Nové pracovní stanice HP řady Z umožňují tvůrčím pracovníkům spolupracovat odkudkoli

31. 5. 2021 09:50    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost HP Inc. představuje nejnovější modely HP ZBook Studio G8, ZBook Fury G8 a ZBook Power G8, vytvořené pro profesionální tvůrce a uživatele, kteří potřebují výkon, spolehlivost a všestrannost, aby mohli plynule pracovat v jakémkoli prostředí.

Nové pracovní stanice HP řady Z umožňují tvůrčím pracovníkům spolupracovat odkudkoli

Dnešní tvůrci se zaměřují na poskytování špičkových služeb a vyžadují výkonné a flexibilní technologie, které jim umožní zůstat produktivní a spolupracovat. Protože firmy začaly využívat hybridní pracovní prostředí, potřebují techničtí a kreativní profesionálové maximální výkon i mimo své pracoviště.

HP ZCentral je nedílnou součástí udržování podnikání v chodu a pomáhá podporovat produktivitu pracovníků během pandemie. HP ZCentral usnadňuje tvůrcům využívat vzdáleného přístupu k pracovní stanici pomocí softwaru ZCentral Remote Boost, jenž získal ocenění Emmy. Schopnost tohoto řešení spolupracovat v reálném čase je nástrojem, který kreativcům, designérům a technikům přináší okamžitý výkon při práci na náročných projektech – zahrnuje přístup k datům, výpočetnímu výkonu a k infrastruktuře kancelářského nebo produkčního studia, navíc i při práci odkudkoli. ZCentral uchovává data uzamčená a zabezpečená a vedle toho umožňuje vzdálenou práci v reálném čase. Sada HP Security Suite zároveň udržuje uživatelská data v bezpečí, zatímco nový systém HP Tamper Lock upozorní oddělení IT v případě, že se někdo pokusí odstranit kryt počítače.

„Profesionální tvůrci a zkušení uživatelé potřebují přizpůsobený software a hardware, který odpovídá různým způsobům jejich práce,“ uvedl Jim Nottingham, generální ředitel a ředitel globální divize Advanced Compute and Solutions ve společnosti HP Inc. „Díky zařízením HP ZBook Studio, nejsilnější pracovní stanici své velikosti, a HP ZBook Fury, jenž nabízí plnou rozšiřitelnost v přenosném designu, dává HP profesionální komunitě přístup k nejmodernějším technologiím, neomezenému výkonu a všestrannosti.“

Udržitelnost: Stvořeno pro lepší budoucnost

Společnost HP je hrdá na to, že může prostřednictvím nejudržitelnějšího portfolia osobních počítačů na světě pomoci svým zákazníkům naplňovat cíle v oblasti udržitelnosti. Společnost HP k finální montáži 90 % svých počítačů a monitorů po celém světě využívá ze 100 % elektřinu z obnovitelných zdrojů. Řada Z se rozrůstá o další produkty, které byly s ohledem na udržitelnost vyrobeny s použitím recyklovaných materiálů a plastů, jež by jinak skončily v oceánech, a inovuje ve všech oblastech – počínaje obaly a konče energetickou účinností. Produkty řady Z navíc striktně respektují předpisy, omezující použití určitých látek, a společnost HP pro své výrobky volí materiály, splňující metodiku GreenScreen for Safer Chemicals.

HP ZBook G8: výkon, s nímž můžete dát volný průchod svému tvůrčímu talentu

HP ZBook Studio se ve srovnání s produkty stejné velikosti řadí mezi nejvýkonnější mobilní pracovní stanice na světě a umožňuje uživatelům tvořit na cestách jako nikdy předtím. Od klávesnice až po obrazovku je každý aspekt notebooku HP ZBook Studio navržen tak, aby nijak neomezoval váš tvůrčí talent. Renderujte nebo vizualizujte v reálném čase, spolupracujte na dálku, dokonce i hrajte odkudkoli. Nejnovější mobilní pracovní stanice HP Zbook Studio je speciálně navržena a kompletně přepracována, aby vyhovovala náročným požadavkům maximální kreativity a tvůrčích pracovních procesů a poskytovala optimální uživatelský zážitek nejen dnes, ale i do budoucna.

