Nové řešení pro komunitu kreativců - SSD disk WD Blue SN570 NVMe

5. 10. 2021 18:15    Rubrika: Tiskové zprávy

Podle nedávno zveřejněného výzkumu* se více než 50 milionů lidí na celém světě identifikuje s tvrzením, že jejich profesní kariéra patří do kulturního a kreativního segmentu. Obsah pojmu ''tvůrce'' se stále mění, zvlášť v době, která je poháněna novými technologiemi. Toto označení nyní přesahuje výtvarné umělce a filmaře a zahrnuje i tvůrce digitálního obsahu, designéry UI/UX, umělce a ilustrátory, podnikatele a všechny na volné noze, strojaře, architekty, studenty a další profese.

Nové řešení pro komunitu kreativců - SSD disk WD Blue SN570 NVMe

Uvedené profese zpracovávají velký objem dat ze svých nových projektů a přístup k rychlému a spolehlivému úložišti může významně zvýšit tvůrčí proces a zároveň jim přinést klidné spaní a umožní jim zůstat v tvůrčím napětí. Dnešní kreativní profesionálové mají vysoké požadavky, pracují v náročném pracovním zatížení a potřebují technologie, které jim zvýší jejich schopnosti a dovednosti, aniž by se museli strachovat, že se sníží rychlost ukládání dat nebo rychlost přenášení dat narazí na limity, případně že o svoji skvělou práci přijdou.

Western Digital jako globální leader datové infrastruktury uvádí na trh nové řešení pro rostoucí komunitu kreativců po celém světě: SSD disk WD Blue SN570 NVMe. Nový interní flash disk je výkonným nástrojem pro upgrade stávajícího počítače nebo nástrojem pro optimalizaci počítače stavěného na mírů.

''Komplexní pracovní zatížení vyžaduje výkon a spolehlivost a vhodný typ úložiště může napomoci zjednodušit pracovní postupy a zvýšit produktivitu,'' říká Eric Spanneut, vice prezident společnosti Western Digital pro zákaznická a podniková SSD. ''Náš nový SSD disk WD Blue SN570 NVMe je navržen s ohledem na tvůrce a poskytuje rychlý výkon, ochranu dat a odolnost, která podpoří jejich kreativní vize.''

Pro podporu tvůrčí inspirace s každým nově zakoupeným SSD diskem WD Blue SN570 NVMe získá kreativec měsíční přístup ke službě Adobe Creative Cloud,** která nabízí používání nejlepších světových kreativních služeb a aplikací, jako je Adobe Photoshop, Illustrator, Lightroom, Premiere Pro a InDesign.

''Ať doma nebo na cestách, lidé tvoří novým způsobem, který přináší vyšší nároky na jejich zařízení,'' říká Marc Leibowitz, vicepresident pro globální strategická partnerství společnosti Adobe, a dodává: ''V jednom týmu se společností Western Digital jsme schopni vybavit kreativce nástroji, které potřebují pro to, aby mohli udělat tu nejlepší práci, kdykoli a kdekoli je inspirace zastihne.''

Jiskřivá imaginace s SSD disky NVMe postavenými na míru

Nový SSD disk WD Blue SN570 NVMe je navržen pro odolnost a do malého rozměru vměstná vysoký výkon, který podpoří tok kreativních myšlenek a současně udrží nízkou spotřebu energie.

Mezi klíčové faktory SSD disku WD Blue SN570 NVMe SSD patří:

  • Technologie NVMe: Tvořte rychleji při nižší spotřebě energie. S rychlostí čtení až 3 500 MB/s† (500GB‡‡ - 1TB‡‡ modely) může systém běžet až pětkrát rychleji než nejlepší SATA SSD disky Western Digital.
  • Vestavěná podpora: Pracujte s extra porcí jistoty a klidným spaním a používejte ovládací panel Western Digital SSD Dashboard, který je ke stažení a který pomůže monitorovat stav disku, dostupnou kapacitu, teplotu a další funkce disku.
  • Tenký design: Šetřete místem díky jednostrannému SSD disku M.2 2280 PCIe Gen3 x4 NVMe, který je ideální pro sestavení optimálního počítače pro kreativitu, ať už PC nebo notebooku.
  • Spolehlivost: Ochraňte svůj digitální obsah s jistotou po celou dobu od vytvoření až po uložení dat.

Cena a dostupnost

SSD disk WD Blue SN570 NVMe je nyní k dostání v internetovém obchodě Western Digital store a také u vybraných prodejců, resellerů a systémových integrátorů.

Na disk je poskytována pětiletá omezená záruka.*** Kapacita disků je od 250 GB‡‡ až po 1 TB‡‡ a cena začíná na 1 145 Kč.

* ''Cultural and creative industries in the face of COVID-19: an economic impact outlook'' publikováno od licencí UNESCO CC BY-SA 3.0.

**Je vyžadováno individuální přdplatné, internetové připojení a Adobe ID. Dostupné v zemích, kde je možné individuální předplatné ke službe Adobe Creative Cloud Individual Subscription. Nabídka je omezena na jednotlivce za nákup SSD disku WD Blue SN570 NVMe; až pro pět na uživatelský účet Adobe, řídí se pravidly použití. Nabídka musí být využita do 31. října, 2023, a dokud nebude zásoba přístupových kódů vyčerpána. Western Digital si vyhrazuje právo změnit nebo ukončit tuto nabídku kdykoli a bez předchozího upozornění. Podmínky a ochrana osobních údajů na www.adobe.com/legal.

*** 5 let nebo limit TBW, co jastane dříve.

†1 MB/s = 1 milion bajtů za sekundu. Na základě interního tesstování, výkon se může lišit podle hostitelského zařízení, podmínkách používání, kapacitě disku a dalších faktorech

‡‡1 GB = 1 miliarda bajtů, 1 TB = 1 bilion bajtů. Vlastní uživatelská kapacita může být nižší v závislosti na operačním prostředí.

Tiskové zprávy . Příslušenství

Diskuse