Dell uvedl novou rodinu notebooků Inspiron vybavenou moderními technologiemi

5. 5. 2021 18:05    Rubrika: Tiskové zprávy

Dell představuje nové notebooky Inspiron, které jsou postavené od základu zcela nově a jsou vybaveny nejnovějšími technologiemi, jaké jsou k dispozici. Zároveň se přizpůsobí stylu práce či studia, ať už je uživatel kdekoli. Vyznačují se minimalistickým moderním designem a novými barvami inspirovanými přírodními živly. K dispozici jsou ve čtyřech úhlopříčkách.

Dell uvedl novou rodinu notebooků Inspiron vybavenou moderními technologiemi

Osobní počítač není pouhý kus technického vybavení – je to brána k zálibám, práci, zábavě a vlastnímu já. K tomu byly stvořeny nové notebooky řady Inspiron – stylové počítače, které zajišťují připojení, usnadňují komunikaci a poskytují svobodu projevu.

Tyto Inspirony jsou postavené tak, aby zvládaly vše od spojení s přáteli a rodinou při virtuálních schůzkách přes udržování přehledu o aktuálním dění v online fórech a editaci blogových příspěvků po hltání oblíbených seriálů. Nabízí vysoký vizuální dojem a funkci Dell Mobile Connect, která PC jednoduše propojí se zařízením s Androidem nebo iOS. Navíc je nová řada v souladu se závazkem společnosti Dell ekologicky šetrná.

Na veškeré nátěrem opatřené součásti notebooků Inspiron jsou použity barvy na vodní bázi s nízkým obsahem těkavých organických látek. Vnitřní části balení všech notebooků Inspiron jsou vyrobené ze 100% recyklovaného papíru, ostatní mají podíl až 90 % recyklovaných materiálů.

Displeje notebooků jsou téměř bez rámečků. Mají prostornou klávesnici, větší klávesy a rozměrný touchpad usnadňují prohlížení a vyhledávání obsahu. Jsou vybavené HD webkamerou s hardwarovou technologií TNR. Ta zajišťuje maximální kvalitu přenášeného obrazu bez pixelizace a obrazového šumu i při sporém osvětlení. Kameru doplňuje vyladěný mikrofon pro čistý a jasný zvuk.

Notebooky Inspiron od 13 do 15 palců jsou vybavené technologiemi, které zjednoduší uživatelům život

Patří mezi ně mimo jiné:

• Adaptivní chlazení s řízením spotřeby, které udržuje optimální výkon počítače.
  • Senzor otevření víka a volitelná čtečka otisků prstů spolupracující s funkcí Windows Hello umožňují bezpečné a rychlé zapnutí, rozběh a přihlášení – případně okamžité pokračování v práci díky funkci Modern Standby.
  • Systém ExpressCharge dobije baterii až na 80 % kapacity během 60 minut.

Inspiron se 14palcovým Full HD displejem v provedení 2 v 1 nabízí naprostou flexibilitu v užívání. Spojuje funkčnost notebooku s přenosností tabletu, takže zařízení lze používat jako tradiční notebook, ale také jednoduše překlopit do tvaru střechy, stojanu nebo do podoby tabletu.

Pro kreativce je Inspiron 16 Plus

Kreativním uživatelům, kteří upřednostňují větší obrazovou plochu pro práci a zábavu, je určený Inspiron 16 Plus, který při úhlopříčce 16 palců díky poměru stran 16:10 nabízí o 11 % větší aktivní oblast displeje při pouhém 5% nárůstu rozměrů těla notebooku. Označení Plus nese proto, že má všechny předpoklady k tomu, aby poskytoval dynamický výkon, jaký je potřeba k realizaci nápadů. Nabídne například nejnovější procesory Intel Core řady H, volitelnou samostatnou grafickou kartu NVIDIA GTX nebo RTX a výkonný systém chlazení.

Displej s rozlišením 3k je vybavený technologií ComfortView Plus, která omezuje škodlivé modré záření, aniž by to bylo na úkor věrnosti barev.

Bez ohledu na konfiguraci, všechny Inspirony budou brzy na trhu s nejnovějšími mobilními procesory Intel Core 11. generace nebo AMD Ryzen 5000 U-Series.

Služby, které znamenají klid uživatelů

Dell ke všem počítačům Inspiron nabízí software, podporu a služby, které pro uživatele znamenají klid v duši a pohodlí.

• Dell Migrate maximálně usnadňuje přenos nenahraditelných dat, fotografií, osobních záznamů a důležitých souborů na nový počítač Dell. Uživatelé mohou přenést svůj celý digitální život pomocí jednoduchého automatizovaného nástroje.
  • Dell Premium Support Plus nabízí nejrozsáhlejší soubor služeb v jednom uceleném balíku, včetně nepřetržité telefonní podpory 24 hodin denně, automatizované detekce problémů, odvirování a automatizované optimalizace PC. V ceně jsou i opravy náhodného poškození a onsite podpora na základě předchozí diagnostiky na dálku.