SONY Xperia L1 - stylový chytrý telefon, 5,5” HD LCD, 256 GB paměti

21. 3. 2017 20:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Sony Mobile představila elegantní chytrý telefon Xperia L1 s velkým 5,5” HD displejem a plynulým výkonem, to vše za dostupnou cenu.

SONY Xperia L1 - stylový chytrý telefon, 5,5” HD LCD, 256 GB paměti

„Model Xperia L1 je chytrý telefon, který spojuje design a funkčnost,“ uvedl Tsutomu Sato, ředitel globálního produktového marketingu Sony Mobile Communications. „Kombinuje propracovaný displej a plynulý výkon v ikonickém designu Sony, s nímž se můžete hrdě pochlubit.“

Xperia L1 ukazuje decentní prémiový design – velký 5,5” HD displej nabízející podmanivý zážitek při sledování, který vás vtáhne do děje, ať už si obsah chcete užít doma nebo na cestách.

To vše se nachází uvnitř jasně identifikovatelného designu Sony – v jednolitém zaobleném těle, které úžasně vypadá a příjemně se používá.

Model Xperia L1 bude dostupný v klasické černé a bílé, kromě toho bude na vybraných trzích v nabídce také růžová varianta. Každá z barev bude mít výjimečné provedení.

Xperia L1 vděčí za svůj plynulý výkon čtyřjádrové platformě a schopnosti rychlého 4G LTE, která zajišťuje rychlost a bezproblémovost při používání.

Stahování a ukládání obsahu také usnadňuje velká paměť s kapacitou 256 GB, kterou je možné rozšířit pomoci mikro SD karty, jež dokáže bezpečně uložit snímky i videa.

Funkce „Smart Cleaner” funguje na pozadí, aniž by rušila, a zajišťuje, aby měla vaše Xperia L1 k dispozici neustále maximální výkon. Automaticky odstraní nepoužívané procesy a data ve vyrovnávací paměti. Zajišťuje tak plynulost výkonu při používání a delší životnost baterie.

Xperia L1 je vybavena funkcí „Xperia Actions" od Sony Mobile, která citlivě upravuje nastavení zařízení a jeho funkce podle vašeho okolí – noční režim „Good night” nastaví automaticky zařízení na „nerušit“, sníží jas displeje a zajistí, aby během nabíjení nedocházelo k jeho narušení.

Osobní asistent „Xperia Tips” byl představen v roce 2016. Přizpůsobuje se vašim preferencím, aby na displeji nabídl ve správný čas relevantní tipy, které vám umožní vytěžit z užívání telefonu Xperia L1 maximum.

Xperia L1 bude v prodeji na vybraných trzích v Evropě, na Středním východě, v Africe, Asii a v Severní a Latinské Americe od konce dubna 2017.

Tiskové zprávy . mobily

Diskuse