  • Navrženo s pečlivostí. Díky displeji HP DreamColor s obnovovací frekvencí 120 Hz budete mít jistotu, že váš návrh bude hned napoprvé vypadat přesně podle vašich představ. Postará se o zobrazení miliardy barevných odstínů, barevný gamut pokrývající 100 % DCI-P3 a přesnost barevného podání s validací PANTONE během celého pracovního postupu.
  • Spolupracujte odkudkoli. Technologie HP Sound Calibration uživatelům zaručí čistý zvuk a automatické odfiltrování nežádoucích ruchů, takže můžete pracovat kdekoli.
  • Výkon pro práci i zábavu. Přizpůsobte barvy klávesnice pracovnímu postupu, kterému se právě věnujete, a po práci vylepšete svůj herní zážitek s profesionální klávesnicí s RGB podsvícením, podporujícím 16,8 milionu barev. Uživatelé si mohou snadno upravit nastavení pro hry prostřednictvím herního centra OMEN Gaming Hub.
  • Nabitý funkcemi; výkon bez kompromisů. Počítač je od základů navržen takovým způsobem, aby poskytoval výkon umožňující tvořit bez omezení, a v nejvyšší konfiguraci umožňují grafická karta NVIDIA RTX A5000 nebo GeForce RTX 3080 Laptop a procesory 11. generace Intel Core i9 vPro vytvářet animace během několika sekund a renderovat nebo vizualizovat v reálném čase.

HP ZBook Fury, nejrozšiřitelnější 15palcová mobilní pracovní stanice a nejpřizpůsobitelnější 17palcová mobilní pracovní stanice na světě, nabízí v neuvěřitelně elegantním a tenkém provedení výkon stolního počítače. Nároční uživatelé mohou nyní na cestách snadno tvořit, kreslit, upravovat a simulovat nebo vizualizovat složité datové soubory.

  • Navrženo pro lepší mobilitu. Zásluhou funkce HP Sound Calibration, možnosti lokalizace zařízení TileTM a volitelnému obrazovkovému filtru na ochranu soukromí HP Sure View Reflect dosáhnete lepších výsledků a zvýšíte svou produktivitu na cestách.
  • Transformativní vize. Vychutnejte si velkolepé barvy a pohyb, ať už upravujete video nebo sledujete obsah v neuvěřitelně realistickém podání, o které se stará barevný gamut s validací PANTONE a obnovovací frekvence 120 Hz na displeji nové generace DreamColor.
  • Odolnost a rozšiřitelnost do budoucna. Pracujte s důvěrou kdekoli na zařízení s šasi v hliníkovém provedení, s odolností dle standardu MIL-STD, s možností rozšíření bez použití nářadí a s rozsáhlou sadou portů.
  • Maximální možný výkon. Toto mobilní zařízení dosahuje výkonu stolního počítače a díky nejnovějším procesorům Intel Core i9 11. generace a Xeon až 128 GB systémové paměti s taktovací frekvencí 3200 MHz, grafické kartě NVIDIA RTXTM A5000 Laptop a rozhraní Thunderbolt 4 umožňuje práci s více aplikacemi zároveň.

HP ZBook Power, nejdostupnější mobilní pracovní stanice HP, nabízí zákazníkům možnost upgradovat na profesionální výkon poskytovaný řadou Zbook se zabezpečením, servisem a správou podnikové úrovně. ZBook Power nabízí prémiový design a profesionální komponenty včetně grafické karty, certifikované pro přední softwarové aplikace.
*Pocit klidu a bezpečí, ať jste kdekoli. Postarejte se o své pracovníky a chraňte jejich práci rozsáhlými certifikacemi ISV, sadou HP Security Suite a možností lokalizace zařízení s Tile.
*Odolnost se špičkovými parametry. Díky stylovému hliníkovému šasi a odolnosti dle standardu MIL-STD se můžete volně pohybovat z místnosti do místnosti nebo z kanceláře do kanceláře.
*Výkon pro intenzivní pracovní činnost. S procesory Intel 11. generace, až 64 GB systémové paměti s taktovací frekvencí 3200 MHz, grafické kartě NVIDIA RTXTM A2000 Laptop a rozhraní PCIe G4 mají nyní možnost zvýšení výkonu další tvůrčí pracovníci a nároční uživatelé.

Dostupnost a ceny:

  • HP ZBook Studio a HP Create G8 budou v prodeji od konce srpna za ceny od 33 900 Kč bez DPH.
  • HP ZBook Fury G8 bude v prodeji od konce srpna za ceny od 31 900 Kč bez DPH.
  • HP ZBook Power G8 budou v prodeji od konce července za ceny od 23 900 Kč bez DPH.
Tiskové zprávy

Diskuse