Acer představuje nový odolný notebook TravelMate Spin B3 určený do učeben

21. 1. 2021 16:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer představila zařízení speciálně navržené pro učebny – nový konvertibilní notebook TravelMate Spin B3 (TMB311R-32) s odolností na armádní úrovni2. Toto zařízení s dotykovým displejem je vybaveno Full HD webkamerou a neuvěřitelně rychlou Intel Wi-Fi 6. Poskytuje tak studentům vše, co potřebují, aby uspěli v interaktivních nebo virtuálních učebnách, které hojně využívají multimediální výukové materiály.

Acer představuje nový odolný notebook TravelMate Spin B3 určený do učeben
  • Společnost Acer přichází na trh s odolným notebookem pro učebny, který splňuje standard odolnosti MIL-STD 810H a byl certifikován pro splnění nezávadnosti hraček ASTM
  • Mimořádně robustní konstrukce s klávesnicí odolnou proti polití a mechanicky ukotvenými klávesami, stejně jako touchpadem odolným proti vlhkosti
  • Notebook Acer TravelMate Spin B3 je poháněn až nejnovějšími procesory Intel Pentium Silver, které plynule zvládnou všechny úlohy ve třídě, navíc se mohou studenti díky 12hodinové výdrži na baterii spolehnout na provoz po celý školní den bez připojování nabíječky

Acer TravelMate Spin B3 je spolehlivé zařízení, které se snaží poskytovat ochranu před běžnými nehodami a umožňuje rodičům a učitelům soustředit se na to nejdůležitější: na učení.

Efektivní výkon a odolnost

Acer TravelMate Spin B3 je poháněn až nejnovějšími procesory Intel Pentium Silver a nabízí až 12hodinovou4 výdrž na baterii, aby jej studenti nemuseli v průběhu školního dne nabíjet. Díky odolnosti na armádní úrovni a nárazníku pohlcujícím nárazy toto zařízení vydrží zatížení o síle až 60 kg směrem dolů na víko a má také vyšší odolnost proti každodennímu opotřebení. K dalšímu zvýšení odolnosti notebooku přispívají mechanicky ukotvené klávesy: každá klávesa má malá plastová křídla, která se při vytahování zachytí za šasi a pomáhají chránit klávesnici před nenechavými prsty.

Vzhledem k tomu, že studenti, kteří pracují doma, mohou při práci jíst svačinu nebo si dát sklenici vody, vytvořil Acer jedinečný design odvedení vody, který pomáhá chránit notebooky před mírným politím odtokem vody ze spodní části základny. Také touchpad je odolný proti vlhkosti.

Antimikrobiální funkce

Dotykový displej notebooku Acer TravelMate Spin B3 je překryt sklem Antimicrobial Corning Gorilla Glass, které bylo speciálně vyvinuto tak, aby omezovalo pachy a množení mikroorganismů způsobujících skvrny. Navíc bylo prokázáno, že volitelné antimikrobiální činidlo kompatibilní s BPR a EPA využívající ionty stříbra aplikované na povrchu klávesnice, touchpadu a opěrkách rukou, vykazuje podle testovacích protokolů JIS Z 2801 a ISO 22196 trvale vysokou míru mikrobiální redukce proti širokému spektru bakterií.

Spolupráce, připojení a konektivita

Díky konvertibilní konstrukci notebooku Acer TravelMate Spin B3 je učení zábavnější a usnadňuje spolupráci: po vytvoření něčeho v režimu tablet nebo notebook mohou studenti předvést svou práci ostatním v režimu displej. Zařízení lze také uvést do režimu stan, ve kterém klávesnice podepírá a vyvažuje displej, což umožňuje uživatelům ušetřit místo na stole při sledování videa nebo při účasti na online přednáškách. Všestrannost zařízení dále zvyšuje volitelné pero Wacom AES a HDR webkamera s rozlišením 5 Mpx.

Notebook byl navíc vybaven řadou funkcí pro rychlé připojení k internetu, aby se minimalizovaly potíže spojené s online výukou. Intel Wi-Fi 6 poskytuje neuvěřitelně rychlé bezdrátové připojení, zatímco strategicky umístěná anténa a technologie 2x2 MU-MIMO pomáhají s připojením v prostředích, kde se vyskytuje více uživatelů. Volitelné 4G LTE připojení poskytuje studentům nezávislost, takže mohou zůstat připojeni a mít tak neustálý přístup ke školním úlohám a aplikacím v cloudu, i když budou mimo dosah Wi-Fi.

Zařízení je vybaveno konektorem USB 3.2 Gen 1 Type-C s kompletní funkcionalitou pro rychlejší přenosy dat, portem RJ-45 pro přímé připojení k ethernetu a portem HDMI pro připojení externího monitoru. Navíc je na horním krytu zařízení umístěn indikátor stavu baterie, který učitelům umožňuje na první pohled zjistit, zda je zapotřebí zařízení pro použití ve třídě nabít.

Cena a dostupnost

Acer TravelMate Spin B3 (TMB311R-32) bude v oblasti EMEA k dispozici ve druhém pololetí za cenu od 409 €.

Přesné parametry, ceny a dostupnost se může lišit v závislosti na zemi prodeje.

Tiskové zprávy

Diskuse