MSI notebooky 2v1 řady Summit E13 Flip Evo a Summit E16 Flip

2. 4. 2021 17:37    Rubrika: Tiskové zprávy

Navrženo pro profesionály. Řada CES 2021 oceněných notebooků, podporujících podnikání a produktivitu

MSI notebooky 2v1 řady Summit E13 Flip Evo a Summit E16 Flip

Firemní uživatelé si notebooky MSI Summit od počátku oblíbili. V duchu podmanivého efektu zlatého řezu představila 1.dubna 2021 společnost MSI nové verze na virtuální události „MSIology: Determined to Succeed 2021.“ Notebook Summit E16 Flip a pero MSI Pen získaly prestižní ocenění „CES Innovation Awards“, notebook „Summit E13 Flip Evo“ a dokovací stanice USB-C Gen 2 pak dokonce ocenění jako nejlepší produkty CES 2021 „Best of the CES 2021“. Během virtuální události společnost MSI předvedla různorodé pracovní styly a ukázala, jak řada MSI Summit může ulehčit podnikání a zvýšit produktivitu.

Konvertibilní notebooky Summit E13 Flip Evo a Summit E16 Flip jako nástroje pro práci

Jak kdysi řekl slavný autor Arthur C. Clarke: „Pokročilá technologie je jako magie.“ „Dnes jsme zde, abychom byli svědky kouzla nového modelu Summitu“, hrdě oznámila Iris Chuang při uvedení nového produktu na trh, ředitelka produktového managementu MSI notebooků. Symbol estetiky, obří spirála zlatého řezu předurčila ducha MSIology, který navrhul dokonalé notebooky pro perfekcionisty, odhodlané uspět.

V dnešní době lidé tráví více času prací z domova. Mobilní a multifunkční notebook je tak nutným nástrojem pro práci ve virtuální kanceláři. Během události se moderátor přesunul z kanceláře a kavárny domů a předvedl, jak mohou zbrusu nové notebooky řady Summit plynule zapadnout běžných pracovních činností uživatele, společenských událostí, do času stráveného v rodině a podobných scénářů. Ukazuje, že notebook se stal partnerem v práci, partnerem pro společnou zábavu nebo loajálním pomocníkem a pomáhá čelit dynamické výzvě v nové moderní éře.

„Od notebooku očekáváte, že bude extrémně tenký, bude mít vysoký výkon, jedinečný design, bude pohodlný a spolehlivý. Nejnovější notebooky Summit mají všechny tyto vlastnosti.“ řekla Iris Chuang.

Nová řada Summit je příkladem dokonalosti zlatého řezu s obrazovkou 16:10

Když jsou věci v souladu se zlatým řezem, vypadají prostě krásně. Vrcholem nových konvertibilních notebooků MSI Summit 2v1 je dokonalý design zlatého řezu „Golden Ratio“.

Od umístění loga, designu pouzdra až po působivý 16:10 displej, použila společnost MSI zákon zlatého řezu v noteboocích MSI Summit E13 Flip Evo a Summit E16 Flip a tak se zrodily dokonalé notebooky pro profesionály. Displej, zvětšený z 16: 9 na 16:10, rozšířil viditelnou plochu o 10 % a oskytuje tak více prostoru pro informace a vice produktivity.

Navíc jde nyní otáčet o 360 stupňů. Konvertibilní design je adaptivní, aby vyhovoval různým scénářům. Řada Summit se může stát nejlepším nástrojem během konferencí. Může být upraven tak, aby představoval monitor přednášejícího, nebo jej lze jednoduše použít k prohlížení konferenčních materiálů jako tabletu anebo jej lze přepnout do režimu stanu, aby se stal tabulí pro psaní poznámek během skupinové diskuse.

Díky CNC procesu výroby jsou těla Summit notebooků extra tenká, elegantní a přesto pevnější než dříve. Díky jedinečným technologickým vlastnostem extrudovaného hliníku nabídne Summit E13 Flip Evo tělo s vysokou odolností a panty, které vydrží i dlouhodobé a náročně používání.

Řada Summit s navýšeným výkonem a rychlým přenosem dat

Řada Summit je nejen příjemná na pohled, ale i výkonná. Summit E13 Flip Evo je navržen s nejnovější platformou Intel Evo, vybavenou procesorem Intel® Core ™ i7 11. generace, který navyšuje výkon až o 150 % a grafikou Intel® Iris® Xe, která je 4,5krát rychlejší než předchozí UHD grafika.

