Nové portfolio notebooků ASUS s 11. generací procesorů Intel Core

3. 9. 2020 11:59    Rubrika: Tiskové zprávy

V portfoliu najdeme hned několik průkopnických notebooků, včetně ZenBook Flip S, ZenBook S, ZenBook 14, ZenBook 14 Ultralight, ZenBook Pro 15 a ExpertBook B9

Nové portfolio notebooků ASUS s 11. generací procesorů Intel Core

KLÍČOVÉ BODY

  • Společnost ASUS představuje nové notebooky s procesory Intel® Core™ 11. generace, včetně notebooků založených na designu platformy Intel® Evo™
  • ZenBook Flip S (UX371): nejtenčí konvertibilní OLED notebook na světě a zároveň první notebook ASUS založený na designu platformy Intel® Evo™ (verze s rozlišením FHD 1W pro panel s LED)
  • ZenBook S (UX393): nejtenčí a nejlehčí notebook na světě s poměrem stran 3:2 a 3,3 K
  • ZenBook 14 (UX435EA/EG): nejmenší 14” notebook na světě se ScreenPad
  • ZenBook Pro 15 (UX535): nejmenší 15” 4K OLED notebook na světě
  • ExpertBook B9 (B9400): nejlehčí 14palcový business notebook na světě

Společnost ASUS představila celu řadu nových notebooků a vylepšených PC na virtuálním předváděcím představení Built for Brilliance, včetně notebooků s 11. generací procesorů Intel® Core™ a vůbec poprvé přichází s řadou notebooků založených na designu platformy Intel® Evo™. Průkopnické notebooky této řady zahrnují ZenBook Flip S (UX371), nejtenčí konvertibilní notebook OLED na světě a první notebook ASUS, založený na designu platformy Intel Evo ; ZenBook S (UX393), nejtenčí a nejlehčí notebook na světě 3:2 3,3K ; ZenBook 14 (UX435EA/EG), nejmenší 14palcový notebook na světě se ScreenPad ; ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL/EGL), nejlehčí 14palcový ZenBook, vážící pouhých 980g ; ZenBook Pro 15 (UX535), nejmenší 15palcový notebook 4K OLED na světě ; a ExpertBook B9 (B9400), nejlehčí 14palcový business notebook na světě . Portfolio počítačů pro rok 2020 zahrnuje prémiová řešení od společnosti ASUS a přední špičková řešení ve svém oboru, aby byla zajištěna maximální produktivita a uživatelské zkušenosti.

„Společnost ASUS je známá špičkovým designem a inovacemi počítačů. Pokaždé jako první přichází s nabídkou nové řady počítačů pro každou novou generaci Intel,“ uvedl ve svém úvodním vystoupení na akci spoluzakladatel společnosti ASUS Samson Hu. "Letošní řada notebooků přináší uživatelům nové zkušenosti tím, že jim špičkové technologie předkládá na dosah ruky." Díky vytváření dokonalého zázemí pro uživatele se svými nejnovějšími displeji, audio, softwarem a technologií síťového připojení přináší společnost ASUS neuvěřitelné inovace a mění způsob, jakým uživatelé využívají svá zařízení.“

Vybaveny procesory Intel Core 11. generace a novou grafickou architekturou Intel® Iris® Xe, překonávají nejnovější notebooky ASUS hranice výkonu tenkých a lehkých notebooků a umožňují uživatelům maximální zážitky pro jejich produktivitu, kreativitu, hry, zábavu i spolupráci. Procesory Intel Core 11. generace využívají sílu technologie AI, aby umožnily bezkonkurenční rychlost a inteligentní výkon pro každodenní uživatele PC. Integrované Intel® WiFi 6 a Thunderbolt™ 4 poskytují rychlá a spolehlivá připojení. Nová grafika Intel Iris Xe přináší diskrétní grafický výkon pro multimediální zážitky nové generace.

