ASUS oznámil harmonogram vydávání systému Android 12 pro mobily

28. 10. 2021 21:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost ASUS zveřejnila plán aktualizací na nejnovější systém Android 12 u svých zařízení. Pro řadu ZenFone 8 bude Android 12 k dispozici od prosince 2021. V prvním čtvrtletí roku 2022 bude následovat aktualizace pro herní smartphony ROG Phone 5 a 5s. Upgrade pro řadu Zenfone 7 a ROG Phone 3 se očekává v první polovině roku 2022. Aktualizace na Android 12 se týká modelů Zenfone 8, Zenfone 8 Flip, Zenfone 7, Zenfone 7 Pro, ROG Phone 5, ROG Phone 5 Ultimate, ROG Phone 5s, ROG Phone 5s Pro, ROG Phone 3 a ROG Phone 3 Strix Edition.

ASUS oznámil harmonogram vydávání systému Android 12 pro mobily

Tato aktualizace zdědila hlavní funkční změny představené v oficiální verzi systému Android 12 a pokračuje v oblíbených funkcích pro správu baterie a optimalizace výkonu od společnosti ASUS. V případě modelů Zenfone zahrnuje také změny specifické pro prostředí ZenUI, které umožňují snadnější navigaci, zjednodušené ovládací panely, zvýšenou viditelnost pro lepší ovládání a více možností přizpůsobení.

Společnost ASUS již provedla nábor uživatelů telefonu Zenfone 8 do programu beta testování systému Android 12. Beta program pomůže identifikovat a opravit chyby na základě zkušeností reálných uživatelů předtím, než bude v prosinci uveden na trh finální software.

Tiskové zprávy . Příslušenství

Diskuse