Summit E13 Flip Evo je ideální pro rychle se měnící pracovní styly. Řada MSI Summit, vybavená sběrnicí PCIe Gen.4, je optimální pro práci s daty. Ve srovnání se standardním USB rozhraním poskytuje až 4x rychlejší přenos. Wi-Fi 6E navíc výrazně zvyšuje rychlost a vysílaný výkon bez rušení jinými bezdrátovými zařízeními.

Videohovor, realizovaný pomocí nových technik řady MSI Summit

S rostoucím trendem videohovorů roste požadavek bezpečnosti. Nová řada MSI Summit nabízí vice možností kontroly webové kamery. Od kontrolky, klávesy zapnutí / vypnutí až po fyzický přepínač na boku notebooku, který může ochránit soukromí uživatele.

MSI ale take nabízí možnosti vysoce kvalitních audio a video konferenčních hovorů. Máte dost nevyhnutelného hluku na pozadí? Nyní lze vše vypnout. MSI Noise Reduction Cam umožňuje webové kameře omezit šum a vytvářet kvalitní obrázky, a to i v prostředí s nízkým osvětlením. MSI Noise Cancellation zase umožní eliminování veškerého akustického hluku v pozadí, takže se uživatelé mohou ponořit do dokonalého a tichého prostředí videokonferencí.

Summit E16 Flip - tichý, lehký a oceněný

Summit E16 Flip je dokonalým notebookem, oceněným za inovace „CES Innovation Awards“ Je dodáván v inkoustově černém těle v kombinaci se zlatými prvky. Tento tenký a lehký notebook je ideální pro ty, kteří jsou neustále v pohybu. Díky vynikajícímu designu byl Summit E16 Flip nominován na cenu „IF Design Award“ a jeho uživatelé se tak právem mohou tímto notebookem chlubit a zdůrazňovat svůj mimořádný vkus.

Summit E16 Flip je navíc poháněn nejnovější grafickou kartou NVIDIA a zvládne širokou škálu náročných úkolů, kreativních čiností a lze jej bez problémů používat na 3D software a různé kreativní práce. Díky exkluzivnímu chlazení „Dynamic Cooler Boost“ běží Summit E16 Flip s minimální hlučností pod 35 dB i při plném vytížení procesoru. Summit E16 Flip je navíc vybaven 4 mikrofony, které zajišťují dobrý záznam zvuku pro kvalitní konferenční hovory.

Dokovací stanice MSI USB-C Gen 2 pro bezkonkurenční efektivitu práce

Virtuální událost také odhalila možnosti, jak si zorganizovat práci v kanceláři. Dokovací stanice MSI pomáhá redukovat všechny kabely na jediný a maximalizuje produktivitu připojením až tří externích 4K UHD displejů a centralizací více USB portů. MSI USB-C Gen 2 může být navíc skvělým zařízením v obchodních korporacích, protože podporuje předávání MAC adres a PXE Wake-on-LAN (WOL). Díky tomu je nová dokovací stanice perfektně vhodná pro osobní použití i tam, kde je potřeba podniková správa IT.

Nejlepší nástroj pro profesionály, držitel ceny CES 2021 Innovation Awards: MSI Pen

S perem MSI Pen se psaní stává přirozeným a intuitivním způsobem, jak vyjádřit pocity a nápady. Díky nejnovější technologii MPP 2.0 poskytuje MSI Pen stabilní přenos a výborné možnosti. Má 4096 úrovní tlaku, díky čemuž se psaní a kresby na obrazovce zobrazují stejně jako při psaní skutečným perem. Během show MSI také demonstrovalo, jak lze MSI Pen použít jako dálkový ovladač k ovládání prezentací anebo digitální tabule pouhým kliknutím. Rovněž se skvěle hodí k notebookům Summit E13 Flip Evo a Summit E16 Flip. MSI Pen se může stát užitečným nástrojem, od psaní poznámek až po digitální podpisy, při obchodních schůzkách nebo jen při kreslení a inspiraci.

Notebooky MSI Summit E13 Flip Evo a Summit E16 Flip jsou vybaveny bezprecedentním výkonem, podnikovým zabezpečením, 20hodinovou výdrží baterie, to vše v univerzálním otočném designu. Spolu s novým perem MSI Pen a dokovací stanicí MSI 2.Gen může nová řada Summit „All-in-one“ výrazně zlepšit možnosti podnikání a produktivity uživatelů.

Tiskové zprávy

Diskuse