Společnost ASUS je odhodlaná přinášet uživatelům notebooků s jejich zařízeními neuvěřitelné zážitky. Během slavnostní akce představila společnost ASUS notebook ZenBook Flip S (verze UX371, FHD s LED podsvícením, 1W panel), který je založený na designu platformy Intel Evo, pro zajištění splnění specifikace druhé edice a klíčových prvků Key Experience Indicators inovativního programu Intel Athena Project. Další notebooky portfolia pro rok 2020 jsou též zaměřeny na splnění těchto standardů a pro další vyladění a testování. Notebooky s verifikací Intel Evo spojují dokonalou kombinaci prémiového výkonu a odezvy, efektivního využití baterie a ohromujících vizuálních prvků a vytvářejí novou třídu notebooků, které poskytují výjimečný zážitek za každých okolností. Kromě procesorů Intel Core 11. generace obsahují notebooky založené na platformě Intel Evo grafiku Intel Iris Xe, podporu Intel WiFi 6 a Thunderbolt 4.

„Společnost ASUS má skvělou novou řadu notebooků s procesorovou technologií Intel® Core™ a inovacemi založenými na uživatelských zkušenostech, kterých jsme společně dosáhli prostřednictvím projektu Athena, včetně prvního verifikovaného designu platformy ASUS Evo, ASUS Zenbook Flip S,“ řekl Chris Walker, viceprezident společnosti Intel z divize Mobilní výpočetní platformy. „Naše procesory Intel® Core™ 11. generace s grafikou Intel Iris Xe přinášejí nejlepší výkon pro tenké a lehké notebooky v široké škále skutečných každodenních využití zahrnujících produktivitu, tvorbu a zábavu.“

Nová řada počítačů je také poháněna systémem Microsoft Windows, aby poskytovala intuitivní a uživatelsky přívětivé prostředí. „Společnost ASUS pokračuje v podpoře inovací v celé řadě počítačů se systémem Windows, aby uspokojila stále se vyvíjející potřeby zákazníků,“ uvedla Nicole Dezen, viceprezidentka společnosti Device Partner Sales, Microsoft Corp. „Počínajíc jejich novým komerčním modelem ExpertBook B9 s odolností splňující vojenské standardy a přenositelností pro profesionály v terénu, až po řadu ZenBook vylepšenou o nejnovější grafické, zvukové a WiFi 6 funkce, si zákazníci jistě užijí bezpečnost a produktivitu těchto nových počítačů.“

Společnost ASUS kombinuje výkon nejnovějších procesorů Intel, výjimečné uživatelské zkušenosti založené na platformě Intel Evo a průkopnickou technologii a dodává bezkonkurenční notebooky, které uživatelům pomáhají ve stále se vyvíjejícím světě.

Špičkové technologie ASUS v nových modelech počítačů
Kromě premiéry notebooku založeného na platformě Intel Evo a poskytování notebooků s procesory Intel Core 11. generace, nabízí letošní řada notebooků uživatelům špičková řešení od společnosti ASUS, včetně několika, která uspokojí nárůst požadavků pro práci mimo kancelář.

Notebooky ASUS s OLED displeji poskytují výjimečně detailní a realistická zobrazení s osvětlením panelu, které méně namáhá oči. Každý displej nabízí ultra živé barvy a pohyb bez rozmazání se 100% barevným gamutem DCI-P3 a dobou odezvy 0,2 ms, sytou černou, která je certifikována jako VESA DisplayHDR™ 500 True Black, kontrastní poměr 1 000 000: 1 a certifikaci PANTONE® Validated pro věrnou přesnost barev. Pro snížené vyzařování modrého světla a zobrazení bez blikání pro lepší péči o oči jsou také certifikovány společností TÜV Rheinland.

Uživatelské rozhraní ASUS ScreenXpert 2.0 na ASUS ScreenPad poskytuje vylepšenou produktivitu a možnosti díky intuitivnímu designu rozhraní, plynulejšímu zpracování mezi obrazovkami, personalizovaným pracovním postupům pro více úkolů a kompatibilitě s několika aplikacemi ASUS. MyASUS je komplexní softwarový portál, který poskytuje snadný přístup k aplikacím a softwaru ASUS navrženým tak, aby pomohl uživatelům udržovat jejich systém, optimalizovat výkon počítače a kontaktovat společnost ASUS ohledně poprodejního servisu a podpory. V MyASUS lze přizpůsobit širokou škálu ovládacích prvků systému, včetně nového a vylepšeného profilu ventilátoru, což je nastavení ovládání ventilátoru, které optimalizuje rychlosti ventilátoru na základě scénářů používání. Profil ventilátoru umožňuje uživatelům nastavit režim Whisper pro tišší pracovní prostor, režim Performance pro výrazně lepší odvod energie a tepla nebo Standardní režim pro každodenní úkoly.

