Acer rozšiřuje řadu ConceptD pro kreativce o nové notebooky, PC a monitory

23. 6. 2020 20:48    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer představila novou sadu prvotřídních notebooků, stolních počítačů a monitorů s cílem rozšířit svou řadu výkonných zařízení ConceptD speciálně určených pro tvůrce.

Acer rozšiřuje řadu ConceptD pro kreativce o nové notebooky, PC a monitory
  • Acer rozšířil svou rodinu notebooků, stolních počítačů a monitorů podporujících kreativce o prvotřídní výkon a elegantní design
  • Notebook a konvertibilní notebook, který využívá inovativní závěs Ezel od společnosti Acer, působivé specifikace a řadu promyšlených funkcí s cílem nabídnout intuitivní práci
  • Trojice monitorů s PANTONE validací a vynikající přesností barev zaměřených na profesionální editory videí/fotografií a animátory
  • Nový stolní počítač zaměřený na malá designová studia a kreativní nadšence, který i přes své malé rozměry a elegantní design zvládne zpracovat profesionální grafiku.

V nabídce je řada notebooků ConceptD 3 s konvertibilním notebookem ConceptD 3 Ezel pro kreativce na cestách, výkonný pracovní stolní počítač ConceptD 100 pro tvůrce obsahu, kteří pracují v malých podnicích a tvůrčích studiích, a trojice monitorů ConceptD, jako je ConceptD CP5, ConceptD CP3 a ConceptD CM3 pro profesionály zabývající se počítačovou grafikou.

Řada ConceptD zahrnuje celou řadu zařízení, která vyhovují kreativním potřebám profesionálů, od studentů designu a YouTube nadšenců až po CAD návrháře, video editory, ilustrátory a animátory.

Notebooky ConceptD 3 Ezel a ConceptD 3 – mobilní kreativita

Nyní je k dispozici kompletní výběr vysoce výkonných notebooků ConceptD 3, které jsou určeny studentům designu, nezávislým návrhářům a malým designérským studiím. U notebooků ConceptD 3 Ezel a ConceptD 3 byl kladen důraz na kvalitní displej a výkonnou grafiku, aby zvládly středně velkou a složitou CAD práci s vysokou rychlostí a přesností. Přicházejí s tenčím a lehčím designem, jak s klasickou, tak konvertibilní konstrukcí se 14" a 15,6" displeji, takže je lze využít k úpravám a předvedení práce na cestách.

ConceptD 3 Ezel – zhmotněte kreativní představy

Inovativní ConceptD 3 Ezel je konvertibilní notebook navržený tak, aby tvůrcům poskytoval co nejintuitivnější zážitky. Klávesy s podsvitem v barvě jantaru jsou zasazeny do původního bílého celokovového těla a nechybí ani luxusně velký skleněný trackpad, který podporuje gesta pro více prstů. Inovativní závěs Ezel od společnosti Acer činí zařízení tak všestranným, jak je elegantní, a umožňuje tak uživatelům přepínat mezi šesti režimy používání, jako je režim stojanu pro kreslení obsahu nebo režim displej pro jeho prezentaci. Mezi další režimy používání patří nastavitelný plovoucí režim, režim tradičního notebooku, režim tablet a režim sdílení. Kromě toho se můžete spolehnout na 18 hodin výdrže na baterii1. Kreativní sada nástrojů tohoto zařízení obsahuje programovatelné klávesy a sadu možností připojení, jako je čtečka karet SD a port USB-C (Thunderbolt™ 3), přičemž váží pouhých 1,68 kg (14") nebo 1,95 kg (15,6").

Notebook je vybaven 14" nebo 15,6" dotykovým Full HD displejem s PANTONE validací, který pokrývá 100 % barevného prostoru sRGB a má přesnost barev delta E < 2. Tento displej s realistickými barvami je ideální pro kreslení pomocí pera Acer Active Stylus, které rozlišuje 4 096 úrovní citlivosti na tlak, a umělci si mohou s pomocí plovoucího režimu najít úhel kreslení, jaký jim bude nejlépe vyhovovat. Kromě toho je ConceptD 3 Ezel poháněn procesorem Intel® Core™ i7-10750H nebo Intel Core i5-10300H desáté generace, grafickým adaptérem NVIDIA® Quadro® T1000 (ConceptD 3 Ezel Pro) nebo GeForce® GTX 1650Ti a 1TB PCIe SSD úložištěm. To znamená, že je notebook dostatečně výkonný, aby zvládl nejen kreslení nebo skicování, ale také animaci a 3D modelování – to vše při hlučnosti pouhých 40 dBA nebo nižší.

Notebook ConceptD 3 – svoboda ve tvorbě

Vysoce výkonný notebook ConceptD 3 se může pochlubit nadčasovým designem a umožňuje práci a kreativní činnosti na cestách. Je ideální volbou pro ty, kdo dávají přednost notebookům s tradiční konstrukcí. 20hodinová výdrž na baterii poskytuje kreativcům flexibilitu při editaci a ukazování své práce, ať jsou kdekoli. Díky osazené grafice NVIDIA Quadro T1000 (ConceptD 3 Pro) nebo GeForce GTX 1650Ti a novým procesorům Intel Core řady H desáté generace je speciálně navržen, aby zvládl všechny 2D nebo 3D náročné grafické práce, a to na 14" nebo 15,6" Full HD displeji s PANTONE validací.

