Barevná zrcátka do kabelky, s integrovaným mobilem, Geecoo Mini 1

3. 5. 2018 20:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Pro všechny, které s sebou nechtějí nosit trvale nebo při některých příležitostech velký smartphone, přichází pod názvem Geecoo Mini 1 na český trh stylový malý telefon vyrobený z tvrzeného skla, který v neaktivním stavu připomíná oboustranné zrcátko. Po zapnutí umožňuje telefonování, komunikaci pomocí SMS či WhatsApp a také poslech hudby.

Barevná zrcátka do kabelky, s integrovaným mobilem, Geecoo Mini 1

Společnost Satomar, distributor vybraných produktů z oblasti komunikačních a informačních technologií, představuje na našem trhu stylový telefon Geecoo Mini1, který vybočuje z nabídky tradičních výrobců. Přístroj, který připomíná oboustranné zrcátko, má rozměry pouhých 11,4 × 4,9 cm a je tenký jen 5,5 mm. Při těchto miniaturních rozměrech nelze pro psaní textu použít dotykovou klávesnici, proto telefon kombinuje na první pohled neviditelná tradiční tlačítka a klasický 1,54“ IPS displej. Vše se přitom objeví až při aktivaci přístroje.

Mini telefon Geecoo umožňuje telefonování, komunikaci pomocí SMS a předinstalované aplikace WhatsApp a poslech hudby z paměťové karty nebo vestavěného FM rádia, opět pomocí příslušné aplikace a bezdrátových Bluetooth sluchátek. Pro využití WhatsApp je vybaven modulem GPRS pro jednoduchou datovou mobilní komunikaci. Do těla miniaturního telefonu se kromě tlačítek, displeje s rozlišením 240 x 240 bodů, operační paměti 32 MB a paměti 32 MB pro kontakty a WhatsApp komunikaci vešel také modul Bluetooth 4.0 a slot pro rozšiřující paměťovou kartu Micro SD.

Geecoo Mini 1
Geecoo Mini 1

Vzhledem k vlastnostem neaspiruje pro většinu uživatelů tento mini telefon na post hlavního přístroje, ale skvěle poslouží jako druhé zařízení. Pro tyto účely je vhodné požádat operátora o vystavení druhé Micro SIM karty. Svým zrcadlovým designem osloví především ženy a k dostání je ve třech barvách – zlaté, černé a modré.

„Koncepce Geecoo Mini1 nás zaujala na první pohled. Jsme přesvědčeni, že mimořádně stylové provedení v kombinaci s miniaturními rozměry osloví specifickým určením a designem i přes absenci mnoha chytrých funkcí nejednoho zákazníka. Tento názor podporují i první reakce lidí, kteří telefon viděli,“ říká Radek Bábíček, jednatel společnosti Satomar.

Telefon Geecoo Mini1 je na našem trhu dostupný ve třech barvách, a to na e-shopu Superveci.cz a také prostřednictvím distributora Setos a jeho partnerů za koncovou doporučenou cenu 990 Kč včetně DPH.

Tiskové zprávy . mobily

Diskuse