Toshiba - řešení zálohování a nabíjení mobilních telefonů

1. 9. 2016 18:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Toshiba Europe GmbH (TEG) Storage Peripherals Division oznamuje, že na veletrhu IFA 2016 v Berlíně odhalí nový produkt, který poskytne možnost nabíjení a zálohování telefonů se systémem Android™ v jednom uživatelském kroku.

Toshiba - řešení zálohování a nabíjení mobilních telefonů

Mobilní telefony se stávají ‘device of choice’ pro ukládání důležitého osobního obsahu, jako jsou kontakty, dokumenty, hudba, fotografie a videa. Nicméně i přes významné riziko ztráty dat kvůli krádeži, poničení nebo ztrátě telefonu se odhaduje, že pouze 8% lidí zálohuje data ze svých smartphonů denně (na základě průzkumu společnosti AVAST) .

Inovativní technologie společnosti Toshiba je navržena tak, aby pomohla vyřešit zásadní problém každodenního zálohování dat zároveň s nabíjením telefonu, což je každodenní operace každého z nás.

Kromě zálohování dat nabídne Toshiba také speciální funkci pro zjednodušení přenosu dat mezi zařízeními, což využijí především uživatelé, kteří přecházejí ze starého telefonu na nový.

Tato aplikace pro Android™ je uživatelsky velice jednoduchá. Nový produkt Toshiby může také zjednodušit správu dat bez nutnosti použití počítače. Uživatelé PC budou moci použít technologii zálohování dat přes rozhraní USB typu A a USB typu C.

Přesto, že integrované zálohovací a nabíjecí stanice nebudou oficiálně uvedeny na trh do roku 2017, návštěvníci IFA 2016 budou mít možnost prohlédnout si tento produkt na stánku Toshiba (hala 17, stánek 105).

Tiskové zprávy . mobily

Diskuse