Acer omladil své herní notebooky Predator Helios, Predator Triton a Nitro

23. 6. 2020 20:37    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer na své globální tiskové konferenci oznámila významné nové aktualizace u svých čtyř oblíbených herních notebooků: Predator Helios 700, Predator Helios 300, Predator Triton 300 a Nitro 7. Tyto nové osvěžené modely přinášejí vzrušující aktualizace pro hráče všech typů a úrovní.

Acer omladil své herní notebooky Predator Helios, Predator Triton a Nitro
  • Herní notebooky Acer nyní nabízí širokou škálu procesorů Intel® Core™ desáté generace a grafiku NVIDIA® GeForce RTX 2080 SUPER™
  • Acer také do svých herních notebooků Predator a Nitro přináší nejnovější zobrazovací technologie, k dispozici budou modely nabízející displeje s frekvencí 240 Hz nebo 144 Hz pro plynulé hraní bez trhání
  • Nová technologie chlazení Acer PowerGem, která je poprvé nasazena u vysoce výkonného notebooku Predator Helios 700, přináší mimořádné vylepšení chlazení

Notebooky jsou nyní vybaveny nejnovějšími procesory Intel® Core™ H desáté generace pro výkon jako u stolního počítače, který ale lze vzít kamkoli. Grafické karty NVIDIA® GeForce RTX 2080 SUPER™ nebo RTX 2070 SUPER poskytují výkon potřebný ke zvládnutí vyššího počtu snímků za sekundu pro rychlé displeje s vysokou obnovovací frekvencí zajišťujících plynulý obraz bez rozmazání i u nejnáročnějších AAA her. Společnost Acer vybavila notebooky vylepšeným chlazením, novými technologiemi chlazení a dalšími heatpipe, aby zajistily nejvyšší výkon při optimálních teplotách.

Predator Helios 700 – notebook, který může nahradit váš stolní počítač

Predator Helios 700 s ikonickou posuvnou klávesnicí HyperDrift byl aktualizován tak, aby byl osazen buď přetaktovatelným procesorem Intel Core i9-10980HK nebo i7-10875H a grafikou NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER nebo RTX 2070 SUPER.

U těchto notebooků došlo k výraznému vylepšení o nové řešení chlazení s názvem Predator PowerGem, které je součástí modelů s procesorem Intel Core i9. PowerGem je speciální materiál s 3,83× vyšší vertikální tepelnou vodivostí, než má měď, což zlepšuje účinnost vyzařování tepla notebooku. Všechny modely jsou vybaveny třemi měděnými heatpipe, technologií Acer CoolBoost, technologií Vapor Chamber a dvěma Acerem na míru navrženými ventilátory AeroBlade™ 3D čtvrté generace.

Mezi další aktualizace razantně zvyšujících výkon patří rychlejší 2 933MHz operační paměti (max. 64 GB), další port Thunderbolt 3 (celkem dva) a nejnovější síťové řešení Killer DoubleShot™ Pro (bezdrátová síť Wi-Fi 6 AX1650i a ethernet E3100G), aby byla zajištěna vysoká rychlost – kritické aplikace mají vyšší prioritu a tím i šířku pásma. Rychlé PCIe NVMe SSD zapojené v režimu RAID 0 udržují vše s bleskovou odezvou a hry vyniknou na krásném 17,3" 144Hz Full HD IPS displeji notebooku Helios 700 s technologií NVIDIA® G-SYNC®.

Predator Helios 300 – výkonný, napěchovaný funkcemi

Populární Acer Predator Helios 300 zvýšil laťku pro herní notebooky a nabízí nejlepší poměr cena/výkon. Nyní je k dispozici s nejnovějšími procesory Intel Core desáté generace, přetaktovatelným grafickým procesorem NVIDIA GeForce RTX 2070 s Max-Q designem, Full HD IPS displejem s obnovovací frekvencí 240 Hz, úhlopříčkou 15,6" a 3ms dobou odezvy. Nejnovější Helios 300 upevnil svoji pověst jako jeden z nejvýkonnějších, a přitom cenově dostupných herních notebooků, jaké jsou k dispozici. Může být také osazen až 32 GB paměti DDR4 s taktem 2 933 MHz, dvěma PCIe NVMe SSD v režimu RAID 0 a až 2 TB pevným diskem. Poskytuje tak dostatečnou rychlost a objemné úložiště potřebné pro tvorbu velkých knihoven AAA her a filmů.