Pro zlepšení uživatelských zkušeností při práci z domova nebo mimo kancelář společnost ASUS také poskytuje technologii ASUS WiFi Master a zvuk s potlačením hluku pomocí AI. Technologie ASUS WiFi Master, která zahrnuje WiFi SmartConnect, WiFi Stabilizer a WiFi RangeBoost, zajišťuje uživatelům stabilní připojení, filtruje bezdrátové rušení pro vysoké rychlosti připojení, automaticky vybírá nejlepší WiFi signál a pro zvýšení propustnosti signálu používá několik antén. Zvuk s potlačením šumu pomocí AI využívá strojové učení další úrovně, aby odstranil ze záznamu lidské řeči nežádoucí šum během konferenčních hovorů. Funkce ClearVoice pro mikrofon a reproduktor, která je k dispozici prostřednictvím MyASUS, filtruje okolní hluk, izoluje a zaměřuje se na každý jednotlivý hlas přijímaný mikrofonem a filtruje okolní hluk z reproduktoru, čímž poskytuje uživatelům neuvěřitelně čistý zvuk.

Notebooky ASUS s procesory Intel Core 11. generace

ASUS ZenBook Flip S (UX371)
Ultra kompaktní ZenBook Flip S je prvním notebookem ASUS, který je založený na designu platformy Intel Evo3. Je snadno přenosný, měří jen 13,9 mm a váží pouhých 1,2 kg. Špičková ultra-živá 4K UHD OLED NanoEdge PANTONE® barevná přesná dotyková obrazovka má široký 100% barevný gamut DCI-P3 a má certifikaci VESA DisplayHDR 500 True Black pro temnou černou a výjimečný kontrast. lPro funkce pamatující na lepší péči o oči disponuje také certifikací společnosti TÜV Rheinland a pro intuitivní zadávání podporuje nové aktivní pero ASUS Pen s 4096 úrovněmi přítlaku.
ZenBook Flip S má luxusní špičkový design s prestižní povrchovou úpravou Jade Black s kontrastními zvýrazněními diamantovým výbrusem v odstínu červené mědi a dekorační lištou z kartáčovaného hliníku. Odolný precizní 360° závěs ErgoLift umožňuje použití notebooku v režimech notebook, tablet, stojan a stan – nebo cokoli mezi tím. ASUS NumberPad 2.0 umožňuje rychlé zadávání dat a nový design klávesnice přes celou šířku notebooku poskytuje prostor pro praktické extra funkční klávesy.

Neuvěřitelný výkon na cestách poskytuje až procesor 11. generace Intel Core i7 s grafikou Intel Iris Xe v kombinaci s až 16 GB RAM a až 1 TB PCIe® 3.0 x4 SSD. Pro dokonalé připojení nabízí ZenBook Flip S dva porty Thunderbolt™ 4 USB-C®, port USB 3.2 Gen 1 typu A a port HDMI. Vysokokapacitní baterie v ZenBook Flip S vydrží až úžasných 15 hodin, což stačí i na nejdelší pracovní den.

ASUS ZenBook Flip 13 (UX363)
Kompaktní ZenBook Flip 13 o tloušťce pouhých 13,9 mm a hmotnosti pouze 1,3 kg9 má precizně navržený 360° závěs ErgoLift, který umožňuje univerzální režimy použití: notebook, tablet, stan, stojan nebo cokoli mezi tím. Automaticky také zvedá a naklání novou klávesnici rozprostírající se po celé šíři notebooku pro pohodlné psaní a vylepšené chlazení systému.

Díky vysokokapacitní 67 Wh baterii, která na jedno nabití vydrží až 14 hodin provozu, je ZenBook Flip 13 ideální pro dnešní životní styl. ZenBook Flip 13 podporuje rychlé nabíjení pomocí dodávané 65 wattové nabíječky a ASUS USB-C® Easy Charge umožňuje uživatelům využívat širokou škálu standardních nabíječek USB-C nebo USB-C Power Delivery (PD).

