Nový herní notebook od zančky HONOR nese označení Hunter V700

22. 9. 2020 14:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Na konferenci Smart Life v Pekingu značka představila svůj první herní laptop, výkonný a stylový HONOR Hunter. Tento nadupaný notebook s unikátním chlazením Wind Valley díky ultra tenkému designu a nízké váze osloví nejen zapálené hráče.

Nový herní notebook od zančky HONOR nese označení Hunter V700

Super výkonný, přesto lehký notebook HONOR Hunter osloví nejen hráče

Tradiční herní notebooky mají tendenci být silné a těžké, aby splňovaly požadavky na vysoký výkon a odvod tepla. HONOR věří, že skvělý výkon společně s lehkým a přenosným designem se nevylučuje. Výsledkem této ambice se stal nadupaný HONOR Hunter V700, který měří pouhých 369,7 x 253 x 19,9 mm a je vyroben z prvotřídní hliníkové slitiny.

HONOR Hunter V700 je vybaven 16,1 palcovým displejem s 4,7 mm úzkým okrajem na obou stranách. Rozlišení obrazovky je 1920 x 1080 s vynikajícím kontrastem a jasem, a přestože tloušťka HONOR Hunter V700 je méně než 20 mm, laptop přichází s kompletní sadou I/O portů (včetně 3,5 mm zvuku, USB 2.0, Gigabit Ethernet portu RJ45, HDMI 2.0, dvou portů USB 3.2 a typu C displej / datový port).

Nejnovější procesory Intel Core 10. generace

Pro vynikající zážitek z hraní je HONOR Hunter V700 vybaven procesorem Intel Core i7-10750H 10. generace (nebo volitelným procesorem Intel Core i5-10300H 10. generace) a NVIDIA GeForce RTX 2060 (nebo volitelně NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti), s novou generací 192bitové paměti 6 GB GDDR6. HONOR Hunter V700 je k dostání až s 16 GB DDR4 pamětí (uživatelsky rozšiřitelnou na 32 GB) a dvěma NVMe SSD pro až 1TB úložiště.

Odvod tepla s novou technologií Wind Valley

Řešení rozptylu tepla je pro tenké notebooky náročné. To ale neplatí pro nový HONOR Hunter, který je vybaven chladicím systémem Wind Valley. Když je kryt zavřený, panel rozptylu tepla se zatáhne, a notebook tak zůstává tenký. Po otevření se Wind Valley platforma automaticky odhalí, a vytvoří tak ventilační otvor o velikosti 8,5 mm, který zvyšuje objem nasávaného vzduchu o 40 %. Rotující hřídel chladicího systému Wind Valley prošla přísnými testy HONOR Lab, kde byla otevřena a zavřena více než 50 000 krát.

Kromě toho má HONOR Hunter V700 dva výkonné ventilátory 12V s vyšší rychlostí a větším objemem vzduchu ve srovnání s běžnými ventilátory 5V.

HONOR Hunter V700, který podstoupil zátěžové testy pomocí AIDA64 FPU a FurMark po dobu 72 minut při pokojové teplotě 26 °C, zaznamenal spotřebu procesoru 44,9 W a teplotu 89 °C a zároveň spotřebu GPU 101,1 W a teplotu pouhých 77 °C. To vše při stabilním výkonu, což dokazuje účinnost odvodu tepla systému. Uživatelé tak získají lepší herní zážitek s menším hlukem ventilátoru.

Navíc vnitřní ventilace HONOR Hunter V700 účinně snižuje teplotu klávesnice a pomáhá také snižovat hluk. Po 72 minutách testování zůstává oblast touchpadu chladná a oblast WASD zaznamenala teplotu pouze 30,6 °C s hlukem 49 dBA.

Inteligentní propojení napříč zařízeními

Mezi další funkce HONOR Hunter V700 patří speciální tlačítko Hunter, které umožňuje uživatelům rychle přepínat mezi výkonným, vyváženým a tichým režimem podle jejich potřeb. Notebook také obsahuje zvuk Nahimic, který poskytuje pohlcující 3D prostorový zvukový efekt.

HONOR Hunter V700 zdědil funkce spolupráce s více obrazovkami od velmi úspěšné řady MagicBooků. Při hraní hry můžete smartphonem jednoduše zatřást, dát jej do kontaktu s touchpadem V700, a nahrát tak 30 sekund hraní před a 30 sekund po tomto úkonu. Po dokončení nahrávání se klip synchronizuje s telefonem, takže úpravy a sdílení jsou hračka.

HONOR Hunter V700 umožňuje plynulý zážitek z živého vysílání mobilních her díky funkci spolupráce s více obrazovkami. Jejich video a zvuk lze synchronizovat s notebookem bezdrátově. Výsledkem je živý přenos, který je stejně stabilní a plynulý jako při použití kabelového připojení.

Nové HONOR produkty zazářily na mezinárodní veletrhu moderní techniky IFA v Berlíně!

Značka HONOR představila 4. září na mezinárodní trhu IFA v Berlíně své nové produkty, které byly novináři přijaty více než kladně! Chytré outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro a vylepšený notebook HONOR MagicBook Pro získaly cenu BEST OF IFA od mediálních publikací Android Headlines, Phandroid a NewsWeek. Jako „to nejlepší z konference IFA“ si navíc získaly chytré hodinky i novináře z Android Authority.

Tiskové zprávy

Diskuse