ASUS Republic of Gamers uvádí na trh řadu ROG Phone 5

16. 3. 2021 20:45    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost ASUS Republic of Gamers (ROG) představila ROG Phone 5 a ROG Phone 5 Ultimate, nejnovější a nejvýkonnější ztělesnění nejpokročilejšího herního smartphonu na světě. Současně přivítala sestavu herních sluchátek a příslušenství. ROG Strix Go BT, herní sluchátka, která poskytují výjimečný bezdrátový zvuk pro pohlcující herní zážitky; ROG Cetra II, herní sluchátka s funkcí Active Noise Cancelation, konektorem USB-C a ovladači z tekuté silikonové pryže (LSR); a ROG Cetra II Core, herní sluchátka s ovladači LSR a rozsáhlou multiplatformní kompatibilitou.

ASUS Republic of Gamers uvádí na trh řadu ROG Phone 5
  • Řada ROG Phone 5 je vybavena nejnovější mobilní platformou Qualcomm Snapdragon 888 s podporou připojení 5G se zcela novým správcem výkonu systému pro maximální kontrolu
  • Displej AMOLED s frekvencí 144 Hz / 1 ms od společnosti Samsung, který se může pochlubit špičkovou vzorkovací frekvencí 300 Hz s ultranízkou latencí dotyku a Delta-E <1 barevnou přesností
  • Monstrózní baterie o kapacitě 6000 mAh s ještě více softwarovými optimalizacemi pro maximalizaci výdrže a životnosti; vůbec nejrychlější rychlonabíjení díky adaptéru HyperCharge
  • Unikátní zadní maticový displej na ROG Phone 5 Ultimate zobrazuje přizpůsobitelné animace pro systémová upozornění a stav
  • Masivně vylepšený AirTrigger 5; zvukový systém GameFX nové generace vytvořený společností Dira

Herní smartphone ROG Phone 5 je předurčen k výhrám díky mobilní platformě Qualcomm Snapdragon 888 s podporou připojení 5G a prémiovými Qualcomm Snapdragon Elite Gaming prvky. Vylepšený chladicí systém GameCool 5 spolu se zcela novým správcem výkonu v Armoury Crate zajišťují maximální výkon pro jakýkoli herní scénář.

Pro mimořádně plynulý a mimořádně citlivý herní obraz je řada ROG Phone 5 vybavena certifikovaným displejem AMOLED HDR10 + s frekvencí 144 Hz / 1 ms od společnosti Samsung se špičkovou dotykovou snímací frekvencí 300 Hz a ultranízkou latencí dotyku 24,3 ms.

Hráči mohou nyní s ROG Phone 5 hrát déle díky monstrózní baterii o kapacitě 6000 mAh. Telefon má nyní navíc i 65W adaptér HyperCharge, takže baterii lze nabít v nejkratším možném čase, přičemž je také chladnější, než kdy předtím.

Série ROG Phone 5 navazuje na designovou ROG built-for-gamers filozofii s ROG Vision, dosud neviděným displejem na zadní matici - k dispozici výhradně pro ROG Phone 5 Ultimate - který zobrazuje přizpůsobitelné animace v reakci na různé systémové a herní upozornění.

Masivně vylepšené ovládací prvky hry přináší také stále bezkonkurenční ovládací systém AirTrigger 5 a náš výkonný zvukový systém GameFX, který byl přepracován, aby poskytoval ještě více pohlcující zvuk.

Troufněte si na výhru

Řada ROG Phone 5 využívá obrovskou sílu nejnovější platformy Snapdragon 888, která obsahuje špičkové inovace v oblasti 5G, AI, her a kamerových technologií. Snapdragon Elite Gaming umožňuje hráčům využít sílu ultra plynulého hraní na nejvyšší možné úrovni kvality HDR s možnostmi na úrovni stolního počítače. Představuje také Qualcomm Game Quick Touch, takže hráči mohou zaznamenat až 20% zvýšení odezvy doteku a nižší latenci . Díky ohromujícímu 35% nárůstu výkonu grafické karty a 25% výkonu procesoru běží i ty nejnáročnější 3D mobilní hry bez problémů s nastavením maxed-out.

Pro zajištění maximálního trvalého výkonu má nyní chladicí systém GameCool 5 v řadě ROG Phone 5 optimální chladicí strukturu s centrálním procesorem s rozdělením baterie na dvě části, z nichž jedna je umístěna na každé straně procesoru. Tím je zajištěno, že teplo generované procesorem je přenášeno na všechny hrany a rohy šasi současně pro vyšší účinnost chlazení. Přetvořená 3D parní komora a rozsáhlé grafitové desky také pomáhají rovnoměrně šířit teplo po celém zařízení, aby se snížilo hromadění tepla ve středu.

Zcela přepracovaný AeroActive Cooler 5 nyní nasává a vytlačuje neuvěřitelné množství vzduchu přímo do středu telefonu - přesně tam, kde je procesor - aby poskytl úžasný pokles teploty procesoru o 10 ° C .