ZenBook Flip 13 může být vybaven až elegantním dotykovým displejem NanoEdge FHD OLED, který je plně kompatibilní s nově navrženým perem ASUS. Displej podporuje 4096 úrovní přítlaku, což zajišťuje zvýšenou přesnost a citlivost pro přirozenější zadávání při použití stylusu.

Pro hedvábně plynulý výkon je ZenBook Flip 13 poháněn až procesorem Intel Core i7 11. generace s grafikou Intel Iris Xe a 16 GB RAM. Pro úložiště podporuje až 1 TB PCIe 3.0 SSD.

ASUS ZenBook S (UX393)
ZenBook S je prémiový ultra přenosný 13,9palcový notebook se zbrusu novým tvarem s poměrem stran 3: 2. Je tenký 15,7 mm, lehký s hmotností 1,35 kg9 a skvěle konstruovaný s kompaktním, odolným celokovovým tělem ve vzrušujícím tvaru zvyšující produktivitu. Je postaven na úžasné 3,3K (3300 x 2200) dotykové obrazovce NanoEdge PANTONE Validated s poměrem stran 3: 2, který poskytuje více prostoru na obrazovce, poskytuje větší vizuální pracovní prostor a snižuje potřebu rolování. Vysokokapacitní 67 Wh baterie s podporou rychlého nabíjení poskytuje ZenBooku S až 12 hodin samostatnosti.

Elegantní nový vzhled Jade Black má kontrastní diamantem broušené zvýraznění červenou mědí a speciální asymetricky umístěné logo ASUS na víku dodává designu na přitažlivosti. Precizně vyrobený závěs ErgoLift zajišťuje pohodlnou pozici pro psaní na prostorné klávesnici rozprostírající se po celé šíři notebooku spolu se zlepšeným prouděním chladicího vzduchu.

Pro vynikající výkon na cestách je ZenBook S poháněn až 11. generací procesoru Intel Core i7 s až 16 GB RAM a až 1 TB PCIe 3.0 x4 M.4 SSD. Je vybaven porty HDMI a USB 3.2 Gen 1 typu A v plné velikosti, dvěma ultra rychlými a univerzálními porty Thunderbolt 4 USB-C a čtečkou karet MicroSD.

Nejnovější verze softwarového portálu MyASUS umožňuje uživatelům vytěžit ze svého notebooku a smartphonu maximum. ASUS NumberPad 2.010 umožňuje snadné zadávání číselných údajů. Infračervená kamera umožňuje pohodlné přihlášení pomocí aplikace Windows Hello.

ASUS ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL/EGL)
ZenBook 14 Ultralight váží pouhých 980 g9 a kombinuje dokonalou přenositelnost s jednoduchým výkonem a čistou elegancí, což z něj činí jednoznačnou volbu pro vysoce mobilní uživatele.

ZenBook 14 Ultralight je poháněn až procesorem 11. generace Intel Core i7 s grafikou Intel Iris Xe (UX435EAL) nebo samostatnou grafikou NVIDIA® GeForce® MX450 (UX435EGL).

Pro pohlcující obraz je ZenBook 14 Ultralight vybaven 100% sRGB NanoEdge displejem s ultratenkými rámečky po všech čtyřech hranách panelu, které mu poskytují 92% poměr obrazovky k tělu.

ZenBook 14 Ultralight je navržen tak, aby poskytoval vynikající uživatelský zážitek, s volitelným ASUS NumberPad10 pro snadné zadávání dat, pantem ErgoLift pro pohodlný zážitek z psaní a komplexní sadou I/O portů, včetně dvou Thunderbolt 4 USB-C, USB 3.2 Gen 1 Type-A, standardní HDMI 2.0 a čtečky karet microSD. Zahrnuje také ultra rychlé bezdrátové připojení Intel WiFi 6 (802.11ax), které je vylepšeno technologií ASUS WiFi Master.

