.

Nový flash disk Verbatim Store 'n' Go Dual USB je schopen rychle a snadno přenášet soubory mezi mobilním zařízením nebo notebookem vybaveným konektorem USB-C a jiným notebookem nebo počítačem s konektorem USB-A bez nutnosti připojení k WiFi síti. Disk dostupný v kapacitách 16 GB, 32 GB a 64 GB mohou uživatelé okamžitě přidat jako úložiště k telefonu nebo tabletu s podporou USB Type-C, a tím získat větší prostor pro zachycení více fotografií, videonahrávek nebo k instalaci dalších aplikací. Jednoduché nastavení, které můžete měnit přímo na svém mobilním zařízení, umožňuje nahrávat video a ukládat fotografie nebo hudbu přímo na USB disk. Praktická šňůrka udržuje víčko přivázané k jednotce a umožňuje uživatelům připojit klíčenku.

Produkty jsou k dostání v Evropě od srpna 2016, Verbatim MediaShare Wireless Mini stojí 699 Kč. Verbatim iStore 'n' Go Lightning pořídíte za 999 Kč (16 GB), 1.249 Kč (32 GB) a 1.499 Kč (64 GB). Disk Verbatim Store ‘n’ Go Dual USB Flash stojí 499 Kč (16 GB), 799 Kč (32 GB) a 1.199 Kč (64 GB).

Tiskové zprávy . Příslušenství

Diskuse