Nový VDSL/ADSL modemový router pro každou domácnost

14. 8. 2018 14:19    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost TP-Link, přední světový dodavatel síťových produktů, představuje nový VDSL/ADSL modemový router s Wi-Fi standardem N a rychlostí přenosu dat až 300 Mbit/s, který je navržen primárně pro VDSL připojení v jakékoli domácnosti. Je připraven poskytnout bezdrátové spojení pro zařízení všech členů běžné domácnosti.

Nový VDSL/ADSL modemový router pro každou domácnost

Technologie VDSL2 umožňuje dosahovat přenosové rychlosti až 100 Mbit/s, a to současně jak ve směru odesílání dat, tak jejich stahování. Integrovaný port DSL podporuje všechny standardy DSL připojení, pro zajištění kompatibility s většinou poskytovatelů internetového připojení (ISP). Modem/router TD-W9960 je kompatibilní se standardy VDSL2, ADSL2+, ADSL2 a ADSL.

Wi-Fi pro HD streamování
Modem/router TD-W9960 nabízí rychlost bezdrátového přenosu dat v pásmu 2,4 GHz až 300 Mbit/s a navíc 4 megabitové síťové porty LAN. Je tak optimální volbou pro streamování videí v HD rozlišení a jiné aplikace, které vyžadují stabilní přenosové rychlosti. Dvě externí antény s vysokým ziskem 5 dBi vysílají signál do všech zákoutí běžné domácnosti, a vytvářejí tak silnou a stabilní Wi-Fi síť, která uspokojí potřeby mobilních telefonů, tabletů i bezdrátově připojených počítačů.

Nastavení a správa i přes mobil
Modem/router TD-W9960 nastavíte během několika minut díky intuitivnímu webovému rozhraní nebo výkonné mobilní aplikaci Tether. Oba způsoby vám z jakéhokoli zařízení s operačními systémy Android nebo iOS umožňují spravovat nastavení sítě, včetně rodičovské kontroly a řízení přístupů. Svou domácí síť máte pod kontrolou kdykoli a odkudkoli.

Surfování pod kontrolou
Rodičovská kontrola umožňuje nastavit limity na dobu, kterou děti mohou na internetu trávit, a určit, jaká zařízení na internet mají přístup. Díky možnosti vytvořit síť pro hosty lze vytvořit oddělenou Wi-Fi síť pro návštěvy, přičemž hlavní síť zůstane v bezpečí.

Ochrana proti zásahu bleskem až do napětí 6 kV
Ochrana proti zásahu bleskem chrání modemový router TD-W9960 před poškozením jeho elektrických součástí v důsledku bouřek, takže i při „psím“ počasí si uživatelé mohou internet užívat s klidem v duši.

Klíčové vlastnosti TD-W9960

  • Všestranná konektivita – Modem/router TP-Link TD-W9960 je vybaven porty DSL a LAN/WAN a je tak plně kompatibilní se standardy VDSL2/ADSL2+/ADSL2/ /ADSL. A dokáže zpracovat i připojení ethernet kabelem.
  • Zvýšená rychlost – Rychlý širokopásmový přenos VDSL až 100 Mbit/s a Wi-Fi s přenosovou rychlostí dat 300 Mbit/s.
  • Maximalizovaný dosah – Výkonné externí antény poskytují bezdrátové pokrytí s velmi dlouhým dosahem v jakémkoli směru.
  • Správa nevyžaduje žádnou námahu – Nastavení lze provést během několika minut – a díky výkonné aplikaci Tether nebo intuitivnímu webovému rozhraní je možné síť spravovat odkudkoli.
Tiskové zprávy . Příslušenství

Diskuse