Hrajte jako profíci na počítačích a monitorech Predator IEM

26. 2. 2021 16:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer jako oficiální světový partner počítačů a monitorů Intel Extreme Masters přichystá fanouškům exkluzivní nabídku v Katovicích, která bude zahrnovat novou řadu oficiálních počítačů a monitorů Predator IEM.

Hrajte jako profíci na počítačích a monitorech Predator IEM
  • Acer upgraduje oficiální počítače a monitory Predator IEM pomocí nejmodernějších herních technologií, které rozvíří vody sportovního hraní a pozvednou ho na další úroveň.
  • Acer nadále potvrzuje svůj závazek, kdy je exkluzivním světovým partnerem pro počítače a monitory IEM – což je největší světová esportová událost.

Oficiální počítače PREDATOR IEM

Acer v 15. sezóně IEM začíná startovat. Nedávno totiž zvýšil výkon své řady Predator. Nově obnovená řada zahrnuje: Predator Triton 300 SE a Helios 300, oba představené na CES 2021, Predator Orion 3000 a 5000 s novými grafickými kartami a monitor Predator X25 s obnovovací frekvencí 360Hz. Počítače a monitory Predator, které jsou vybavené nejnovějšími technologiemi, posouvají výkon, soutěživost a herní zážitky fanoušků z celého světa na další úroveň. Dovolí jim hrát nejnovější hry, mezi které patří CS:GO, jako profíci.

Novým úžasným herním laptopem je Predator Triton 300 SE, který byl představený v rámci CES 2021. Posouvá limity výkonu a díky aktualizaci obsahuje grafický processor NVIDIA GeForce RTX 3060. Je poháněný architekturou NVIDIA Ampere, která oproti předchozí generaci výrazně zvyšuje energetickou účinnost, dramaticky zrychluje výkon a přináší technologie třetí generace Max-Q pro hraní na vysoké úrovni ať už jste kdekoliv. Predator Triton 300 není žádným kompromisem – hráčům je schopný kdekoli poskytnout nejlepší herní zážitek s neskutečnou výdrží a to díky procesoru 11. generace Intel Core i7 řady H35 Special Edition, který dosahuje až 5G Hz. Technologie Acer Vortex Flow zlepšuje chlazení procesoru, grafické karty a dalších kritických částí, což vede ke zvýšení výkonu o 10%, zatímco audio DTS:X Ultra poskytuje ostrý a vyvážený zvuk. Tento výkonný herní notebook s 14palcovou fullHD obrazovkou a obnovovací frekvencí 144 Hz má odolné celokovové tělo se zkosenými hranami a byl ztenčený na tloušťku pouhých 17,9 mm, přičemž je lehký 1,7 kg.

Na CES byl také představený nový herní laptop Predator Helios 300, který byl doplněný o kartu NVIDIA GeForce RTX 3080 a až 32 GB DDR4 paměti pro rychlé a plynulé hraní jako z budoucnosti. Díky displeji 240 Hz IPS s odezvou 3ms si hráči užijí hedvábně hladké vizuální efekty, zatímco audio DTS:X a 3D simulovaný prostorový zvuk je naprosto pohltí. Notebook je podporován dvěma ventilátory a technologií Acer CoolBost, takže kritická místa zůstanou nepřetržitě chladná.

Součástí nabídek budou take nové herní desktopy Predator Orion s nejnovějšími, vysoce výkonnými GPU. Nový výkonný desktop Predator Orion 5000 je vhodný pro seriózní hráče, kteří si chtějí užít bezproblémovou grafiku a steamování. Nyní obsahuje nejnovější grafickou kartu NVIDIA GeForce RTX 3090 a přetaktovatelný procesor Intel Core i9-10900K 10. generace pro plynulé hraní s vysokou frekvencí snímků.

Predator Orion 3000 je herní deskop na vysoké úrovni a díky svým malým rozměrům se vejde téměř všude. Zároveň poskytuje výkon potřebný pro hráče, aby mohli zahájit svou cestu k esportům. Orion 3000 je pháněný grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 3070 a procesorem Intel Core i7 10. generace.

MONITR OFFICIAL PREDATOR IEM

Výkonný herní monitor Predator X25 1920x1080 IPS se může pochlubit neuvěřitelnou obnovovací frekvencí 360 Hz. Hráčům poskytuje ultra nízkou latenci a animaci, která dosahuje nejvyšší možné plynulosti. Taková rychlost se promítá do herních snímků, které se zobrazují jednou za každou 2,8 millisekundu. To samozřejmě nabízí významnou výhodu při hraní akčních her, kde jsou přesnost a rychlost stěžejní. Díky nejnovější verzi NVidia G-Sync s technologií NVIDIA Reflex Latency Analyzer je tento špičkový monitor vybaven vším, co potřebujete, abyste si naplno vychutnali výkon nejnovějších grafických karet. Reflex Latency Analyzer poskytuje přesnější a komplexnější propojení herní myši, počítače a monitoru. Technologie Reflex Latency Analyzer přináší nové možnosti optimalizace systému tak, aby dosahoval nejnižší možné odezvy. Hráči tak získávají jistotu, že je vše nastaveno na maximální možnou přesnost a mohou se plně soustředit na svůj výkon.

U hlavních prodejců, maloobchodů a na Acer eStore je nyní k dispozici celá řada vysoce výkonných herních zařízení Predator, včetně oficiálních počítačů a monitorů Predator IEM. Chcete-li získat exkluzivní obsah od Intel Extreme Masters v Katovicích, sledujte Facebook nebo Instagram společnosti Predator.

Cena a dostupnost (v oblasti EMEA)

  • Predator Triton 300 SE od 1,499 €.
  • Predator Helios 300 je od 1,499 €.
  • Predator Orion 3000 od 1,299 €.
  • Predator Orion 5000 od 1,599 €.
  • Monitor Predator X25 k dispozici ve druhém pololetí 2021 za cenu od 799 €.
Tiskové zprávy

Diskuse