HP OMEN bezdrátové herní příslušenství, klávesnice, myš a sluchátka

17. 9. 2020 15:05    Rubrika: Tiskové zprávy

OMEN představuje v nové řadě příslušenství bezdrátovou technologii Warp a přidává ke stolnímu počítači OMEN 30L grafické procesory řady NVIDIA GeForce RTX 30 Series

HP OMEN bezdrátové herní příslušenství, klávesnice, myš a sluchátka

Společnost HP představila nové herní příslušenství OMEN s bezdrátovou technologií Warp a integrací s OMEN Command Center.4 Nabízí tak bezdrátový ekosystém, který revolučním způsobem mění herní zážitky. Společnost rovněž do svých stolních počítačů OMEN 30L přidává grafické procesory řady NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series, čímž dává uživatelům volnost a flexibilitu nezbytnou ke špičkovým herním zážitkům. Bezdrátové doplňky budou předvedeny během akce OMEN Underground se světově proslulým skaterem Tony Hawkem, jenž bude spoluhostitelem turnaje Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 s osmi účastníky. Akce začíná 15. září ve 22:00 na twitchovém kanále PAXArena.

V této mimořádné době tráví lidé více času doma a zkoumají nové způsoby zábavy a udržování psychické pohody, což vede k objevování výhod hraní. Hráči tráví hraním každý týden v průměru o další minimálně čtyři hodiny více času.5 Tento stav vede dnešní hráče k tomu, aby hledali nové, výkonné doplňky pro lepší organizaci herního prostoru, které jim zároveň nabídnou výkon umožňující hrát po celý den s minimální časovou prodlevou. Organizace kabelů představuje pro většinu hráčů zásadní problém, neboť chtějí mít volný stůl.6 Společnost HP navrhla nové portfolio bezdrátových herních doplňků – bezdrátová sluchátka OMEN Frequency, bezdrátovou myš OMEN Vector a bezdrátovou klávesnici OMEN Spacer TLK – s bezdrátovou technologií Warp – pro bezchybný zvuk, bezdrátové napájení a herní zážitky po dlouhou dobu. Bezdrátová technologie Warp, využívající kmitočtového pásma 2,4 GHz,1 poskytuje hráčům bezpečné, flexibilní a podmanivé prostředí bezdrátového ekosystému OMEN. Spárováním nových bezdrátových doplňků se stolním počítačem OMEN 30L s grafickým procesorem řady NVIDIA® RTX™ 30 se bezdrátové hraní vyžadující vysoký výkon dostává na novou úroveň.

„Hráči dlouho váhali se zapojením plně bezdrátových doplňků vzhledem k obavám z delší odezvy, krátké výdrže baterií a z celkové kvality, nehledě na vysokou poptávku po efektivním využití prostoru, která se objevila zejména v souvislosti s rostoucí popularitou streamování,“ uvádí Judy Johnson, ředitelka pro hry a e-sport společnosti HP Inc. „Společnost HP díky rozšiřování našeho ekosystému světové třídy OMEN zůstává i nadále průkopníkem v oblasti rozšiřování herních zážitků díky bezdrátové volnosti a vysokému výkonu v našem portfoliu a jako vždy – zcela bez kompromisů.“

NOVÁ ÚROVEŇ BEZDRÁTOVÝCH HERNÍCH ZÁŽITKŮ

Bezdrátová sluchátka OMEN Frequency nabízejí zvuk bez zpoždění,1 hráčům tudíž neujde během intenzivního herního zážitku žádný důležitý zvuk.7 Bezdrátové technologie zaznamenaly ohromný rozvoj. Pokud jde o herní sluchátka, hráči dnes používají ve 40 % času bezdrátové připojení, ve 33 % času kabel s 3,5mm konektorem a ve 24 % času USB kabel.8 Vychutnejte si bezchybné audio s působivým prostorovým zvukem 7.1 a C-Media Xear™ v kombinaci s nastavitelným EQ a osvětlením jako součást OMEN Command Center, které vytváří podmanivý a individualizovaný zvukový prostor. Díky baterii s výdrží až 30 hodin,3 nabíjení přes port USB-C a mikrofonu s potlačením okolního šumu jsou tato sluchátka určená pro přesný a spolehlivý zvukový zážitek, který vás pohltí.

Tato sluchátka nejsou určena jen pro stolní počítače. Můžete je připojit k širokému spektru dalších zařízení. Díky volitelnému kabelovému připojení, určenému výhradně pro audio, jsou kompatibilní s platformami Mac, iOS, Chrome, PC, PS4™, PS4™ Pro, Xbox One™, Xbox One™ X a Nintendo Switch.1

Bezdrátová myš OMEN Vector se představuje jako herní myš s nejrychlejším nabíjením přes port USB-C® na světě.2 Poptávka po bezdrátových zařízeních zahrnuje rovněž myši. Variantě bezdrátové myši dává přednost téměř polovina hráčů.9 Díky schopnosti nabití na 10 hodin provozu během pouhých pěti minut a plného nabití během 90 minut až na 180 hodin provozu mohou hráči zařízení jednoduše nabít a hrát.3 Tato myš splňuje takové požadavky jako hraní bez zpoždění včetně integrace s OMEN Command Center pro nastavení citlivosti, možnost přiřazení kláves a volba osvětlení, použití bezdrátového senzoru 16000 DPI Pixart PAW3335 a spínačů Omron s životností 50 milionů kliknutí.10

Tato odborně navržená myš s ergonomickou úpravou pro pohodlný úchop z hrubé gumy a odolným pleteným „bezzádrhelovým“ kabelem má ve spodní části úložné místo na USB přijímač, takže se během cestování nikdy neztratí.

