Alcatel SHINE LITE - nabízí povrchovou úpravu ze skla a kovu

1. 9. 2016 18:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost TCL Commmunication představila na veletrhu IFA 2016 stylový smartphone Alcatel SHINE LITE. Nový model nabídne kvalitní zpracování a hodnotnou povrchovou úpravu ze skla a kovu. Telefon bude vybaven 5” HD IPS displejem, spolehlivou čtečkou otisků prstů na zádech nebo bleskem předního fotoaparátu. SHINE LITE je určen mladým lidem, kterým záleží na prémiovém designu za dostupnou cenu.

Alcatel SHINE LITE - nabízí povrchovou úpravu ze skla a kovu

Pro mladé zákazníky, kteří chtějí inspirovat své vrstevníky, nabízí model SHINE LITE sofistikovanou symetrickou konstrukci vytvořenou za pomoci precizní kombinace skla a kovu, která postrádá jakékoli ostré hrany. Dalším high-endovým prvkem je displej opatřený 2,5D sklem. Oblý zadní kryt dokonale padne do dlaně každého uživatele.

SHINE LITE sází na 5’’ HD IPS displej, který zobrazí fotky a videa v živých barvách. Nechybí ani vysoká úroveň zabezpečení, o niž se postará čtečka otisků prstů. Ta dokáže rychle a diskrétně odemknout oblíbené aplikace. Zároveň umožňuje přístup k aplikaci Safebox, do níž mohou uživatelé ukládat vlastní fotografie, videa, hudbu nebo dokumenty. Otisky prstů uživatele lze předem naprogramovat tak, aby otevřely až pět oblíbených aplikací přímo z pohotovostního režimu. V praxi to vypadá třeba tak, že ukazováčkem odemknete přístup k e-mailům, zatímco otiskem palce se ihned dostanete ke svým fotografiím.

S pomocí předního blesku dokáže SHINE LITE vytvořit hezké selfie fotky i za horšího světla. Ty mohou uživatelé obratem vložit do speciální aplikace Face Show, která slouží k ukládání foto- a videoalb. Dvoutónový blesk zadního fotoaparátu zajišťuje fotografům přirozeně vypadající a vyvážené světlo. Pomocí aplikace Split Catcher se navíc dají snadno vytvořit vícevrstvé koláže, které zachytí požadovanou scénu přední i zadní kamerou současně.

Smartphone Alcatel SHINE LITE se bude prodávat ve dvou elegantních provedeních – čistě bílé či leskle zlaté – ztělesňujících cenově dostupný luxus na trhu chytrých telefonů. Třetí barevné provedení “Prime Black” se začne prodávat před koncem letošního roku.

Novinka se začne v Česku a na Slovensku prodávat v listopadu /novembri za 5499 Kč, resp. 199,99 euro s DPH.

Tiskové zprávy . mobily

Diskuse