USB Wi-Fi adaptér s ultimátní rychlostí pro jednoduchý upgrade

1. 8. 2018 19:29    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost TP-Link, přední světový dodavatel síťových produktů, představuje nový dvoupásmový Wi-Fi USB adaptér s rychlostí až 1300 Mbit/s – Archer T9UH. Je určen pro zvýšení rychlosti bezdrátového připojení u notebooků využívající starší specifikaci Wi-Fi, případně zdvojnásobení stávající rychlosti. Také vytváří stabilní a rychlé bezdrátové spojení pro stolní počítače, které tak lze přemístit kamkoli v dosahu signálu z Wi-Fi routeru.

USB Wi-Fi adaptér s ultimátní rychlostí pro jednoduchý upgrade

Archer T9UH umožňuje počítači nebo notebooku díky technologií Wireless AC využít připojení 3x rychlejší než Wireless N. Podporuje také duální pásma – pásmo 5 GHz lze využívat pro hry a HD streamování bez ztráty kvality a pásmo 2,4 GHz například pro videohovory a online nakupování. Adaptér je samozřejmě zpětně kompatibilní s předchozími standardy 802.11 a/b/g/n, takže je možné používat jej i ve starších Wi-Fi sítích.

Silnější pokrytí s anténami s vysokým ziskem
Se čtyřmi integrovanými anténami s vysokým ziskem vytvoří Archer T9UH stabilní Wi-Fi připojení v domácnosti i v kanceláři, a to i když je router na jiném patře. K tomu přispívá i Beamforming Technology, která poskytuje cílenější a vysoce efektivní bezdrátové připojení.

Snadné použití s flexibilním designem
Kabel USB 3.0 s dokovacím USB konektorem usnadňuje hledání místa pro Archer T9UH v pracovním prostoru. Adaptér lze bez námahy odstranit z počítače a umístit podle potřeby ve vzdálenosti 1 metru. Tím se lze vyhnout přirozeným překážkám a dosáhnout tak lepšího signálu. Kompaktní provedení a skládací anténa pak umožnuje mobilním pracovníkům využívat rychlé Wi-Fi připojení i kdekoliv na cestách.

Klíčové vlastnosti Archer T9UH

  • Ultimátní rychlost Wi-Fi – AC1900 (až 600 Mbit/s v pásmu 2,4 GHz a až 1300 Mbit/s v pásmu 5 GHz) bezdrátová rychlost se standardem nové generace – 802.11ac
  • Dual Band Wireless – dvě pásma 2,4 GHz a 5 GHz pro flexibilní připojení
  • Nečekaný dosah – antény s vysokým ziskem zajišťují vynikající dosah a stabilitu
  • Beamforming Technology – poskytuje cílenější a vysoce efektivní bezdrátové připojení
  • Port USB 3.0 – až 10x rychlejší než USB 2.0
  • Flexibilní použití – součástí je kolébka USB 3.0 pro umístění na nejvhodnější místo
  • Zpětná kompatibilita – podpora standardů 802.11 a/b/g/n
Tiskové zprávy . Příslušenství

Diskuse