Stolní počítač ConceptD 100 – nespoutaná kreativita

Stolní počítač ConceptD 100 je ideální pro graficky náročné 2D navrhování a 3D CAD modelování na základní úrovni, které řeší specifické potřeby profesionálních tvůrců a multimediálních učeben. Stolní počítač ConceptD 100 je vybaven výkonným procesorem Intel Core 9. generace a grafickým procesorem NVIDIA GeForce nebo Quadro GPU, který umožňuje 2D a lehce i 3D tvůrcům rychle a spolehlivě akcelerovat jejich práci prostřednictvím úkolů a pracovních toků. Tento malý počítač s minimalistickými rozměry je vybaven až 256GB ultrarychlým SSD úložištěm, všestranným připojením a 32 GB paměti DDR4 RAM, což umožňuje tvůrcům okamžitě využívat všechny pro ně důležité aplikace současně. Jeho přední otvory pro nasávání vzduchu a boční větrání udržují tuto maličkou pracovní stanici v chladu a zajišťují, aby její hlučnost zůstala pod 40 dBA, což je ekvivalent hluku v knihovně. Spojuje moderní funkce se stylovým vzhledem, může se pochlubit elegantním bělavým zakřiveným designem, který se perfektně hodí do každé moderní kanceláře nebo pracovního prostoru.

Monitory ConceptD CP5 a CP3 – dechberoucí přesný obraz

Monitory ConceptD CP5 a ConceptD CP3 se zaměřují na profesionální tvůrce počítačové grafiky, video editory a animátory, kteří vyžadují vysoce výkonný monitor s vynikající přesností barev a spolehlivou kompatibilitou. Obě řady monitorů jsou určeny pro ty, kteří hledají vysoké rozlišení, přesnost barev a široký barevný gamut, schopnost pracovat s HDR obsahem, vysoké obnovovací frekvence pro snímky bez rozmazání a velkou obrazovku pro usnadnění procesu navrhování a podporu spolupráce.

Model CP5271U V se vyznačuje přesností barev Delta E < 1, PANTONE validací a 1,07 miliardami barev. Pro vysokou jemnost obrazu má rozlišení WQHD 2 560 × 1 440 px, VESA DisplayHDR 600, je kompatibilní s Adaptive-Sync a podporuje přetaktovatelnou obnovovací frekvencí 170 Hz, což je ideální pro profesionální editaci videa a práci na počítačové grafice. Pokrývá 99 % barevného prostoru Adobe RGB, využívá rychlou dobu odezvy 1 ms (z šedé do šedé) a vytváří bohaté a realistické snímky.

Monitor ConceptD CP3, který se také zaměřuje na profesionální tvůrce, video editory, animátory a grafické designéry, má podobné specifikace a podporuje 98% pokrytí širokého barevného gamutu DCI-P3. Má rozlišení WQHD 3 840 × 2 160 px s obnovovací frekvencí až 165 Hz a také podporuje VESA DisplayHDR 400.

Monitor ConceptD CM3 – vdechne představám život

Monitory ConceptD CM3 se konkrétně zaměřují na profesionální grafické designéry a fotografické editory, kteří si přejí monitor, který dokáže zobrazit jemně detailní koncepty a 3D obsah. Je ideální pro profesionální návrháře, kteří potřebují rychle a plynule vykonávat úkoly vyžadující vynikající přesnost barev, pohybující se obraz bez rozmazávání a široký rozsah barev, jakož i vynikající HDR a spolehlivou kompatibilitu. Tato řada je ideální pro tvůrce provádějící 3D modelování, editaci statických snímků i renderování. Velké obrazovky podporují proces návrhu a usnadňují spolupráci.

Model CM3271K nabízí 4K UHD 3 840 × 2 160 px obrazovku s dobou odezvy 4 ms (z šedé do šedé), obnovovací frekvencí 60 Hz a široký barevný gamut podporující 99% pokrytí barevného prostoru Adobe RGB. Je kompatibilní s AMD Radeon FreeSync a nechybí mu PANTONE validace, barevná odchylka Delta E

Cena a dostupnost

ConceptD 3 Ezel bude v oblasti EMEA k dispozici v září za cenu od 1699 €.
ConceptD 3 bude v oblasti EMEA k dispozici v říjnu za cenu od 1299 €.
ConceptD 100 bude v oblasti EMEA k dispozici v červnu za cenu od 799 €.
ConceptD CM3 bude v oblasti EMEA k dispozici v srpnu za cenu od 719 €.
ConceptD CP3 bude v oblasti EMEA k dispozici v srpnu za cenu od 629 €.
ConceptD CP5 bude v oblasti EMEA k dispozici v srpnu za cenu od 759 €.

Tiskové zprávy

Diskuse