Lenovo Chromebook IdeaPad 5i a Flex 5i - nové portfolio

25. 6. 2021 17:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Lenovo představuje novou řadu cenově dostupných osobních zařízení pro moderní domácí kancelář či domácí učebnu – stylový Chromebook IdeaPad 5i (14 ", 6) a všestrannější Chromebook IdeaPad Flex 5i (13", 6) 2v1.

Lenovo Chromebook IdeaPad 5i a Flex 5i - nové portfolio

Dvoubarevné provedení s úzkým rámem Chromebooku IdeaPad 5i (14 ", 6) činí z tohoto zařízení skutečnou hvězdu. Notebook je navržen pro mladou generaci a studenty, kteří upřednostňují lehký cloudový ekosystém Chrome OS od společnosti Google, je ideální pro školní úkoly, zábavu a sledování streamovacích aplikací, jako jsou Spotify a YouTube . Zobrazení je realističtější díky Full HD na 14palcovém dotykovém displeji In-Plane Switching (IPS) s jasem 300 nitů, zatímco vylepšený stereofonní reproduktorový systém orientovaný na uživatele se zabudovaným zesilovačem poskytuje plný, křišťálově čistý zvuk podle certifikace Waves MaxxAudio. Tento notebook je k dispozici ve dvou barevných odstínech – Sand a Storm Grey.

Díky procesoru Intel Core i5 až 11. generace a až 512 GB úložnému prostoru SSD si při zveřejňování fotografií a videí na sociální média užijete rychlý start a procházení webu. Plňte úkoly s výdrží baterie až 10 hodin, a to s přední světelnou lištou LED, která mění barvu podle zbývající kapacity baterie. Volitelná podsvícená klávesnice zviditelňuje klávesy v prostředí se slabým osvětlením.

Můžete počítat s rychlejším a stabilnějším připojením s volitelnou konfigurací, která zahrnuje Intel Wi-Fi 6, zatímco mechanická uzávěrka fyzické kamery pomáhá zajistit vaše soukromí. Chromebook IdeaPad 5i (14 ", 6), který má dostatek portů a konektorů, pojme prakticky jakékoliv periferie se zvukovým konektorem, portem USB 3.1 Gen 1 Type-A a dvěma porty USB 3.1 Gen 1 Type-C , které jsou určeny pro rychlé přenosy dat, streamování multimédií a nabíjení baterie.

Nový konvertibilní notebook, který obsahuje funkce Chrome OS a přístup ke všem vašim souborům, fotografiím, hudbě a dalšímu obsahu v kompaktním balení, je Chromebook IdeaPad Flex 5i (13 ", 6). Jeho flexibilní 360stupňový pant i celý notebook je k dispozici ve dvou elegantních barvách – Abyss Blue a Iron Grey 2, díky čemuž je otočení do libovolného režimu pro multitasking nebo správu inteligentních domácích zařízení hračkou. Jeho 13,3palcový Full HD IPS LCD dotykový displej s úzkým rámem a jasem 250 nitů vám zaručí skvělý obraz, aniž by zatěžoval vaše oči, a to už od hmotnosti 1,35 kg. Streamujte zvuk, který je oproti předchozí generaci ještě čistší a o 40% hlasitější, a to díky vylepšeným stereofonním reproduktorům a vestavěnému zesilovači certifikovaného společností Waves MaxxAudio prostřednictvím profesionálních testů ladění pro vysokou přesnost zvuku.

Díky až 10hodinové výdrži na jedno nabití a až 11. generaci procesoru Intel Core i5 je toto zařízení 2v1 navrženo tak, aby vám umožňovalo sledovat pořady a současně provozovat téměř všechny vaše oblíbené aplikace bez rušivých vlivů. Dále obsahuje Bluetooth 5.1 a rozšířené možnosti paměti a úložného prostoru oproti předchozí generaci s až 8 GB LPDDR4 a 512 GB SSD, které jsou nyní k dispozici.

Nasměrujte svou kreativitu pomocí volitelného digitálního pera Lenovo nebo si vyzkoušejte nový volitelný panel OLED, který poskytuje až 50krát rychlejší čas odezvy na obrazovkách LCD a zvýšenou dynamiku barev, atributy sytosti a vyšší kontrast pro čitelnější displej na přímém slunci. Zvládněte více jednoduše pomocí svého hlasu s pomocí od společnosti Google a synchronizujte svůj laptop se svými zařízeními, které fungují na systému Android prostřednictvím svého Google účtu.

Ceny a dostupnost v regionu EMEA

  • IdeaPad 5i Chromebook (14”, 6) notebook začne na ceně 9 999 Kč včetně DPH a očekává se, že bude k dispozici od září 2021.
  • IdeaPad Flex 5i Chromebook (13”, 6) začne na ceně 10 999,- bez DPH a očekává se, že bude k dispozici od září 2021.
Tiskové zprávy

Diskuse