Smartphone navržený speciálně pro hraní mobilních her, Asus ROG Phone

6. 7. 2018 23:18    Rubrika: Tiskové zprávy

6 palcový smartphone mění dosavadní vnímání herního prostředí, je navržen speciálně pro mobilní hry vysoce náročné na výkon. Vybaven je osmijádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 845 s taktem 2,96 GHz a pro hraní optimalizovaným grafickým procesorem Qualcomm Adreno 630.

Smartphone navržený speciálně pro hraní mobilních her, Asus ROG Phone

Jeho jedinečný systém chlazení systémem 3D parních komor GameCool s odnímatelným prvkem AeroActive Cooler pro dodatečné chlazení udržuje během herních bitev vysokou snímkovou frekvenci. Displej typu AMOLED kombinuje rychlou obnovovací frekvenci 90 Hz s dobou odezvy 1 ms a přináší tak obraz v HDR kvalitě.

Asus ROG Phone - displej s otevřenou aplikací
Asus ROG Phone - displej s otevřenou aplikací

Komfortní konstrukce telefonu ROG Phone se vyznačuje speciálními bočními porty a velmi citlivým herním ovládáním, včetně dvou programovatelných ultrazvukových AirTriggers a haptických ovladačů. To umožňuje hráčům soustředit všechny své dovednosti pouze na hru. Řada výkonných příslušenství vylepšuje zážitek z hraní na ROG Phone: ovladač TwinView Dock s druhým integrovaným displejem, dokovací stanice pro připojení ke stolnímu PC a ovladač Gamevice s WiGig Dockem využívajícím technologii Wi-Fi 60GHz pro hraní na velké obrazovce. Mezi další inovace telefonu ROG patří osvětlení ASUS Aura RGB, podpora Aura Sync a technologie ASUS HyperCharge pro přímé, rychlejší a bezpečnější nabíjení při nízkých teplotách.

Tiskové zprávy . mobily

Diskuse