Acer představuje nový notebook Swift 3 OLED s procesory Intel Core řady H 12. generace

19. 5. 2022 15:55    Rubrika: Tiskové zprávy

Na trh přichází také nové konvertibilní notebooky Acer Spin 5 a Acer Spin 3

Acer představuje nový notebook Swift 3 OLED s procesory Intel Core řady H 12. generace
  • Společnost Acer dnes představila nové výkonné notebooky v oblíbených řadách Swift a Spin, které jsou vybaveny procesory Intel Core 12. generace a operačním systémem Windows 11
  • Nový notebook Acer Swift 3 OLED je poháněn nejnovějšími procesory Intel Core 12. generace řady H a nechybí mu ověření pro platformu Intel Evo
  • Acer Spin 5 je notebook s verifikací Intel Evo a 14" dotykovým displejem WQXGA s poměrem stran 16:10, který je určen pro ty, kdo potřebují elegantní a dostatečně výkonné zařízení pro kreativní projekty
  • Tenký konvertibilní 14" Spin 3 je notebook 2 v 1 s rozlišením Full HD, který je dodáván s dokovacím stylusem Acer Active Stylus pro kreslení a psaní na cestách

Společnost Acer představila sadu nových výkonných notebooků oblíbených řad Swift a Spin, které jsou vybaveny procesory Intel Core 12. generace a operačním systémem Windows 11. Model Swift 3 OLED kombinuje krásný displej s vysokým výkonem pro profesionály na cestách, zatímco modely Spin 5 a Spin 3 jsou určeny pro profesionály, kteří potřebují přenosný notebook s funkcemi pro více režimů používání.

Acer Swift 3 OLED

Nový notebook Acer Swift 3 OLED (SF314-71) je vybaven nejnovějšími procesory Intel Core řady H 12. generace s grafikou Intel Iris Xe, PCIe Gen 4 SSD a až 16 GB paměti LPDDR5, které profesionálům, nezávislým pracovníkům a studentům nabízejí vysoký výkon pro práci zaměřenou na tvorbu a hraní her. Notebook byl také ověřen pro platformu Intel Evo, že splňuje klíčové cíle v oblasti uživatelských zážitků, jako je okamžité probuzení z režimu spánku a 10hodinová výdrž na baterii v reálném provozu. V nouzi stačí 30 minut nabíjení, aby baterie vydržela přes 4 hodiny používání.

Lehký, moderní a tenký notebook Swift 3 OLED je vybaven 14" OLED displejem s poměrem stran 16:10 WQXGA+ (2.8k) a 92% poměrem velikosti obrazovky k tělu. Displej má certifikaci VESA DisplayHDR True Black 500 a poskytuje věrný obraz s podporou 100% pokrytí barevného prostoru DCI-P3. Notebook se může pochlubit 17,9 mm tenkým kovovým tělem z hliníku, váží pouhých 1,4 kg a je vybaven touchpadem OceanGlass vyrobeným z plastového odpadu z oceánů, který uživatelům poskytuje při používání elegantní hmatový zážitek jako na skle.

Swift 3 OLED je vybaven technologií Intel Wi-Fi 6E pro bleskurychlé připojení. Jeho webová kamera MIPI s rozlišením Full HD využívá technologii Acer Temporal Noise Reduction (TNR), která poskytuje vysoce kvalitní obraz i při slabém osvětlení, zatímco technologie Acer PurifiedVoice s funkcí AI Noise Reduction zajišťuje, že bude hlas uživatele zřetelný a jasný. Podsvícená klávesnice notebooku je vybavena konstrukcí s přívodem vzduchu, která má za následek o 8 až 10 % lepší odvod tepla než se standardní klávesnicí.

Acer Spin 5

Acer Spin 5 (SP514-51N) je lehký (1,3 kg) a velmi tenký (16,9 mm) konvertibilní notebook se 14" dotykovým displejem WQXGA (2 560 × 1 600 px) s poměrem stran 16:10, certifikací TÜV pro nízkou hladinu modrého světla a s 88% poměrem velikosti obrazovky k tělu. Inovativní 360° konstrukce pantů notebooku Spin 5 se speciálně navrženými ložisky umožňuje plynulý přechod mezi různými režimy používání: notebook, stojan, stan nebo tablet, takže je připraven na jakýkoli úkol. Spin 5 je určen pro ty, kteří potřebují elegantní a konvertibilní zařízení s výkonem pro kreativní projekty.

Acer Spin 5 je notebook s ověřením pro platformu Intel Evo a je vybaven procesorem Intel Core i7 až 12. generace a grafikou Intel Iris Xe pro efektivnější práci. Je vybaven až 16 GB paměti LPDDR5 a 1TB úložištěm PCIe Gen 4 SSD. Osazený řadič Killer Wi-Fi 6E AX1675i znamená rychlejší připojení k síti a dva porty USB-C s rozhraním Thunderbolt 4 tomuto notebooku zajišťují rychlý přenos dat, a současně i napájení.

Chladicí systém TwinAir notebooku Spin 5 byl navržen s architekturou Vortex Flow společnosti Acer, která zvyšuje výkon až o 75 % ]. Duální měděné heatpipe D6 pomáhají udržovat optimální teplotu pro co nejlepší výkon. Dobíjecí stylus Acer Active Stylus s technologií Wacom AES 2.0 poskytuje citlivost na 4 096 úrovní tlaku pro vyšší přesnost. Spin 5 je také vybaven technologií Acer PurifedVoice s vylepšenou redukcí šumu pomocí umělé inteligence a technologií DTS Audio, která zajišťuje vysokou kvalitu zvuku při videohovorech.

Acer Spin 3

Tenký konvertibilní 14" Spin 3 (SP314-55/N) je notebook 2 v 1 s dotykovým Full HD displejem. Dodává se s dokovacím stylusem Acer Active Stylus pro kreslení a psaní na cestách. Je poháněn procesory Intel Core 12. generace s grafikou Intel Iris Xe i PCIe SSD a lze jej nabít na 4 hodiny provozu za pouhých 30 minut, takže nabízí solidní výkon a produktivitu pro profesionály na cestách. Acer Spin 3 má úzké rámečky, které poskytují 86% poměr velikosti obrazovky k tělu, a jeho víko lze otočit o 360°, takže je přecházení mezi čtením, psaním poznámek nebo sdílením práce snadné. Notebook nabízí rychlé připojení díky Wi-Fi 6 a dvěma portům USB-C s rozhraním Thunderbolt 4, které mu zajišťují rychlý přenos dat i napájení. Spin 3 je také vybaven HD kamerou s technologií Acer TNR a přichází s funkcí Acer PurifedVoice a redukcí šumu s využitím umělé inteligence.

Cena a dostupnost

  • Notebook Acer Swift 3 OLED (SF314-71) bude v oblasti EMEA k dispozici v červenci 2022 za cenu od 999 €.
  • Konvertibilní notebook Acer Spin 5 (SP514-51N) bude v oblasti EMEA k dispozici v červenci 2022 za cenu od 1 399 €.
  • Konvertibilní notebook Acer Spin 3 (SP314-55/N) bude v oblasti EMEA k dispozici v červenci 2022 za cenu od 999 €.

Přesné specifikace, ceny a dostupnost se liší v závislosti na zemi prodeje. Další informace o dostupnosti, specifikacích a cenách produktů na konkrétních trzích získáte od nejbližší pobočky společnosti Acer.

Tiskové zprávy

Diskuse