TP-Link představuje nový dvougigabitový domácí router Archer C2300

23. 11. 2017 13:27    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost TP-Link, přední světový dodavatel bezdrátových síťových produktů pro domácnosti a malé firmy, představuje na českém trhu nový extrémně rychlý dvoupásmový Wi-Fi router Archer C2300, který dosahuje celkové rychlosti až 2300 Mbit/s díky technologii NitroQAM ve spolupráci s dvoujádrovým procesorem o taktu 1,8 GHz.

TP-Link představuje nový dvougigabitový domácí router Archer C2300

Technologie MU-MIMO přitom umožňuje připojení více uživatelů maximální možnou rychlostí a technologie Range Boost významně zlepšuje schopnost připojit vzdálenější nebo méně výkonná koncová zařízení. Důležitou funkcí zejména pro ty, kdo pracují z domova, je podpora bezpečného tunelového připojení pomocí Open VPN a PPTP VPN.

Router Archer C2300 podporuje nejnovější standard Wi-Fi IEEE 802.11ac a poskytuje připojení rychlostí až 600 Mbit/s v pásmu 2,4 GHz a 1625 Mbit/s v pásmu 5 GHz. Zároveň je vybavený čtyřmi porty RJ45 pro gigabitovou síť LAN s možností zdvojnásobení rychlosti pomocí agregace linek. Rychlý port USB 3.0 umožňuje k routeru připojit externí datové úložiště pro rychlé a pohodlné sdílení souborů, fotografií, hudby a videa mezi zařízeními v domácí síti. Vedlejší port pomalejšího typu USB 2.0 může sloužit například k připojení sdílené tiskárny.

Router Archer C2300 je možné plně ovládat pomocí mobilní aplikace Tether pro zařízení s operačními systémy iOS nebo Android, kterou výrobce poskytuje bezplatně. Aplikace v češtině umožňuje z přehledného a intuitivního rozhraní spravovat nastavení routeru, kontrolovat stav sítě a připojených zařízení, nastavovat přístupová oprávnění a sdílení síťových prostředků a ovládat řadu dalších funkcí.

Klíčové vlastnosti:

  • Vysokorychlostní Wi-Fi síť: 1625 Mbit/s v pásmu 5 GHz, 600 Mbit/s v pásmu 2,4 GHz
  • Velký dosah a stabilní připojení díky třem anténám a zesilovači signálu
  • Technologie MU-MIMO pro komunikaci maximální rychlostí až se třemi zařízeními současně
  • Podpora zabezpečeného připojení VPN
  • Zpracování náročných úloh bez zpomalování díky výkonnému dvoujádrovému procesoru o taktu 1,8 GHz
  • Rychlý port USB 3.0 pro připojení sdíleného datového úložiště
  • Ovládání veškerých funkcí a nastavení pomocí mobilní aplikace pro iOS a Android
Tiskové zprávy . Příslušenství

Diskuse