Acer Liquid Zest Plus - 5.5“ Android 6.0 smartphone s LTE

6. 6. 2016 16:27    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer představila nový smartphone s LTE, Liquid Zest Plus, který je určen pro všechny, kdo rádi objevují svět a snaží se získat ze svých každodenních dobrodružství co nejvíce. Toto 5,5" zařízení s Androidem 6.0 rozšiřuje portfolio střední třídy smartphonů Acer a pomáhá splnit závazek společnosti Acer, kterým je vytváření moderní techniky přístupné pro běžné uživatele.

Acer Liquid Zest Plus - 5.5“ Android 6.0 smartphone s LTE

Liquid Zest Plus je vybaven vysokokapacitní 5 000mAh baterií, která přináší až 3 dny1 provozu a poskytuje tak větší pohodlí a volnost. Je konec s frustrujícím dobíjením během pozdního odpoledne nebo nutnost nošení powerbanky, na což jsou mnozí uživatelé zvyklí – rázem se jim odlehčí batoh. Když už konečně nadejde čas připojit Zest Plus k napájení, dokáže se rychle nabít, a to za méně než hodinu na 50 % kapacity. Kromě toho podporuje technologii USB OTG (On-The-Go), takže můžete sdílet vysokou kapacitou baterie s přáteli a nabít jim telefon, když se jim vybije.

Liquid Zest Plus je vybaven 13Mpx fotoaparátem s ultrarychlým trojitým hybridním ostřícím systémem pro zachycení krásných okamžiků přesně tak, jak se stanou. Fotoaparát během 0,03 sekundy inteligentně zaměří různé typy scén: automatické ostření pomocí detekce fáze (PDAF) pro jasné scény za denního světla, laserové ostření pro tmavé scény při krátkých vzdálenostech (například v restauraci) a automatické ostření pomocí detekce kontrastu (CDAF) pro zachycení objektů při nízké úrovni osvětlení. Kromě extrémně rychlého ostření se může Zest Plus pochlubit na své přední straně 5Mpx kamerou, která dokáže vyfotit selfie s 85° šířkou záběru, takže si můžete být jisti, že budou na skupinové fotografii zachyceni všichni. Aplikace Fotoaparát také má selfie režim „Pause N Shoot“ s automatickou detekcí obličeje, zatímco zatřesení telefonem nastaví časovač pro snadné pořízení jednoručního selfie s přáteli.

Liquid Zest Plus je také vybaven technologií DTS-HD Premium Sound™, což ocení uživatelé, kteří si chtějí vychutnat poslech hudby při cestování. Nejlepší audio technologie ve své třídě přináší jedinečný zážitek z poslechu i díky hlubokým basům a 3D zvuku pro opravdu pohlcující zvukové scény. Zest Plus je vybaven také jinými funkcemi pro časté cestovatele, jako je technologie Dual-SIM , FM rádio pro poslouchání místních rádií, slot pro karty Micro SD a filtr BluelightShield™ pro snížení míry vyzařování modrého světla. Ten se hodí tehdy, když jsou uživatelé po vzrušujícím dni konečně připraveni ukončit objevování divů světa.

Liquid Zest Plus bude v oblasti EMEA k dispozici v modré barvě Moroccan Blue a bílé Andes White, a to v červenci za cenu od 4 990 Kč/179€.

Tiskové zprávy . mobily

Diskuse