Gigabitový MU-MIMO router TP-Link Archer C6

4. 12. 2018 16:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost TP-Link, přední světový dodavatel síťových produktů, představuje nový bezdrátový gigabitový MU-MIMO router podporující standard 802.11ac – TP-Link Archer C6. Jedná se o Wi-Fi router s duálním pásmem AC1200, který je vybaven pěti anténami pro stabilní připojení a široké pokrytí. Je určen primárně pro malé firmy a moderní domácnosti, ve kterých propojí stolní počítače, notebooky, tablety, mobilní telefony, set-top-boxy, herní konzole, datové úložiště a smart televize.

Gigabitový MU-MIMO router TP-Link Archer C6

Díky AC technologii umožňuje router Archer C6 bezdrátově připojit zařízení 3x rychleji než router se standardem N. Technologie MU-MIMO pak zajistí dvojnásobné účinnosti, kdy komunikuje až se 2 zařízeními současně. To znamená souběžný přenos dat rychlostí 300 Mbit/s v pásmu 2,4 GHz a 867 Mbit/s v pásmu 5 GHz. Celková dostupná šířka pásma je finálních cca 1200 Mbit/s.

Pásmo 2,4 GHz poskytuje rychlost přenosu, která dostačuje pro každodenní práci, jako je psaní e-mailů a surfování na webu, zatímco rychlost v pásmu 5 GHz je ideální pro plynulé streamování videa v HD rozlišení a hraní online her s rychlou odezvou.

5 antén pro pokrytí celého prostoru
Čtyři externí a jedna interní anténa vysílají silný Wi-Fi signál napříč kancelářemi, budovou nebo bytem. Díky tomu lze využít připojení k internetu jak v obýváku, tak i venku na terase. Kombinace pěti antén poskytuje až o 40 % silnější signál v místech, kde s routery předešlé konstrukce již dochází k výpadkům nebo jsou již zcela bez signálu.

10x rychlejší připojení kabelem
Díky jednomu portu WAN a čtyřem gigabitovým portům LAN může být rychlost přenosu dat až 10× vyšší než u standardních kabelových připojení přes Ethernet. Do routeru tak lze připojit stolní PC, smart televizor s 4K rozlišením, herní konzoli nebo datové úložiště NAS, které pak naplno využijí rychlost a odezvu na lokální síti.

Rodičovská kontrola
Pro rodiny s nezletilými dětmi je velmi důležitá ochrana před nevhodným obsahem na internetu nebo na sociálních sítích. Router umožňuje pomocí klíčových slov odpovědně ochránit přístup jak pro děti, tak i zaměstnance. Snadno lze vytvářet i seznam blokovaných uživatelů a omezovat rozsah přístupnosti webu.

Klíčové vlastnosti Archer C6:

• Podporuje standard 802.11ac
  • Souběžný přenos dat rychlostí 300 Mb/s v pásmu 2,4 GHz a 867 Mb/s v pásmu 5 GHz vytváří celkovou dostupnou šířku pásma 1200 Mb/s
  • Čtyři externí a jedna interní anténa poskytují stabilní bezdrátové připojení a optimální pokrytí
  • Správu sítě máte snadno pod přímou kontrolou díky aplikaci TP-Link Tether
  • Technologie MU-MIMO dosahuje dvojnásobné účinnosti – komunikuje až se 2 zařízeními současně
  • Podporuje režim Access Point, který umožňuje vytvořit nový přístupový bod sítě Wi-Fi
Tiskové zprávy . Příslušenství