Acer rozšiřuje herní příslušenství, monitory, myš a křeslo s masáží a reproduktory

23. 6. 2020 20:44    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer obohatila svou oceňovanou herní linii o výkonné špičkové herní počítače, monitory a příslušenství. K dispozici jsou možnosti, které vyhovují široké škále hráčů, od profesionálů hledajících špičkové technologie až po příležitostné hráče, kteří chtějí solidní herní stolní počítač za příznivou cenu.

Acer rozšiřuje herní příslušenství, monitory, myš a křeslo s masáží a reproduktory
  • Herní monitor Predator X25 se může pochlubit neuvěřitelně rychlou obnovovací frekvencí 360 Hz podporující nejplynulejší možné hraní a animace
  • Herní monitory Predator XB3 poskytují realistický obraz pro plynulé hraní díky nízké době odezvy až 0,5 ms (z šedé do šedé) a kompatibilitě s technologiemi NVIDIA® G-SYNC® a DisplayHDR™ 400
  • Aktualizované herní sestavy Predator Orion 9000 a Orion 3000 poskytují nadšencům mimořádně vysoký výkon, aby získali výhodu nad svými soupeři a streamovali své bitvy fanouškům a přátelům
  • Nejnovější herní stolní počítače Nitro 50 podporují nenáročné i náročnější hráče širokou škálou možností konfigurace a cen
  • Herní židle Predator Gaming Chair x OSIM poskytuje relaxační masáže, které zmírňují napětí a maximalizují pohodlí během a po hraní
  • Myš Predator Cestus 350 podporuje hráče svou rychlostí, přesností i stylovým vzhledem – bezdrátově

„Naše nejnovější herní produkty jsou vybaveny celou řadou nejinovativnějších a nejvýkonnějších technologií, jaké dnes jsou k dispozici,“ řekl Jerry Kao, Co-COO společnosti Acer. „Jako přední tahoun v herním průmyslu se snažíme pomáhat hráčům získávat výhodu nad jejich soupeři s pomocí robustních systémů a funkcemi nabitých zařízeních, které posouvají hranice výkonu, snadného používání a pohodlí.“

Monitor Predator X25 – úžasně rychlé 360Hz hraní

Tento výkonný herní monitor s úhlopříčkou 24,5" a rozlišením 1 920 × 1 080 px se může pochlubit velmi rychlou obnovovací frekvencí 360 Hz, která hráčům poskytne ty nejplynulejší možné animace. Predator X25 je vybaven nejnovějšími procesory NVIDIA® G-SYNC® a poskytuje optimální herní zážitky plné pokročilých funkcí, takže hry vypadají co nejrealističtěji.

Predator X25 také může v závislosti na intenzitě okolního osvětlení automaticky upravovat jas a teplotu barev. S technologií LightSense detekuje Predator X25 intenzitu okolního světla v prostředí, kde se na obraz díváte a automaticky upravuje nastavení jasu, aby maximalizoval pohodlí při jeho sledování. Technologie AdaptiveLight automaticky nastaví podsvícení monitoru tak, aby vyhovovalo okolnímu osvětlení v místnosti, zatímco technologie ProxiSense hráčům připomene, aby si po stanovené době odpočinuli. Monitor je kompletně nastavitelný od naklápění v rozmezí -5 až -25°, natočení o ±30°, výškového nastavení v rozmezí až 12 cm, až po otočení o ±90°.

