Společnost HP představuje nové notebooky Pavilion x360 14 a 15

18. 2. 2021 16:55    Rubrika: Tiskové zprávy

Notebooky HP Pavilion x360 14 a 15 jsou ideální pro spotřebitele hledající univerzální zařízení, které jim umožní streamovat obsah nebo hrát hry odkudkoli. Tato zařízení nově nabízejí kompaktnější a lehčí design a mají volitelně k dispozici technologii Wi-Fi 61 pro spolehlivé připojení v domácnostech a veřejných prostorách s rušným provozem.

Společnost HP představuje nové notebooky Pavilion x360 14 a 15

Tyto počítače se také vyrábějí s ohledem na životní prostředí a představují dva dosud nejudržitelnější spotřebitelské notebooky HP. Ve sféře mainstreamových konvertibilních počítačů HP nabízejí tyto modely dosud nejvyšší poměr plochy obrazovky k tělu přístroje a díky předinstalovanému hernímu centru OMEN Gaming Hub a hlasové asistenci si mohou zákazníci zábavu lépe vychutnat, k čemuž přispívá i nižší hmotnost usnadňující mobilitu.

Některé další skvělé funkce a specifikace nových notebooků HP Pavilion x360 14 a 15:

  • Udržitelný design: HP Pavilion x360 14 byl navržen s ohledem na životní prostředí. K jeho výrobě byla zužitkována jedna plastová láhev, která by jinak skončila v oceánu.2 Luxusnější provedení má šasi klávesnice z recyklovaného hliníku, čímž se snižuje množství odpadu vzniklého při vlastní výrobě. V konečném důsledku se během předpokládaného životního cyklu výrobků sníží emise CO2 o více než 341 tun.3 Oba notebooky, HP Pavilion x360 14 a 15, také obsahují recyklované použité plasty a mají certifikaci EPEAT Gold a Energy Star.
  • Streamovaná zábava: Díky mimořádně tenkému rámečku po všech čtyřech stranách nabízejí tyto notebooky poměr plochy obrazovky k tělu až 88,92 %, což je nejvyšší poměr, jaký je u mainstreamových konvertibilních počítačů značky HP k dispozici. Tenčí rámeček poskytuje uživatelům větší obrazovou plochu, tudíž se mohou nechat ještě více pohltit děním na obrazovce. Vzhledem k tomu, že uživatelé během pandemie více pracují, učí se i hrají z domova, hodlá společnost HP uživatelům produktové řady Pavilion nabídnout zjednodušenou verzi platformy OMEN Gaming Hub. Tato verze je již na nových noteboocích HP Pavilion x360 14 a 15 předinstalována, uživatelé tedy mohou okamžitě využívat funkce tohoto oblíbeného herního řídicího panelu, který jim umožňuje mít přehled o hlavních výkonových parametrech systému, stahovat tapety, získávat odměny apod. A díky novým schopnostem virtuální asistentky Alexy od Amazonu mohou uživatelé svůj počítač používat ve spolupráci s dalšími podporovanými zařízeními, např. aby zůstali v kontaktu s rodinou a přáteli prostřednictvím hands-free volání, objevovali hudbu na speciální domovské stránce nebo ovládali zařízení ve své chytré domácnosti. Podporována je také hlasová asistentka Cortana a virtuální pomocník Xiaowei.4
  • Skutečná mobilita: Nově uváděné přístroje jsou ve směru osy Y menší o 12 mm, což umožňuje zmenšit celkovou plochu, kterou notebook zabírá, o šest procent a snížit jeho hmotnost pouze na 1,509 kg, což z těchto přístrojů činí nejlehčí konvertibilní notebooky v řadě HP Pavilion. Zůstaňte připojeni díky volitelnému modulu Wi-Fi 6 2x2 ax1 a 1x2 ax, který se postará o rychlé připojení v rušné domácnosti nebo v přeplněné kavárně.

Ceny a dostupnost

  • Notebook HP Pavilion x360 14 bude v prodeji od dubna za ceny od 13 900 Kč.
  • Notebook HP Pavilion x360 15 bude v prodeji od dubna za ceny od 15 900 Kč.
Tiskové zprávy

Diskuse