Nová série notebooků MSI ''Business and Productivity'' s procesory 11. generace Intel

3. 9. 2020 19:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová řada je zaměřena pro obchodní a podnikové zákazníky. Novinky přijdou na trh s nejnovějšími procesory 11. generace Intel, který odpovídá rostoucím trendům vzdálené práce způsobené COVID-19.

Nová série notebooků MSI ''Business and Productivity'' s procesory 11. generace Intel

MSI hlásí vstup do business segmentu a odhaluje nové logo

“Rok 2020 byl plný výzev, ale také nových příležitostí. Dnes vám hrdě představujeme první řadu vysoce výkonných notebooků pro podnikání a produktivitu s funkcemi, které reagují na potřeby pracovní síly.,” řekl Derek Chen, ředitel prodeje a marketingové divize notebooků. Chen zahájil první virtuální summit se slovy: Determined To Succeed.

Chen představil tři nové nejmodernější řady laptopů společnosti MSI, Business and Productivity. “Summit,” “Prestige” a “Modern” s procesory 11. generace Intel®, které zajistí uživatelům produktivitu, výkon a efektivitu.

Společnost MSI představila nové logo. Má evokovat vyhlášenou spolehlivost společnosti a zároveň je v souladu s měnící se dobou ve stejném duchu minimalismu, vysvětlit Henri Chen, ředitel divize designu pro notebooky.

Henri Chen, generální ředitel divize pro notebooky MSI, sdělil inspiraci za novým obchodním logem MSI, které má ztělesňovat ducha robustního výkonu, jako tomu bylo u předchozího designu. Logo bylo vyvinuto s ostřejšími, přímými liniemi a znaky, které představují minimalistický styl produktové řady. Chen sdělil, že logo je navrženo podle “Fibonacciho posloupnosti” a “golden ratia”.

Profesionálové tvrdí, že je velmi důležité mít laptop přizpůsobený pro práci z domova

Uběhlé události ukázaly měnící se potřeby a požadavky pro práci z domova. Vedoucí pracovníci ze společností sdíleli své názory na to, jak důležitý je vynikající notebook pro úspěch vzhledem k novým výzvám, které přináší práce z domova během pandemie.

“Je důležité mít zabezpečení na podnikové úrovni. Ochrana naší IP je naší prioritou,” řekl Oi-Masahiro, generální ředitel divize prodeje IT produktů Canon.

Anita Feng, Account Manager ve společnosti Microsoft, Taiwan, také zdůraznila, co od notebooku očekává “Dlouhá výdrž baterie, dotykový panel pro lepší uživatelský zážitek a kamera pro videokonference.”

Nová řada řeší potřeby obchodníků a společností

MSI business laptopy eliminují slabé vlastnosti. Přenositelnost a výkon jsou podporovány štíhlým hliníkovým šasi Summit s odolností vojenských standardů a zároveň obsahují nejnovější procesory 11. generace Intel® s integrovanou grafikou Intel® iRIS Xe. TPM 2.0 poskytuje podnikové zabezpečení a chrání obchodní tajemství.

Mezi exkluzivní výhody řady Summit patří potlačení AI šumu v pozadí při videokonferencích, výdrž baterie nad 10 hodin (B série laptopů) a více dotykový displej s rozpoznáváním obličeje za pomoci infračervené kamery Windows Hello v E sérii laptopů.

Rozmanitá kolekce notebooků: Prestige, Modern, Prestige 14 Evo a Summit E13 Flip

Akce představila také již proslulé notebooky řady Prestige a Modern. Tyto notebooky byly aktualizovány novým logem a znovu oživeny podmanivými, elegantními barvami. Díky vysokému výkonu a elegantnímu designu jsou řady Prestige a Modern navrženy pro každodenní obchodní použití a kombinují všestrannost a vysokou funkčnost.

Na summitu byl odhalen MSI Prestige 14 Evo, jeden z prvních notebooků, které mají certifikaci na platformě Intel® Evo™.

Konečným překvapením byl letmý pohled na nadcházející MSI Summit E13 Flip s displejem, který je otočný o 360 stupňů – kombinuje tak výhody laptopu s tabletem. Očekávaný start prodeje se předpokládá od října roku 2020.

Tento odvážný nový směr je významným mezníkem pro společnost MSI a nastavuje nový standard v kategorii obchodních notebooků.

Na konci události společnost MSI ukázala, jak se spojila se svými vlastními zaměstnanci ze 120 zemí a to ve vizuální ukázce síly a jednoty společnosti při práci z domova, která vznikla při opatřeních COVID-19. Očekává se, že notebooky MSI „Business and Productivity“ se začnou prodávat od října 2020 a to online u ověřených prodejců.

Tiskové zprávy

Diskuse