Nové firemní notebooky HP pro rok 2021, určené podnikovým uživatelům, týmům IT a tvůrčím pracovníkům

8. 1. 2021 15:15    Rubrika: Tiskové zprávy

Vzhledem ke skutečnosti, že více než polovina zaměstnanců po celém světě pracuje z domova, přizpůsobují se zaměstnanci a IT týmy novým způsobům spolupráce a tvůrčí činnosti – ať už doma, v kanceláři nebo na jiných vzdálených místech. Společnost HP oznámila novinky ve svém portfoliu notebooků, které mají pomoci lidem zůstat ve spojení, pracovat a být produktivní.

Nové firemní notebooky HP pro rok 2021, určené podnikovým uživatelům, týmům IT a tvůrčím pracovníkům

Nejnovější notebooky řady EliteBook 800, ZBook Firefly 14 a ZBook Firefly 15 mají nové funkce, které podnikovým uživatelům, týmům IT a tvůrčím pracovníkům umožňují:

  • Být produktivní, ať už pracují kdekoli. Buďte neustále ve spojení a pracujte prakticky odkudkoli, navíc s nejvyšší možnou přenosovou rychlostí v řádu gigabitů prostřednictvím technologií Wi-Fi 6, 4G LTE nebo 5G. , Nová funkce redukce šumu s podporou AI potlačuje šum na pozadí a zvuky úderů do kláves během konferenčních hovorů. Funkce HP QuickDrop pomáhá uživatelům rychle a bezpečně přenášet fotografie, videa a soubory mezi počítačem HP a telefonem.
  • Pracovat v klidu a bez obav. Počítače HP Elite a pracovní stanice HP patří mezi nejzabezpečenější a nejlépe spravovatelné počítače na světě. Nově zabudovaná funkce Tile™ umožňuje uživatelům (a oddělením IT) počítače snadno lokalizovat, bez ohledu na vzdálenost, v níž se nacházejí. Nová technologie detekce narušení HP Tamper Lock uzamkne váš počítač, pokud dojde k jeho fyzickému otevření nebo prolomení, a upozorní uživatele. Pro snadnou dezinfekci lze zařízení otírat běžnými čisticími ubrousky pro domácnost a funkce HP Easy Clean deaktivuje dotykovou obrazovku, klávesnici a clickpad pouhým stisknutím tlačítka, aniž by bylo nutné počítač vypínat. Funkce HP Sure View Reflect umožňuje uživatelům pracovat diskrétně, protože při pohledu ze strany je na obrazovce vidět pouze měděný reflexní povrch.
  • Mít dobrý pocit z toho, že použité materiály pocházejí z udržitelných zdrojů. Díky snaze o větší šetrnost vůči životnímu prostředí jsou tato zařízení součástí nejudržitelnějšího portfolia počítačů na světě, jelikož v krytu reproduktoru jsou použity plasty, které by jinak skončily v oceánech, a vnější obal pochází ze 100 % z udržitelných zdrojů.

Nové špičkové počítače pro podnikové uživatele a týmy IT

Počítače řady HP EliteBook 800 G8 mají lehký a flexibilní design a nabízejí vynikající připojení a možnosti spolupráce, což je významné z hlediska odolnosti firemních procesů. Tato zařízení opatřená až 11. generací procesorů Intel® Core™ jsou navržena takovým způsobem, aby splňovala požadavky na mobilitu v okolí domova, kanceláře a na cestách mezi nimi. Systémy, založené na procesorech Intel® Core™ vPro® 11. generace, se na trhu objeví v lednu 2021.

Uživatelé počítačů řady HP EliteBook 800 G8, které jsou dispozici s úhlopříčkou o velikosti 13,3, 14 a 15,6 palce, získají výkonný, vysoce zabezpečený a odolný notebook s dlouhou výdrží baterie, díky němuž budou neustále ve spojení a budou moci být produktivní v jakémkoli pracovním prostředí. Počítač HP EliteBook 850 G8 má samostatnou grafickou kartu NVIDIA® GeForce® MX450 pro maximální výkon. Ve spolupráci se společností Intel byly testovány a ověřeny vybrané konfigurace počítačů řady HP EliteBook 800, aby splňovaly standardy pro platformu Intel® Evo®, zajišťující vysokou odezvu, dlouhou výdrž baterie, rychlé nabíjení a okamžité probuzení. Systémy, které byly vyladěny a ověřeny tak, aby splňovaly požadavky platformy Intel® Evo™ vPro® založené na procesorech Intel® Core™ vPro® 11. generace, se na trhu objeví v lednu 2021. Na dálku nepracují pouze jednotliví uživatelé, ale celé IT týmy, kterým funkce HP Patch Assistant pomáhá monitorovat stav a zabezpečení jednotlivých zaměstnaneckých zařízení HP pomocí automatizace kritických aktualizací.

