iiyama G-MASTER GE2288HS - nový herní monitor z řady Black Hawk

8. 6. 2016 18:19    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost iiyama ve spolupráci se svým distributorem, společností AT Computers, uvedla na český a slovenský trh nový herní monitor iiyama G-MASTER GE2288HS, který patří do řady Black Hawk. Nový model je určen především pro nadšené hráče, kteří navíc oceňují skvělý poměr cena/výkon.

iiyama G-MASTER GE2288HS -  nový herní monitor z řady Black Hawk

Nový model iiyama G-MASTER GE2288HS je 22" Full HD monitor s rozlišením 1920 x 1080 bodů (16:9), LED podsvícením, TN panelem a podporou technologie FreeSync. Hráči navíc ocení krátkou dobu odezvy (pouze 1 ms) a funkci Black Tuner, která umožňuje vylepšit osvětlení temných míst v průběhu hraní, takže žádný zloduch neunikne.

Monitor je vybaven dvojicí digitálních portů pro přenos signálu, konkrétně DVI-D a HDMI. Aby uživatele nebolely oči od náruživého hraní, je nový monitor vybaven technologií redukující únavu očí, jako je Flicker free s redukcí emitace modrého světla. Pro větší pohodlí při hraní je monitor vybaven stereo reproduktory i výstupem pro sluchátka.

Model iiyama G-MASTER GE2288HS je již dostupný za doporučenou koncovou cenu 3.870 Kč. Výrobce na něj poskytuje záruku tři roky.

Tiskové zprávy . monitory

Diskuse