TP-Link odhaluje na veletrhu CES 2021 nová síťová řešení a přináší rychlosti a bezpečnost nové generace pro domácí i podnikové využití

12. 1. 2021 17:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost TP-Link, přední světový dodavatel síťových produktů a zařízení pro chytrou domácnost, dnes na veletrhu CES 2021 představuje svoje nejnovější síťová řešení. Oceňovaná řada Deco nyní přichází s integrovaným hlasovým ovládáním, budoucí síťový standard Wi-Fi 6E přenese vaši Wi-Fi na novou úroveň, 10G switch vám zajistí to nejlepší možné připojení, zabrousíme také do stále více populárního 5G a s prémiovou bezpečnostní službou HomeShield zabezpečíme kompletně vaši Wi-Fi síť.

TP-Link odhaluje na veletrhu CES 2021 nová síťová řešení a přináší rychlosti a bezpečnost nové generace pro domácí i podnikové využití

TP-Link svoje nejnovější řešení představí v průběhu zcela digitálního veletrhu CES mezi 11. a 14. lednem.

Deco Wi-Fi 6 Mesh systém s integrovanou Alexou
Deco Voice X20, oceněný CES 2021 Innovation Awards Honoree, je vybaven Wi-Fi Mesh systémem s inteligentním reproduktorem, který poskytuje zákazníkům Wi-Fi síť pro celou domácnost s komplexním hlasovým ovládáním. Deco Voice X20, který pokrývá plochu až 370 m2 (s dvěma jednotkami), pracuje s technologií TP-Link Mesh, a vytváří tak jednotnou síť, která umožňuje bezproblémový roaming i při pohybu po domě bez jakéhokoliv výpadku signálu – a to dokonce i během streamování, videohovorů nebo cloudového hraní. Alexa je integrována do vestavěného reproduktoru a umožňuje inteligentní správu domácnosti, hlasové ovládání a streamování hudby. Deco Voice X20 podporuje také Alexa volání, zasílání zpráv a oznámení (ACM), což rozšiřuje rozsah interakcí mezi jednotkami Deco nebo s jinými zařízeními podporujícími Alexu.

Představujeme řadu Wi-Fi 6E pro ohromně rychlá připojení
Součástí rodiny produktů představených na CES veletrhu budou také produkty podporující budoucí standard Wi-Fi 6E. Wi-Fi 6E se odlišuje využitím 6 GHz pásma a do této rodiny zatím přibydou:
- Wi-Fi 6E mesh systém pro celou domácnost - Deco X96
- Wi-Fi 6E mesh systém pro celou domácnost s funkcí Smart Hub - Deco X76 Plus
- AX7800 třípásmový Wi-Fi 6E Router - Archer AX96
- AX11000 třípásmový Wi-Fi 6E Router s 10G porty - Archer AX206

Ultimátní připojení díky 10G portům

  • 5portový 10G multi-gigabitový stolní switch-- TL-SX105 je 5portový 10G multi-gigabitový stolní switch s připojeními o rychlosti blesku, které umožňují přejít na nejvyšší výkon 10G/Multi-Gig pásma a zařízení. Automatické nastavení rychlosti pro 100Mbps/1G/2.5G/5G/10G připojení poskytuje optimální výkon, zatímco odolné kovové pouzdro a možnost montáže na zeď jej předurčují pro mnoho různých prostředí. TL-SX105 také disponuje designem bez větráčku, který zajišťuje tichý provoz, ideální pro jakýkoliv domov či podnik. Pokud chcete připojit více zařízení, je k dispozici také verze s 8 porty.

K dispozici jsou také nové 5/8portová switche s 2.5G porty, které jsou cenově dostupnější a zajistí taktéž multi-gigabitový výkon.

Zabezpečte svoji chytrou domácnost s balíkem funkcí TP-Link HomeShield
TP-Link představuje také HomeShield, prémiovou službu zabezpečení, díky které zůstane domácí síť v bezpečí se špičkovými funkcemi pro ochranu sítě a chytré domácnosti.

HomeShield mění pravidla hry a přináší vám novou úroveň bezpečnosti pro IoT zařízení. Jeho skener v reálném čase automaticky identifikuje zařízení IoT a lépe monitoruje a upozorňuje na bezpečnostní problémy, jakmile k nim dojde. Robustní síťová ochrana blokuje škodlivé adresy URL nebo jiné potenciální hrozby a opravuje chyby zabezpečení v síti. Zabraňuje také útokům DDoS tím, že zaznamenává abnormální příchozí provoz a odmítá požadavky z podřízených IP adres. HomeShield navíc poskytuje komplexnější zprávy, které vám pomohou získat úplný přehled vašich aktivit v domácí síti, jako je online analýza času či zpráva o hrozbách.

Užijte si svobodu s mobilními daty 5G
5G Wi-Fi 6 brána pro celou domácnost (Deco X80-5G) – Brána Deco X80-5G Wi-Fi 6 pro celou domácnost, která využívá sílu mobilního spojení 5G, je k dispozici na vybraných mezinárodních trzích a poskytuje bezkonkurenční výkon, zvyšuje rychlost stahování až 5,0 Gb/s neboli je 33krát rychlejší než 4G. Celá síťová technologie Mesh Deco pak zajišťuje všude silný Wi-Fi signál. Mezi další klíčové funkce patří:

  • AX6000 dvoupásmová Wi-Fi – 4804 Mbps (5 GHz) + 1148 Mbps (2.4 GHz)
  • 1× 2.5 Gbps port + 1× Gigabit port
  • VoLTE/VoIP telefonie – podporuje základní funkce VoIP a DECT

Nové Wi-Fi 6 EAP pro B2B řešení Omada SDN
Společnost TP-Link také přináší nová zařízení Wi-Fi 6 do svého řešení Omada SDN pro podnikové zákazníky, díky nimž jsou nastavení a správa IT jednoduché a efektivní. Nová rodina Omada SDN Wi-Fi 6 EAP pro firmy zahrnuje:

  • AX6000 třípásmový přístupový bod (AP) Wi-Fi 6 pro montáž na strop – EAP680 HD, který přináší úžasné bezdrátové rychlosti až do 6 Gb/s poháněné nejnovější technologií Wi-Fi 6 s 10G ethernetovým portem s podporou 802.3bt PoE++.
  • AX1800 přístupový bod (AP) Wi-Fi 6 pro montáž na zeď – EAP615-Wall, který přináší dvoupásmové rychlosti až do 1,8 Gb/s poháněné nejnovější technologií Wi-Fi 6 se čtyřmi gigabitovými porty (1× uplink + 3× downlink) a jedním downlink portem nabízejícím PoE průchozí zásuvku.
  • AX1800 vnitřní/venkovní přístupový bod (AP) Wi-Fi 6 – EAP610-Outdoor, který přináší dvoupásmové rychlosti až do 1,8 Gb/s poháněné nejnovější technologií Wi-Fi 6 s dedikovaným vysoce výkonným zesilovačem a profesionálními anténami s obalem odolným vůči klimatickým podmínkám (IP67).

Deco Wi-Fi pro ISP
A nakonec TP-Link představuje Deco ISP cloudový systém pro správu, což je efektivnější a jednoduší ISP řešení. Deco ISP Cloud je integrované, cloudové síťové řešení pro vzdálenou správu ISP. Umožňuje WISP, SI a malým podnikům monitorovat a spravovat veškeré produkty Deco pomocí centralizované platformy pro správu přes cloud. Více informací získáte na: sales.cz@tp-link.com

Tiskové zprávy . Příslušenství

Diskuse