Úžasně kompaktní bezdrátová klávesnice OMEN Spacer TKL nabízí ergonomický design a na stole nezabere mnoho místa. Průzkumy ukazují, že 60 % hráčů si s určitou nebo vysokou pravděpodobností v budoucnu nezakoupí klávesnici s kabelem.6 Tato klávesnice je navržena pro toto přechodné období a nabízí možnost výběru hraní v bezdrátovém režimu, nebo prostřednictvím kabelu. Baterie umožňuje až 75 hodin hraní, 11 při nabíjení přes port USB-C® se za pět minut nabije na šest hodin provozu bez podsvícení, vše lze sledovat a řídit v OMEN Command Center. Bezdrátové volnosti a souvisejícího pohodlí a přesnosti se dosahuje také díky tichým dotykovým spínačům MX Cherry Brown10, 100% schopnosti individuálního rozpoznání jakéhokoli počtu současně stisknutých kláves a magnetické odnímatelné opěrce dlaní pro dlouhé hraní.

Se špičkovým zabezpečením prostřednictvím 128bitového šifrování dle standardu AES, které brání kybernetickým zločincům zachytit stisky kláves.

GRAFICKÝ VÝKON PŘÍŠTÍ GENERACE

Stolní počítač OMEN 30L může být vybaven novými grafickými procesory NVIDIA® GeForce RTX™ 3090, NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 a NVIDIA® GeForce RTX™ 3070, čímž posouvá grafický výkon na novou úroveň. Nové grafické procesory NVIDIA® GeForce RTX ™ řady 30 (druhá generace RTX) obsahují nová RT jádra, tensor jádra a streamovací multiprocesory, které přinášejí ohromující vizuály, neuvěřitelně rychlé snímkové frekvence a akceleraci umělé inteligence do her a kreativních aplikací. Řada RTX 30 je poháněna architekturou NVIDIA® Ampere, která oproti předchozí generaci přináší zvýšení až 1,9násobku výkonu na watt a bez námahy poskytuje grafický zážitek ve všech rozlišeních, dokonce až 8K. GeForce RTX ™ 3090, 3080 a 3070 představují největší generační skok v grafických procesorech v historii NVIDIA®.

ŠPIČKOVÝ HERNÍ EKOSYTÉM

  • Vychutnejte si fantastický prostorový zvuk 7.17 z 53mm reproduktorů nové náhlavní soupravy OMEN Blast. Tato náhlavní souprava, vytvořená s ohledem na pohodlí, se skládá ze závěsného mostu a velkých kvalitních koženkových náušníků, má také zatahovací mikrofon s pasivním potlačením šumu, takže v zápalu boje uslyší spoluhráči jen vás. Nanejvýš důležitý faktor představuje flexibilita. Souprava se proto dodává s kabelem s 3,5mm konektorem, který poskytuje kompatibilitu pro různé konzole, zatímco podpora OMEN Command Center umožňuje vytvářet a ukládat zvukové EQ profily.
  • Herní monitory HP X24i a HP X24ih budou v kategorii prvotřídních herních displejů základní úrovně senzací. Oba jsou vybaveny IPS panelem poskytujícím ultraširoký zorný úhel s barevným obrazem a v případě X24ih s výškově nastavitelným stojanem. Tyto monitory s laserově ostrou přesností obrazu díky obnovovací frekvenci 144 Hz10 s dobou odezvy 1 ms10 a s funkcí AMD FreeSync™ Premium,12 umožňující plynulé hraní, které vás zcela pohltí, poskytují hráčům značnou konkurenční výhodu.

Dostupnost a ceny:

  • Bezdrátová sluchátka OMEN Frequency budou v České republice v prodeji od ledna 2021 za ceny od 3 090,- Kč.
  • Bezdrátová myš OMEN Vector bude v České republice v prodeji od října za ceny od 1 499 Kč.
  • Bezdrátová klávesnice OMEN Spacer bude v České republice v prodeji od ledna 2021 za ceny od 3 190 Kč.
  • Náhlavní souprava OMEN Blast bude v České republice v prodeji od října za ceny od 1 599 Kč.
  • Monitor HP X24ih bude v České republice v prodeji od listopadu za ceny od 4 490 Kč.
  • Stolní počítač OMEN 30L bude v České republice v prodeji od konce září za ceny od 29 990 Kč.
Tiskové zprávy . Příslušenství

Diskuse