Dynabook dále rozšiřuje řadu notebooků Satellite Pro C50

24. 2. 2021 17:35    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Dynabook Europe GmbH představuje Satellite Pro C50-G, další 15'' model, který kombinuje dostupnou cenu, výkon, produktivitu a moderní design. Touto novinkou rozšiřuje Dynabook u notebooků Satellite Pro C50 možnosti výběru dostupných procesorů Intel 10. generace, včetně procesorů Core a Celeron.

Dynabook dále rozšiřuje řadu notebooků Satellite Pro C50

Mobilita a design

Notebook Satellite Pro C50-G spojuje výkon a funkčnost s designem a výbornou mobilitou. Atraktivní tmavomodrý design dodává přístroji eleganci, kterou ocení moderní profesionál či student doma, v kanceláři i na cestách. Potřebný výkon zajišťují procesory Intel spolu s operační pamětí DDR4 o kapacitě až 16 GB a možností osazení přístroje rychlým SSD diskem až 512 GB. Díky tloušťce pouhých 19,7 mm a hmotnosti jen 1,8 kg je notebook vhodný na každodenní přenášení a výdrž baterie až 13,5 hodiny mu poskytuje dostatek energie na celý pracovní den. Jeho 15,6” antireflexní HD nebo Full HD displej nabízí komfort velké obrazovky a kvalitní klávesnice se samostatným numerickým blokem a ClickPadem zajišťuje při práci potřebnou efektivitu. Konkrétní konfigurace mohou také využít výhody SecurePadu se čtečkou otisků prstů. Povrch Satellite Pro C50-G je navíc ošetřen speciální antibakteriální vrstvou, která zabraňuje množení bakterií s 99,9procentní účinností.

„Kvalitní nástroj pro produktivní pracovní či studijní den nemusí již zatížit rozpočet více, než je třeba. V Dynabooku jsme se zavázali k tomu, že budeme poskytovat technologie s takovým rozsahem specifikací a cen, abychom vyhověli všem potřebám a rozpočtům,“ říká Damian Jaume, prezident společnosti Dynabook Europe GmbH. „Nový model C50-G představuje vysoce kvalitní pracovní nástroj v kompaktním a atraktivním provedení pro každodenní využití za dostupnou cenu.“

Špičková konektivita kdekoli

Díky širokým možnostem konektivity C50-G mohou být uživatelé produktivní, ať jsou kdekoli. O bezdrátové připojení se stará modul WiFi 802.11 AC s rozhraním Bluetooth a navzdory tenkému profilu je notebook osazen množstvím portů – multifunkčním rozhraním USB type C zajišťujícím nabíjení, přenos dat i obrazu, a také dvěma dalšími porty USB 3.1 type A, HDMI konektorem v plné velikosti a zdířkou pro kabelové připojení Gigabit-LAN. Možnosti datového úložiště a přenosu dat rozšiřuje dále slot pro kartu Micro SD.

Pro dnes často vyžadovanou vzdálenou práci a studium nabízí C50-G všechny nástroje pro udržení kontaktu s kolegy i zákazníky. Notebook je vybaven HD webkamerou, stereofonními reproduktory a vestavěným mikrofonem s podporou Cortany. Slot pro mikrofon/sluchátka a rozhraní Bluetooth usnadňuje připojení sluchátek či náhlavní soupravy při poslechu hudby i videohovorech.

Zabezpečení, kterému lze důvěřovat

Důležitým faktorem pro mnoho společností i vzdělávacích institucí je důsledné zabezpečení citlivých dat. Satellite Pro C50-G nabízí proto firmware Trusted Platform Module (fTPM) 2.0, který umožňuje šifrovat data uložená na disku a snižuje tak riziko jejich zneužití. První obrannou linií proti stále sofistikovanějším počítačovým zločincům a neoprávněnému přihlášení a přístupu jsou také samostatně definovatelná uživatelská a administrátorská hesla. Fyzickému odcizení notebooku při práci na cestách pomáhá předcházet volitelný slot pro zámek Kensington.

Tiskové zprávy

Diskuse