První marketingová kampaň s Alfa Romeo Racing ORLEN se zařízeními Acer ConceptD

30. 8. 2020 21:09    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer oznámila další kroky v partnerství s Alfa Romeo Racing ORLEN. Jako oficiální partneři spolupracovali Acer a Alfa Romeo Racing ORLEN na vytvoření poutavého a působivého obsahu.

První marketingová kampaň s Alfa Romeo Racing ORLEN se zařízeními Acer ConceptD

Společnost Acer je připravena zahájit novou kampaň zaměřenou na uživatele zabývající se designem a simulací ve strojírenských a výrobních aplikacích v rámci tématu „Navrženy pro závod“, jehož součástí jsou řešení ConceptD, mezi které patří stacionární a mobilní pracovní stanice a monitory.

Druhá kampaň, která bude začne v příštích týdnech, se zaměřuje na robustní počítače Acer ENDURO „NAVRŽENY PRO EXTRÉM“.

„Je velmi vzrušující vidět, jak společnost Acer proměnila naše partnerství v marketingovou a aktivační strategii, která celý tým představuje opravdu prémiovým způsobem,“ říká Frédéric Vasseur, vedoucí týmu Alfa Romeo Racing ORLEN a generální ředitel Sauber Motorsport AG.

„Jsme hrdí na to, že můžeme spolupracovat s jedním z nejprestižnějších týmů v historii Formule 1 a poskytovat našim obchodním kanálům a maloobchodním partnerům vysoce atraktivní marketingové programy, které podněcují poptávku po našich komerčních řešeních,“ řekl Hajo Blingen, viceprezident pro marketing, společnost Acer Europe SA.

Obě kampaně zahrnují 360° holistickou aktivační strategii, která partnerům poskytuje B2B koncepty a sady nástrojů pro zvýšení povědomí o značce a důvěryhodnosti řešení ConceptD a odolných počítačů Acer ENDURO.

Tiskové zprávy

Diskuse