Jednoduchý a spolehlivý router pro každodenní použití s rychlostí 300 Mbit/s

31. 1. 2019 10:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost TP-Link, přední světový dodavatel síťových produktů, představuje nový bezdrátový Wi-Fi router – TL-WR820N, který nabízí veškeré potřebné funkce a rychlost pro běžné každodenní surfování na internetu, hraní her i streamování HD multimédií.

Jednoduchý a spolehlivý router pro každodenní použití s rychlostí 300 Mbit/s

Výhodou routeru je schopnost kvalitního pokrytí a šíření signálu díky využití technologií pro souběžné kombinování vysílání a příjmů. TL-WR820N tak zajišťuje stabilní spojení bez kolísání rychlosti. Tento nový router je vybaven funkcemi, jako jsou podpora IPTV, virtuální LAN pro optimalizaci provozu, možnost odděleného přístupu pro hosty či kontrola obsahu.

Spolehlivé připojení
Pro ty, co potřebují spolehlivé a stabilní bezdrátové připojení a zároveň vyžadují prověřené technologie, nabízí router rychlost 300 Mbit/s na 2,4GHz pásmu. To je ideální pro každodenní surfování i zasílání e-mailů, komunikaci se zákazníky, chatování na sociálních sítích, hraní online tahových her, poslech internetových rádií či sledování videí. Umožňuje i bezproblémové sdílení lokálních souborů či plynulé streamování HD videí z domácího NAS úložiště.

Dvě „neobyčejné“ antény
Dvě externí antény využívají technologií 2x2 MIMO, čímž dosahují u připojených zařízení stabilní rychlosti bezdrátového přenosu. Jejich výkon 5 dB zase pokryje prostor standardního bytu, menší kanceláře, dílny i garáže.

Bezpečné surfování i pro hosty
Router je vybaven funkcí kontroly obsahu, která řídí, kdy a jak mohou připojená zařízení přistupovat k internetu a jaký obsah si mohou prohlížet. Samostatné přihlášení pro hosty pak udržuje hlavní síť v bezpečí a oddělenou od surfujících návštěvníků, kteří tak nemají přístup ke sdíleným souborům, jako jsou například firemní informace, dokumenty, tabulky, nebo soukromé fotografie z dovolené.

Kouzlo designu
Zmínit je třeba i ergonomický tvar a elegantní textury. Neotřelý design routeru nejenže umožňuje umístit jej jako stylový doplněk do každého prostoru, ale zároveň horní děrovaná plocha odvádí teplo, aby byl zajištěn stabilní provoz a dlouhodobá funkčnost routeru.

Klíčové vlastnosti TL-WR820N

  • Rychlost bezdrátového přenosu 300 Mbit/s ideální pro veškeré běžné úkoly
  • IPTV podporuje IGMP Proxy/Snooping, Bridge a Tag VLAN pro plynulé sledování IPTV přenosu a aplikací
  • Kompatibilní s protokolem IPv6 (Internet Protocol verze 6)
  • Síť pro hosty poskytuje hostům samostatný přístup pro zabezpečení domácí sítě
  • Kontrola obsahu řídí, kdy a jak mohou připojené zařízení přistupovat k internetu
  • Bezpečnostní protokoly chrání domácí síť díky firewally a šifrování bezdrátového přenosu
Tiskové zprávy . Příslušenství

Diskuse