TP-Link představuje dvoupásmový extender RE360 s průchozí zásuvkou

1. 12. 2017 07:06    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost TP-Link, přední světový dodavatel bezdrátových síťových produktů pro domácnosti a malé firmy, uvádí na český trh dvoupásmový opakovač (též repeater či extender) Wi-Fi signálu RE360, který podporuje nejnovější standard 802.11ac o rychlosti až 1200 Mb/s.

TP-Link představuje dvoupásmový extender RE360 s průchozí zásuvkou

Extender RE360 zlepšuje kvalitu signálu Wi-Fi sítě a zajišťuje pokrytí tam, kam signál z routeru nedosáhne nebo není dostatečně silný pro stabilní připojení. Nápaditý design extenderu v moderních domácnostech nejen esteticky neruší, ale svým oblým tvarem bez vyčnívajících antén předchází i možným úrazům, zejména u dětí. Extender se zapojuje přímo do elektrické sítě a sám je vybavený průchozí zásuvkou pro připojení dalších spotřebičů.

Wi-Fi extender RE360 nabízí připojení současně v pásmech 2,4 a 5 GHz s rychlostí 300 Mb/s, respektive 867 Mb/s. Výkonem pohodlně dostačuje i pro činnosti náročné na přenosovou kapacitu, jako je streamování HD videa, online hry nebo zálohování velkých objemů dat. Zařízení spolupracuje s libovolným standardním bezdrátovým routerem. Optimální umístění v prostoru pomáhá nalézt jednoduchý světelný indikátor.

Síť s extenderem RE360 je možné plně ovládat pomocí mobilní aplikace Tether v češtině, kterou výrobce poskytuje bezplatně pro zařízení s operačními systémy iOS a Android. V přehledném rozhraní může uživatel provádět nastavení, kontrolovat stav sítě a připojených zařízení a ovládat řadu dalších funkcí.

Klíčové vlastnosti:

  • Rozšiřuje dosah sítě v rozsáhlých nebo stavebně náročných prostorách
  • Vysokorychlostní připojení 867 Mb/s v pásmu 5 GHz, 300 Mb/s v pásmu 2,4 GHz
  • Integrovaná elektrická zásuvka pro připojení dalších spotřebičů
  • Inteligentní indikátor optimálního umístění extenderu
  • Moderní design
  • Spolupracuje s libovolným routerem nebo přístupovým bodem
Tiskové zprávy

Diskuse