Samsung představuje Galaxy A42 5G, svůj dosud nejdostupnější 5G smartphone

9. 10. 2020 18:35    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Samsung Electronics představila nový 5G smartphone Galaxy A42, který posiluje její řadu Galaxy A a podporuje 5G připojení za velmi dostupnou cenu. Je vybaven všemi základními inovacemi, na které jsou zákazníci u řady Galaxy A zvyklí, včetně čtveřice fotoaparátů, Infinity-U displeje a baterie s dlouhou výdrží. Nový telefon Galaxy S42 5G bude dostupný v České republice ve třech barvách (Prism Dot Black, Prism Dot White a Prism Dot Gray) od počátku listopadu za doporučenou maloobchodní cenu 9 999 Kč.

Samsung představuje Galaxy A42 5G, svůj dosud nejdostupnější 5G smartphone

„Mám radost, že mohu ohlásit náš dosud nejdostupnější 5G smartphone. Galaxy A42 5G přináší prémiové funkce a inovace v kombinaci se superrychlou konektivitou 5G. Je součástí naší neustálé snahy zpřístupňovat nejmodernější technologie co nejvíce lidem,“ řekl Tomáš Balík, ředitel divize mobilních zařízení Samsung Electronics Czech and Slovak.

5G zábava

Galaxy A42 5G poskytuje hyperrychlé streamování a stahování s podporou 5G. Ať už hrajete mobilní hry na cestách nebo živě streamujete v rozlišení 4K, superrychlá konektivita zajistí vždy špičkový přenos s minimem výpadků.

S uchvacujícím 6,6palcovým HD Super AMOLED Infinity-U displejem si můžete vychutnat vaše oblíbené filmy stejně jako v kině a díky rychlonabíjecí 5 000 mAh baterii se můžete dívat, hrát nebo procházet webové stránky opravdu velmi dlouho.

Na zadní straně je vrstvený vzor, který vytváří moderní, prémiový povrch. Ergonomický design a zaoblené hrany umožňují pohodlné držení a snadné ovládání jednou rukou. Smartphone je dodáván ve třech atraktivních barvách; Prism Dot Black, Prism Dot White a Prism Dot Gray.

Zachyťte a okamžitě sdílejte

Galaxy A42 5G je vybaven čtyřmi výkonnými víceúčelovými fotoaparáty, se kterými je fotografování nebo nahrávání pamětihodných okamžiků snadnější než kdy dříve. Hlavní fotoaparát s rozlišením 48 Mpx a ultra širokoúhlý fotoaparát s rozlišením 8 Mpx se hodí na pořizování dechberoucích snímků krajiny, zatímco makro fotoaparát s rozlišením 5 Mpx a fotoaparát se zpracováním hloubky ostrosti a rozlišením 5 Mpx dokážou snímat úžasné detaily blízkých předmětů a vytvářet kolem snímaného objektu efekt rozostření pozadí. Na přední straně je 20Mpx fotoaparát pro vylepšené selfie snímky a perfektně ostré videohovory.

Díky kombinaci 128GB interního úložiště a 4GB RAM spolu s podporou Micro SD karet s kapacitou až 1 TB budete moci pořizovat a ukládat videa a fotografie bez obav z nedostatku místa.

Tiskové zprávy . mobily

Diskuse