Acer přichází s novou značkou odolných tabletů Enduro

23. 6. 2020 20:28    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer představila svou novou řadu odolných tabletů Enduro, která je speciálně navržena tak, aby poskytovala vysokou odolnost, snadnou přenositelnost a výkon, jaký profesionálové pracující v terénu vyžadují. Řada tabletů Enduro je také k dispozici pro scénáře použití v maloobchodě, ve skladu a ve výrobě.

Acer přichází s novou značkou odolných tabletů Enduro
  • Dva flexibilní tablety navržené pro práci v rukavicích jsou dodávány s celou řadou volitelného příslušenství, které jim umožňuje přizpůsobit se široké škále scénářů
  • Jeden robustní tablet určený pro práci v průmyslu a ve skladech je dodáván s vyměnitelnou baterií, která umožňuje nepřetržité používání

„Se stále modernější pracovní silou je zapotřebí rozmístit v terénu čím dál více mobilních zařízení, která musí vydržet tvrdší zacházení. Enduro, naše nová řada odolných notebooků a tabletů, byla navržena s cílem poskytnout našim zákazníkům vysokou odolnost a výkon, aby svou práci hravě zvládli,“ řekl Andrew Chuang, generální ředitel divize Rugged Computing, společnost Acer Inc.

Odolný tablet Acer Enduro T5

Acer Enduro T5 (ET510-51W) je odolný a robustní 10" tablet s Windows určený pro dlouhodobou práci v extrémních prostředích. Baterii s 10hodinovou2 výdrží lze vyměnit, což umožňuje nepřetržité používání, a procesor Intel Core m3 sedmé generace mu poskytuje výkon, jaký pracovníci v logistice a výrobě potřebují. Vše završují certifikáty MIL-STD 810G a IP65 a systém AEMS. Pro rozšíření funkcionality a mobility tabletu Enduro T5 je k dispozici příslušenství, jako je dokovací stanice, rukojeti, čtyřbodové ramenní popruhy, automobilové nabíječky a držáky do auta.

Odolné tablety Acer Enduro T1

Acer Enduro T1 (ET110-31W) je flexibilní a robustní 10,1" tablet s Windows, který lze pomocí volitelné klávesnice proměnit v 10,1" notebook. Certifikáty MIL-STD 810G4 a krytí IP54 v kombinaci s procesorem Intel Celeron a 64 GB úložného prostoru v eMMC paměti z něj činí spolehlivou a pohodlnou volbu pro rychlou práci na cestách. Enduro T1 lze používat i s nasazenými rukavicemi.

Acer Enduro T1 (ET108-11A) je kompaktní a odolný 8" tablet s Androidem určený speciálně pro pracovníky v maloobchodě, skladu a továrně. Toto zařízení splňující standard MIL-STD 810G a stupeň krytí IP54 je vybaveno také celou řadou volitelného příslušenství a programovatelných kláves, které mu umožňují přizpůsobit se různým jedinečným prostředím. Enduro T1 lze používat i s nasazenými rukavicemi.

Tiskové zprávy

Diskuse