ASUS ExpertBook B9 (B9400)
ASUS ExpertBook B9 je vybaven elegantním, precizně zpracovaným minimalistickým šasi, které se pyšní hmotností pouhých 880 g pro prvotřídní přenositelnost. Je navržen pro cestování s celodenní výdrží baterie a designem duálního úložiště, kompletní sadou I/O portů, inovativním ASUS NumberPad10 a senzorem přiblížení zlepšují efektivitu práce na cestách. Je vyroben z pevné slitiny hořčíku a lithia a má extra strukturní tuhost, splňuje velmi náročné americké vojenské standardy US MIL-STD 810H a zabezpečení na podnikové úrovni zajišťuje bezpečí pro důvěrná data.

ExpertBook B9 je poháněn až 11. generací procesoru Intel Core i7 s grafikou Intel Iris Xe a super rychlou technologií Intel WiFi 6, která poskytuje rychlý a citlivý výpočetní, síťový i grafický výkon. Duální disky SSD podporují technologie RAID 0 a RAID 1 a poskytují možnosti pro rychlejší přenos dat nebo bezpečné zálohování dat. Pokročilá řešení pro videokonference zahrnují zvuk s potlačením šumu pomocí AI pro křišťálově čistý zvuk a technologii ASUS WiFi Master pro stabilní síťové připojení. ExpertBook B9 obsahuje uživatelsky přívětivé pouzdro na příslušenství, které lze také použít jako stojan na notebook. Díky svému vysoce přenosnému, výkonnému a odolnému designu je ve světě businessu ExpertBook B9 ideálním partnerem.

ASUS ZenBook 14 (UX435EA/EG)
ZenBook 14 je zcela nový ultra přenosný notebook, který kombinuje vynikající výkon a snadnou přenosnost s nadčasovým vzhledem. S hmotností pouhých 1,19 k g9 obsahuje ZenBook 14 revoluční ASUS ScreenPad pro vyšší produktivitu a je poháněn procesory Intel Core až 11. generace s integrovanou grafikou Intel Iris Xe (UX435EA) nebo samostatnou grafikou NVIDIA GeForce MX450 (UX435EG).

Tento nejnovější přírůstek do řady ZenBook Classic se může pochlubit také celou řadou I/O portů: dva Thunderbolt 4 USB-C, USB 3.2 Gen 1 Type-A, standardní HDMI 2.0, čtečkou karet microSD a zvukovým konektorem. ZenBook 14 poskytuje čtyřstranný bezrámečkový displej NanoEdge s pozoruhodným poměrem obrazovky k tělu 92% a je k dispozici ve dvou charakteristických nových odstínech - Pine Grey a Lilac Mist.

ASUS ZenBook Flip 15 (UX564)
ZenBook Flip 15 je osobitý, propracovaný a všestranný. Úžasná vysoce kontrastní dotyková obrazovka OLED NanoEdge s rozlišením 4K UHD disponuje certifikací PANTONE Validated pro přesnost barev, má certifikaci TÜV Rheinland pro péči o oči, poskytuje 100% barevný gamut DCI-P3 s kontrastním poměrem 1 000 000: 1 a je vybaven precizním 360° pantem ErgoLift . Elegantní a ultrakompaktní design dává ZenBooku Flip 15 pohlcující 90% poměr obrazovky k tělu. Podporuje aktivní pero ASUS Pen s 4096 úrovněmi přítlaku, je vyladěný pomocí technologie ASUS WiFi Master pro stabilní síťové připojení a poskytuje komplexní konektivitu s několika I/O porty, včetně Thunderbolt 4 USB-C. Procesor Intel Core 11. generace a grafická karta až NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Ti zvyšují produktivitu a kreativitu na cestách. ZenBook Flip 15 je dynamický kreativní partner, který kombinuje flexibilní výkon a snadnou mobilitu.

ASUS VivoBook Flip 14 (TP470)
VivoBook Flip 14 je pyšný konvertibilní dotykový notebook s 360° kloubem, který umožňuje jeho použití v režimech notebooku, stojanu, stanu a tabletu – nebo čehokoli mezi tím. Podporuje také aktivní pero ASUS Pen pro přesné zadávání a psaní s přirozeným odezvou.