Zcela nový správce výkonu Armoury Crate nově obsahuje režim X s několika profily systému, které hráčům poskytnou ještě lepší nastavení výkonu a nástrojů pro vyladění výkonu, takže mohou telefon okamžitě přizpůsobit danému úkolu.

ROG Phone 5 Ultimate je navíc prvním smartphonem na světě, který používá 18 GB LPDDR5 RAM, což dramaticky zvyšuje celkový herní výkon a posouvá uživatelský zážitek na další úroveň.

Troufněte si na ostrý obraz

Špičkové displeje byly od začátku poznávacím znamením pro ROG Phone a řada ROG Phone 5 v této tradici pokračuje. Displej AMOLED s frekvencí 144 Hz / 1 ms od společnosti Samsung, který se může pochlubit špičkovou dotykovou snímací frekvencí 300 Hz, vám poskytne extrémně plynulý herní zážitek s ultranízkou latencí dotyku 24,3 ms4. Špičkový obraz je navíc ještě vylepšený světově bezkonkurenční barevnou přesností, novou always-on technologií HDR s nepřetržitým provozem, která vylepšuje vizuály, pokud nedosahují standardu HDR, a s obrazovkou, která je chráněna dosud nejtvrdším Corning Gorilla Glass Victus. ROG Phone 5 byl sestaven pro vytrvalost – a pro výhru.

Troufněte si hrát

Abychom prodloužili dobu zapnutí obrazovky a životnost monstrózní baterie o kapacitě 6000 mAh1, přidali jsme ještě více softwarových optimalizací, včetně nastavení horní hranice nabíjení, stálého nabíjení a vylepšeného plánovaného nabíjení. Baterie také disponuje pasivními mechanismy úspory energie, které omezují neaktivní aplikace a přinášejí až o 67 % vyšší úsporu energie6. ROG Phone 5 se vždy optimalizuje pro nejlepší energetickou účinnost, ať už jej používáte jakkoliv.

Rychlé nabíjení zajišťuje dodávaný 65-wattový adaptér HyperCharge, který mobil uvede do provozu v nejrychlejším možném čase.

Inovativní ROG Vision

ROG Phone 5 Ultimate umožňuje hráčům dát světu najevo svou přítomnost díky exkluzivnímu ROG Vision, průkopnickému displeji se zadní maticí, který dosud nebyl na žádném telefonu. ROG Vision dokáže zobrazit celou řadu skvělých animací, které ukazují, zda se telefon nabíjí, příchozí hovor, zda je povolen režim X, atd. Majitelé mohou dokonce vytvářet vlastní animace, díky nimž bude jejich telefon ještě osobnější.

Vytvořeno pro hráče

Úplná kontrola je synonymem pro řadu ROG Phone 5. Masivně vylepšený ovládací systém AirTrigger 5 nyní poskytuje hráčům až čtyři odlišné způsoby interakce s jejich ROG Phone 5 a přináší bezkonkurenční úroveň ovládání hry. AeroActive Cooler 5 má také dvě další fyzická tlačítka, která umožňují skutečné ovládání podobné konzolím.

Řada ROG Phone 5 podporuje nebývalý počet 10 různých ovládacích prvků pohybu, takže můžete snadno vybírat pohyby, které se nejvíce hodí k vaší hře. Například v závodní hře můžete telefon otočit, abyste mohli řídit, nebo zrychlit pohybem dopředu. Ovládání her nikdy nebylo tak snadné.

ROG Phone 5 Ultimate navíc obsahuje inovativní skryté dotykové senzory na zadním krytu, které poskytují spouštěcí funkce L2 / R2, stejně jako ovladač herní konzoly. Pracují také společně s ultrazvukovými senzory, tlačítky AeroActive Cooler 5, a ovládacími prvky pohybu, aby zajistily plnou kontrolu nad celkovým herním zážitkem.

Audiosystém GameFX na ROG Phone 5 se nyní pyšní symetrickými duálními reproduktory se 7 magnety pro skutečně vyvážené stereofonní zvukové efekty. Promítaná kvalita zvuku byla optimalizovaná ve spolupráci se specialisty na zvuk - patentovanou technologií Dirac - a pohltí vaše sluchové smysly a přenese je do jiného světa. Pro sluchátka je zde k dispozici 3,5 mm konektor a o bezztrátové zpracování zvuku v hi-fi kvalitě se postará technologie ESS DAC. Zvuk GameFX na ROG Phone 5 vám přináší křišťálově čisté a silné zvukové efekty, o kterých byste si u telefonu nikdy ani netroufali snít.

U řady ROG Phone 5 jsme se spojili s některými z nejpopulárnějších herních titulů, abychom majitelům poskytli řadu různých tematických balíčků pro přizpůsobení jejich zařízení oblíbeným postavám a obrazovkám. Hráči mohou také sdílet, diskutovat a komunikovat prostřednictvím ROG Connect, online komunity zabudované do řady ROG Phone 5.

Tiskové zprávy

Diskuse