Technologie DTS:X Ultra Audio vylepšuje celkový výkon zvuku a herní zážitky, poskytuje špičkový 360° prostorový zvuk pro vychutnání si multimédií v realistickém prostředí. Se sluchátky poskytuje autentické zvukové zážitky a umožňuje slyšet zvuky tak, jak byly zamýšleny, nezávisle na tom, jak jsou blízko či daleko. Také nabízí speciálně vyladěné zvukové režimy, které byly optimalizovány pro různé herní žánry (strategie, RPG nebo FPS).

Technologie chlazení navržená společností Acer zajišťuje, aby zařízení pracovalo při optimálních teplotách. Notebook je vybaven dvěma ventilátory, z nichž je jeden nově navržený AeroBlade™ 3D čtvrté generace, který snižuje hlučnost, a zároveň zvyšuje průtok vzduchu. Technologie Acer CoolBoost™ umožňuje ruční nastavení ventilátorů, aby bylo zajištěno nepřetržité chlazení kritických oblastí. Nechybí ani strategicky umístěné otvory pro nasávání a výdech vzduchu.

Predator Triton 300 – ideální pro hráče a tvůrce obsahu

Výkonný, a přitom tenký herní notebook Predator Triton 300 od společnosti Acer byl aktualizován tak, aby nabídl procesor Intel Core řady H desáté generace, až grafickou kartu NVIDIA GeForce RTX 2070 s Max-Q designem a obnovovací frekvenci displeje 240 Hz. 15,6" Full HD IPS displej má také dobu odezvy 3 ms, jas až 300 nitů a pokrývá 100 % barevného prostoru sRGB, což je ideální pro hraní her i tvorbu obsahu. Dále notebook podporuje osazení až třemi M.2 SSD (jedno PCIe, dvě PCIe/SATA), což poskytuje dostatek úložného prostoru a stejně tak i bleskově rychlé přenosy, po kterých hráči touží.

K pokročilému řešení chlazení, které využívá dvouventilátorový chladicí systém s jedním kovovým ventilátorem AeroBlade 3D, technologii CoolBoost™ a strategicky umístěné otvory pro nasávání i výdech vzduchu, byly nově přidány tři heatpipe. Všechen tento výkon je zasazen do tenkého a lehkého kovového těla , které má tloušťku pouhých 19,9 mm a váží jen 2,1 kg, což usnadňuje hraní na cestách.

Nitro 7 – elegantní kovová konstrukce pro hraní na cestách

Aktualizovaný notebook Nitro 7 je další možností pro hráče hledající snadnou přenositelnost. Jeho elegantní kovové tělo má tloušťku pouhých 19,9 mm a váží jen 2,5 kg, přitom stále dokáže pojmout procesor Intel Core řady H desáté generace a grafiku až GeForce RTX™ 2060. Díky až třem slotům pro vysokorychlostní M.2 SSD, kapacitě až 1 TB v konfiguraci RAID 0, až 32 GB paměti DDR4-2933 a síťovým řešením Killer™ Ethernet E2600 a Intel® Wi-Fi 6, se hry načítají neuvěřitelně rychle a stejně tak jsou mimořádně nízké i časy odezvy.

Konstrukce chlazení notebooku Nitro 7 využívá dva ventilátory, čtyři kanály pro výdech vzduchu a technologii Acer CoolBoost™. Tu lze aktivovat v aplikaci pro zvýšení rychlosti otáček ventilátoru o 10 % a tím i chlazení procesoru/grafického jádra o 9 % v porovnání s automatickým režimem. Kromě těchto vylepšení zvyšujících výkon, se může notebook pochlubit také 15,6" Full HD IPS displejem s matným povrchem, obnovovací frekvencí 144 Hz a 3ms dobou odezvy pro ostrý a plynulý obraz a hladké hraní bez rozmazání.

Cena a dostupnost

Herní notebook Predator Helios 700 bude v oblasti EMEA k dispozici v září za cenu od 2699 €.
Herní notebook Predator Helios 300 bude v oblasti EMEA k dispozici v červenci za cenu od 1299 €.
Herní notebook Predator Triton 300 bude v oblasti EMEA k dispozici v červenci za cenu od 1399 €.
Herní notebook Nitro 7 bude v oblasti EMEA k dispozici v červenci od za cenu od 1299 €.

Tiskové zprávy

Diskuse