Nová verze bezdrátového AC routeru TP-Link Archer C5

24. 5. 2018 17:23    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost TP-Link, přední světový dodavatel síťových produktů, představuje novou verzi gigabitového routeru – Archer C5.

Nová verze bezdrátového AC routeru TP-Link Archer C5

Jedná se o bezdrátový Wi-Fi router s duálním pásmem AC1200, který je primárně určen pro moderní domácnosti a malé firmy, a díky funkci Agile Config bude optimálním nástrojem i pro poskytovatele internetu. Díky AC technologii umožňuje router Archer C5 připojit počítač nebo notebook 3x rychleji než s bezdrátovým standardem N. Pásmo 2,4 GHz poskytuje rychlost 300 Mb/s a volnější pásmo 5 GHz až 867 Mb/s, takže Archer C5 je předurčen pro bezproblémové streamování filmů v HD rozlišení, hraní online her a další aplikace náročné na šířku pásma (rychlost přenosu dat).

Inovativní konstrukce antény pro maximální pokrytí
Čtyři antény s vhodně směrovaným vyzařováním se starají, aby všechna připojení byla výkonnější a stabilní. Vyspělá technologie antén zvyšuje citlivost příjmu a rozšiřuje pokrytí Wi-Fi signálu v domě, bytě či malé kanceláři

Snadná rodičovská kontrola
Pro rodiny s nezletilými dětmi je velmi důležitá ochrana před nevhodným obsahem na internetu nebo na sociálních sítích. Router umožňuje pomocí klíčových slov odpovědně ochránit přístup jak pro děti, tak i zaměstnance. Snadno lze vytvářet i seznam blokovaných uživatelů a omezovat rozsah přístupnosti webu.

Podpora Multi-SSID
Podpora vytváření vícenásobných SSID pomáhá vytvářet oddělené virtuální WLAN sítě pro různé druhy použití, jako je IPTV, internet, atd. Tím lze oddělit jednotlivé služby a zajistit jejich nerušenou komunikaci.

Podpora funkce Agile Config
Tato funkce umožňuje poskytovatelům bezdrátového internetového připojení (WISP) upravovat výchozí konfiguraci podle jejich požadavků. Lze tak jednoduše vyřešit problémy, které tito poskytovatelé mají ve chvíli, kdy koncoví uživatelé zařízení resetují. Díky uvedené funkci se router nedostane do továrního nastavení, ale do stavu, které si definoval internetový poskytovatel, což eliminuje potřebu výjezdu technika na místo a také nutnost nastavování routeru ve spolupráci telefonního operátora s uživatelem.

Klíčové vlastnosti Archer C5 V4:

• Dvoupásmová Wi-Fi s kombinovanou rychlostí až 1,2 Gb/s: 300 Mb/s v pásmu 2,4 GHz a 867 Mb/s v pásmu 5 GHz
  • Snadná správa na dálku: díky protokolu TR-069 může operátor na dálku konfigurovat a spravovat zařízení koncových uživatelů
  • 4 externí antény zajišťují stabilní bezdrátové spojení a optimální pokrytí
  • Podporuje port USB 2.0 pro snadné sdílení souborů a médií mezi zařízeními připojenými do sítě
  • Plně gigabitové porty, podpora WAN portu s rychlostí 1000 Mb/s a čtyř LAN portů 1000 Mb/s pro ultra rychlý přenos dat
Tiskové zprávy . Příslušenství