Vedle již zmíněných funkcí nabízí HP EliteBook x360 830 G8 pant umožňující otáčení v rozsahu 360° a dotykovou obrazovku s úhlopříčkou 13,3 palce, díky nimž se zařízení zcela přizpůsobí uživatelovu způsobu tvorby, připojení a spolupráce. Volitelné dobíjecí pero HP Rechargeable Active Pen G3 je vybaveno funkcí bezpečnostního upozornění pro případ, že by uživatel pero někde zapomněl.

Vyšší produktivita pro běžné tvůrčí pracovníky i profesionály pracující na dálku

Nový HP ZBook Firefly G8, jenž je k dispozici s obrazovkou o úhlopříčce 14 a 15,6 palce, poskytuje uživatelům v pohybu kapacitu a výkon nezbytné k tvorbě ve 2D a prohlížení 3D iterací. ZBook 14, který je díky hmotnosti pouhých 1,35 kg navržen pro mimořádnou mobilitu, je světově nejlehčí mobilní pracovní stanicí s displejem s věrným podáním barev. Jeho technické provedení umožňuje přenést vybrané špičkové funkce řady ZBook do mainstreamového vybavení, aniž by to jakkoli ovlivnilo jeho tenký a elegantní design, přičemž je stejně lehký jako MacBook Pro 13. Současní techničtí a kreativní manažeři, studenti technických oborů i produktoví designéři si mohou plně vychutnat profesionální výkon a stejně tak přednosti, k nimž patří věrnost barevného podání, certifikáty ISV, hladká spolupráce díky lepší konektivitě a špičkové zabezpečení.

  • Užijte si digitální malířské plátno s realistickými barvami na displeji DreamColor, který se honosí miliardou barev s prvotřídní věrností podání. Tvůrčí pracovníci se mohou na své barvy spolehnout, neboť nové displeje označené jako PANTONE® Validated splňují kritéria věrnosti podání barev a simulují kompletní škálu reálných barev PANTONE Colors.
  • Udržte produktivitu pracovníků pracujících na dálku. Získejte ještě lepší výsledky díky profesionální grafické kartě NVIDIA T500, která je vybavena VRAM s pamětí 4 GB GDDR6 a nabízí až třikrát lepší grafický výkon než předchozí generace a 2,6krát lepší výkon než Dell Precision 3550 – otevřete si schémata či návrhy a dokončete práci odkudkoli, dokonce i v době, kdy máte konferenční hovor nebo pracujete v jiné webové aplikaci. Svou produktivitu můžete navíc zvýšit souběžným využíváním několika aplikací, jako jsou videokonference, procházení webu a streamování.
  • Software ZCentral Remote Boost přináší uživatelům revoluční způsob spolupráce s využitím vzdáleného přístupu k ještě výkonnějším pracovním stanicím v kamenné kanceláři. Toto řešení pro spolupráci v reálném čase umožňuje vzájemnou vzdálenou spolupráci týmů i aplikací na téměř jakémkoli zařízení.

Navíc se na trhu brzy objeví zařízení ZBook Studio a Create G7, vybavené operačním systémem Ubuntu 20.04 s předem nainstalovanými nástroji datové vědy, díky kterým můžete být produktivní od prvního okamžiku. To znamená, že datoví vědci mohou na svých počítačích spustit výukové modely okamžitě, aniž by ztráceli čas hledáním a instalací nezbytných nástrojů. Toto hardwarové a softwarové řešení spolu s flexibilitou a přenosností zařízení ZBook umožní datovým vědcům rozšířit a zrychlit pracovní postupy. Více informací o tom, jak společnost HP zjednodušuje pracovní postupy datových vědců, najdete zde.

Dostupnost a ceny:

  • Notebook HP EliteBook x360 830 G8 bude v prodeji od dubna 2021 za ceny od 35 990 Kč.
  • Notebooky HP EliteBook 830/840/850 G8 budou v prodeji od dubna 2021 za ceny od 31 990 Kč.
  • Notebooky HP ZBook Firefly 14/15 G8 budou v prodeji od dubna 2021 za ceny od 34 900 Kč.
Tiskové zprávy

Diskuse