Monitory Predator XB3 – plynulé hraní, brilantní obraz

Acer přichází na trh se čtyřmi monitory řady Predator XB3: 31,5" Predator XB323QK NV, 27" Predator XB273U GS, Predator XB273U GX a 24,5" Predator XB253Q GZ. Všechny jsou certifikovány jako NVIDIA G-SYNC kompatibilní a nabízí obnovovací frekvenci až 240 Hz a rozlišení 4K UHD. Tato nová řada monitorů poskytuje mimořádně plynulé hraní a široké 178° pozorovací úhly. DisplayHDR™ 400 poskytuje úžasně jasné snímky s vysokým kontrastem a barevnou přesností, zatímco až 0,5ms (z šedé do šedé) doba odezvy při overdrive drasticky snižuje rozmazání pohybem rychle se pohybujících obrázků. Tato nová řada je vybavena technologií Acer AdaptiveLight, která pomáhá hráčům zůstat v pohodlí během dlouhých herních sezení a je navržena pro vynikající ergonomii, kterou jí poskytuje stojan umožňující náklon, natočení, otočení a výškovou nastavitelnost monitoru. Technologie RGB LightSense umožňuje hráčům volbu mezi celou řadou různých světelných efektů, včetně změny barev, jejich rychlosti a trvání. Lze je nastavit tak, aby reagovaly na hraní, hudbu nebo video.

Predator Orion 9000 – extrémní výkon pro profesionály a hardcore hráče

Inovovaný počítač Predator Orion 9000 (P09-920) navržený pro hardcore a profesionální hráče, poskytuje extrémní výkon, pokročilé chlazení a snadnou výměnu komponent. Toto herní monstrum je osazeno až procesorem Intel® Core™ i9 Extreme Edition, dvojicí grafických karet NVIDIA® Geforce® RTX® 2080 Ti v režimu SLI, až třemi 3,5" pevnými disky a dvěma 2,5" SSD s USB 3.2 Gen2 typ C dokem pro snadnou výměnu SSD či HDD. Trojice 12cm ventilátorů Predator FrostBlade™ poskytuje v porovnání s předchozími generacemi až o 16 % větší průtok vzduchu a 55% zvýšení statického tlaku, zatímco vodní chlazení procesoru udržuje teploty na nízkých úrovních i v žáru bitev. Přetaktování lze aktivovat pouhým stiskem tlačítka. Boční panel z tvrzeného skla brání průniku elektromagnetického záření a odhaluje u interních ventilátorů barevné ARGB osvětlení. Navíc lze díky své konstrukci sejmout bez použití nástrojů pro zjednodušení výměny komponent. Skříň je také vybavena pohodlnou kolébkou pro sluchátka, madly a kolečky.

Predator Orion 3000 – vysoký výkon ve skříni střední velikosti

Nejnovější modely Predator Orion 3000 jsou určeny pro hráče, kteří touží po počítači se skříní střední velikosti, aby si mohli vychutnávat své oblíbené herní tituly nebo se ponořit do streamování, aniž by jakkoli poznali dopad na výkon. Díky procesoru Intel® Core™ i7 desáté generace a grafické kartě2 GeForce® RTX 2070 SUPER™ zvládne počítač širokou škálu her. Kromě toho je osazen také až 64 GB paměti DDR4-2666, až 1TB2 PCIe NVMe SSD a dvěma 3,5" SATA3 pevnými disky, takže se můžete s chutí pustit i do úpravy a ukládání videí. Dvojice na míru navržených ventilátorů Predator FrostBlade™ rychle nasaje studený a odvede teplý vzduch, aby zůstaly teploty na nízkých úrovních, zatímco osvětlení na ventilátorech a svislé světelné pruhy na čele skříně lze přizpůsobit s pomocí speciálních efektů a až 16,7 miliony barev přes software PredatorSense™. Volitelné tvrzené sklo na bočním panelu vybavené ochranou proti průniku elektromagnetického záření dává na odiv výkonné komponenty a barevné RGB osvětlení uvnitř skříně. Killer E2600 poskytuje vysokorychlostní gigabitové připojení k síti a podpora Intel® Wi-Fi 62 přináší vysokorychlostní bezdrátový výkon s nízkou latencí.