S VivoBook Flip 14 jde vše s lehkostí díky výkonu až 11. generace procesoru Intel Core i7 s grafikou Intel Iris Xe, až 16 GB paměti, až 1 TB PCIe SSD a komplexní I/O konektivitě —včetně Thunderbolt 4 USB-C. Je také plný osobnosti s elegantní povrchovou úpravou v odstínech Indie Black a Transparent Silver a barevně zvýrazněnou klávesu Enter se žlutými okraji a textem. Kompaktní VivoBook Flip 14 je za každých okolností perfektní notebook na cesty, pro produktivitu nebo zábavu.

ASUS ZenBook 13/14 (UX325/UX425)
ZenBook 13 (UX325) a ZenBook 14 (UX425) jsou dva 13,3palcové a 14palcové ultra přenosné notebooky nové řady ZenBook Classic. ZenBook 13 a ZenBook 14 jsou ještě tenčí a lehčí než předchozí generace. ZenBook 13 váží pouhých 1,07 kg9 a oba modely jsou tenké pouhých 13,9 mm, ale jedinečně pro tak ultratenký design nabízejí komplexní I/O výbavu, včetně portů HDMI a USB typu A plné velikosti je zde také Thunderbolt 4 USB-C a čtečka microSD karet. Jedná se o nejtenčí 13,3palcové a 14palcové notebooky na světě, které nabízejí tak komplexní a všestranné možnosti připojení .

Kompaktní NanoEdge displeje po čtyřech hranách panelu nabízejí až 90% poměr obrazovky k tělu pro pohlcující obraz s možností nízkoenergetického 1 W displeje pro maximální výdrž baterie. Pro uživatelsko-praktické hledisko je zde ASUS NumberPad10 2.0, výdrž baterie až 21 hodin , nový design klávesnice přes celou šíři notebooku, závěsné mechanismy ErgoLift a infračervené kamery pro rychlé rozpoznávání tváře. ZenBook 13 a 14 jsou k dispozici ve dvou sofistikovaných nových barvách, Pine Grey a Lilac Mist.

ZenBook 13 a ZenBook 14, poháněné procesory Intel Core 11. generace s až 32 GB RAM, usnadňují multitasking, produktivitu a zábavu. Až 1TB PCIe 3.0 x2 SSD a nejnovější WiFi 6 (802.11ax) doplňují specifikace pro vynikající všestranný výkon.

ASUS VivoBook S13/S14/S15 (S333/S433/S533)
VivoBook S13 (S333), S14 (S433) a S15 (S533) jsou z řady ultra přenosných 13-palcových, 14- palcových, and 15-in palcových notebooků, které vytvářejí dokonalou rovnováhu mezi osobností a výkonem a mají nový a odvážnější vzhled. Notebooky VivoBook S mají výrazný styl s hranami řezanými diamantem a metalickými povrchovými úpravami a jsou k dispozici v několika barvách, které byly vybrány tak, aby odrážely osobnost uživatele. Styl se též odráží i na vnitřním designu díky barevnému zvýraznění klávesy Enter. Kromě jedinečného designu a elegantního vzhledu jsou nové VivoBooky poháněny procesory Intel Core i7 až 11. generace s grafikou Intel Iris Xe, 16 GB RAM a velkokapacitním PCIe SSD s pamětí Intel® Optane™ H10, která poskytuje super rychlé skladování. Nabízí také komplexní I/O připojení, včetně Thunderbolt 4 USB-C.

ASUS VivoBook 14/15 (K413/K513/X413/X513)
Řada VivoBook 14/15 obsahuje výrazné, barevné notebooky postavené pro produktivitu a zábavu. Modely VivoBook X413 a X513 nabízejí celoplastové šasi v odstínech Dreamy White, Cobalt Blue nebo Bespoke Black, zatímco modely K413 a K513 mají kovový design víka a jsou dodávány v barvách Hearty Gold, Indie Black nebo Transparent Silver. Notebooky VivoBook 14 a 15, poháněné procesory Intel Core i7 až 11. generace s grafikou Intel Iris Xe, 16 GB RAM, WiFi 6 a velkokapacitním PCIe SSD, umožňují uživatelům nejvyšší produktivitu. Unikátní ASUS NumberPad 2.010 na VivoBook 14 usnadňuje a zefektivňuje zadávání čísel, barevně zvýrazněná klávesa Enter dodává nádech stylu a design dvojitého úložiště VivoBook 15 poskytuje super vysokou rychlost přístupu k datům SSD v kombinaci s velkou kapacitou pevného disku.