Nitro 50 – praktický stolní počítač pro občasné hráče a začátečníky

Stolní počítače řady Nitro 50 poskytují vysoký výkon pro hraní bez trhání a plynulý chod graficky náročných úloh díky procesoru Intel® Core™ i7 desáté generace a grafické kartě GeForce® RTX 2060 SUPER™. Až 64 GB paměti2 DDR4-2666 podporuje nejlepší možný výkon. Ostré obrysy a červené LED2 vytvářejí atmosféru pro epické hraní, zatímco 18litrová skříň úhledně padne jak na stůl, tak pod něj. Výkonné chlazení Predator FrostBlade™ udržuje teploty na nízkých úrovních a hráči mohou v reálném čase ovládat a provádět úpravy rychlosti otáček ventilátorů v reálném čase. Vysokou kapacitu úložiště zajišťuje 1TB NVMe PCIe SSD2 a dva 3TB HDD2.

Myš Predator Cestus 350 – přesnost, rychlost a stylový vzhled

Nejnovější myš Predator přináší hráčům rychlé a přesné ovládání bez zmatku v kabelech. Různé hry mají různé herní styly a každý z nich má své vlastní optimální nastavení. S myší Predator Cestus 350 mohou hráči vytvořit pět vlastních profilů nebo využít předvolená nastavení DPI (až 16 000) prostřednictvím hyperpřesného optického senzoru Pixart 3335 a využít 8 programovatelných tlačítek. To jim umožňuje optimalizovat myš pro každou hru. Myš také podporuje rychlé připojení s frekvencí dotazování 1 ms/1 000 Hz pro bezdrátové připojení a 0,5 ms/2 000 Hz pro kabelové připojení.

Predator Gaming Chair x OSIM – maximální pohodlí při hraní

Nová židle Predator Gaming Chair x OSIM navržená pro profesionální hráče i nadšence do eSportů poskytuje relaxační masáž, která k napodobování obratných rukou profesionální masérky na krku a ramenech uživatele využívá masážní technologii OSIM V-Hand™. Spolu s dalšími masážními technikami, jako je hnětení, lisování, rolování a klepání, které pokrývají celý hřbet, byla tato herní židle speciálně navržena tak, aby snížila napětí a navodila fyzickou pohodu během nebo po hraní hry.

Tato útulná ergonomická židle je bohatě nastavitelná, lze ji sklopit až o 145° a hráči mohou pomocí tlačítek na pravé straně opěrky ruky ovládat dvě sady válečků, které napodobují dvojici pohyblivých rukou sledujících s- křivku páteře. K dispozici jsou tři automatické masážní programy (krk + ramena, bederní a povzbuzující) navržené odborníkem v oblasti masáže tak, aby se zaměřily na oblasti krku, ramen a beder – všechny tyto oblasti jsou u hráčů známými centry bolesti kvůli delší době strávené sezením.

Hráči mají k dispozici celou řadu možností, jak si mohou přizpůsobit svou masáž, aniž by se musely měnit běžně používané masážní techniky. Válečky židle lze upravit tak, aby vyhovovaly šesti různým polohám ramen lidí s různými výškami. K dispozici je také nastavení šířky válečků, které hráčům umožňuje zasáhnout přesně to správné místo, bez ohledu na šířku jejich těla. Kromě toho mají hráči možnost nastavit programovatelnou bodovou masáž, která se zaměřuje na jednu oblast a věnuje trochu zvláštní pozornosti a péče obzvláště bolavým svalům.

Židle Predator Gaming Chair x OSIM je vyrobena z černé kůže z PVC se vzorem z uhlíkových vláken s metalickým tmavě šedým a šedozeleným nádechem. Dvojice vestavěných Bluetooth reproduktorů na opěrce hlavy židle poskytuje dynamické zvukové efekty, které umocňují ponoření do hry bez obtíží s headsetem.

Cena a dostupnost

Predator XB3 bude v oblasti EMEA k dispozici v srpnu za cenu od 439 €.
Predator Orion 9000 bude v oblasti EMEA k dispozici v říjnu za cenu od 2799 €.
Predator Orion 3000 bude v oblasti EMEA k dispozici v říjnu za cenu od 899 €.
Nitro 50 bude v oblasti EMEA k dispozici v srpnu za cenu od 799 €.
Herní myš Predator Cestus 350 bude v oblasti EMEA k dispozici ve druhém čtvrtletí za cenu od 99 €.

Tiskové zprávy . Příslušenství

Diskuse