Notebooky ASUS s procesory Intel Core 10. generace

ASUS ZenBook Pro 15 (UX535)
ZenBook Pro 15 je nejnovějším modelem ultra přenosných kreativních notebooků řady ZenBook Pro a je také nejmenším 15,6palcovým notebookem na světě s dotykovou obrazovkou OLED 4K UHD.

Elegantní ZenBook Pro 15 umožňuje příležitostným tvůrcům pracovat na svých projektech kdekoli a kdykoli, a to díky kompaktnímu designu, který umožňují tenké rámečky na jasné a ostré dotykové obrazovce NanoEdge 4K UHD OLED. Široký 100% barevný gamut DCI-P3 zajišťuje živé odstíny a 88% poměr obrazovky k tělu přináší rozsáhlá zobrazení.

ZenBook Pro 15 je poháněn procesory 10. generace Intel® Core™ i7 a i5 řady H, 16 GB RAM a samostatnou grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti pro vysoký kreativní výkon v kanceláři i mimo disponuje také 1 TB PCIe 3.0 x4 SDD ultra rychlým úložištěm.

Pro vyšší úrovně produktivity obsahuje ZenBook Pro 15 nejnovější ASUS ScreenPad™, což je 5,65palcová sekundární barevná dotyková obrazovka zabudovaná do prosklené dotykové podložky, která umožňuje snadnou interakci prostřednictvím nového a intuitivního rozhraní ScreenXpert 2.0 podobného smartphonu.

ZenBook Pro 15, navržený pro pohodlí i mimo kancelář, má vysokokapacitní 96 Wh baterii a komplexní sadu I/O portů, včetně Thunderbolt™ 3 USB-C®, USB 3.2 Gen 1 Type-A, standardního HDMI 2.0, zvukového konektoru a čtečky SD karet. Precizně vyrobený závěs ErgoLift vytváří pohodlnou pozici pro psaní a k dispozici je infračervená kamera pro přihlašování pomocí rozpoznání tváře s Windows Hello. WiFi 6 (802.11ax) nabízí ultra rychlé bezdrátové připojení, vylepšené technologií ASUS WiFi Master Premium pro pevnou stabilitu připojení.

ASUS Zen AiO 24/22 (A5400/A5200)
Zen AiO 24/22 jsou funkční a výkonné počítače v esteticky vyladěném balení. Tyto výkonné počítače typu „vše-v-jednom“ spojují vysoký výkon se stylovou estetikou. Elegantní vzhled je zdůrazněn kovovým stojánkem mimo střed a dopředu směřujícími reproduktory, které jsou certifikovány společností Harman Kardon. Bezchybný 23,8palcový / 21,5palcový displej NanoEdge a 93% poměr obrazovky k tělu na počítačích Zen AiO 24/22 poskytují pohlcující obraz.

Počítače Zen AiO 24/22, poháněné až desátou generací procesoru Intel Core i7 a až samostatnou grafikou NVIDIA® MX330, snadno provádějí úpravy fotografií a videa i 3D grafické vykreslování. Špičková a flexibilní možnost trojitého úložiště poskytuje výhodu dvou ultra rychlých disků SSD (SSD) v kombinaci s velkou úložnou kapacitou tradiční jednotky pevného disku (HDD). Duální disky SSD podporují technologie RAID 0 a RAID 1 a poskytují možnosti pro rychlejší přenos dat nebo bezpečné zálohování dat. Volitelný vstup HDMI umožňuje připojení s notebookem, mobilním zařízením, herní konzolí nebo set-top TV boxem pro zážitek z velké obrazovky. Počítače Zen AiO 24/22 lze také připojit k nástěnnému držáku kompatibilnímu se systémem VESA.

DOSTUPNOST & CENA

Všechny zmíněné notebooky od čtvrtého kvartálu tohoto roku kdy Vám odhalíme i jejich ceny.

Tiskové zprávy

Diskuse