Acer představuje nejlehčí 16" OLED notebook na světě

7. 10. 2022 18:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Swift Edge je navržen pro produktivní práci na cestách, hybridní pracovní modely a představuje dokonalou kombinaci výkonu, zabezpečení a odolnosti.

Acer představuje nejlehčí 16" OLED notebook na světě
  • Acer Swift Edge (SFA16-41) podporuje pracovní požadavky profesionálů na cestách a kombinuje výkon a odolnost v 16" lehkém notebooku
  • Zabezpečený počítač poháněný procesory AMD Ryzen PRO 6000, vybavený technologií Microsoft Pluton a biometrickým ověřováním, které pomáhá chránit citlivá uživatelská data
  • Předvádí vynikající obraz na 16" 4K OLED displeji se 100% pokrytím barevného prostoru DCI-P3 a špičkovým jasem 500 nitů

Společnost Acer představila Acer Swift Edge (SFA16-41), nejlehčí 16" OLED notebook na světě. Tento 16" notebook je navržen tak, aby pomohl maximalizovat produktivitu a kreativitu současných hybridních pracovních sil. Je poháněn procesory AMD Ryzen PRO řady 6000 a AMD Ryzen řady 6000 a obsahuje bezpečnostní procesor Microsoft Pluton, který pomáhá bránit se proti stále sofistikovanějším útokům. Acer Swift Edge je také vybaven 4K OLED displejem podporujícím 100 % barevného gamutu DCI-P3 a špičkovým jasem 500 nitů pro obraz jako v kině.

Acer Swift Edge získal za vynikající design ocenění Red Dot 2022 a cenu 2022 Good Design.

Elegantní, odvážný a ultralehký design

Tento 16" lehký notebook se může pochlubit jednoduchým, ale elegantním designem. Acer Swift Edge váží pouhých 1,17 kg a na výšku měří 12,95 mm. Má velmi tenké šasi z hořčíku a hliníku (slitina Mg-Al), díky čemuž je výrazně přenosnější a odolnější. Koncepce designu se vyznačuje přesnými lineárními konstrukčními detaily, ostrou zadní hranou a jednoduchou estetikou, která je dědictvím stylové a prémiové řady Swift. Ve spojení s úžasným displejem, promyšlenou konstrukcí pantů a ostře řezaným předním vybráním je Acer Swift Edge vynikající a stylovou volbou pro mobilní profesionály s aktivním a rychlým životním stylem.

Špičkové výkonnostní a bezpečnostní funkce

Počítač Acer Swift Edge je vybaven procesory AMD Ryzen PRO řady 6000, které splňují požadavky na výkon aplikací a firemních potřeb. Výkonní uživatelé získají výjimečnou rychlost zpracování a plynulou odezvu, která urychlí jejich produktivitu a spolupráci díky až 8 vysoce výkonným jádrům „Zen 3+“ postaveným na pokročilé 6nm výrobní technologii. Správcům IT přinášejí technologie AMD PRO vícevrstvé zabezpečení, které pomáhá udržet hrozby na uzdě, a komplexní možnosti správy pro dlouhodobou stabilitu a spolehlivost.

Procesory obsahují Microsoft Pluton, bezpečnostní procesor navržený společností Microsoft, který zabezpečuje nové počítače se systémem Windows 11 dodatečnou ochranou, jako jsou pověření a šifrovací klíče. Aby byli uživatelé ještě více v klidu, je notebook vybaven biometrickým ověřováním a slotem Noble Wedge Lock, který mu poskytuje další vrstvu bezpečnostní ochrany zajišťující ochranu uživatelských a firemních dat.

Vynikající displej a konektivita

Acer Swift Edge je vybaven vynikajícím 4K OLED (3 840 × 2 400 px) displejem se 100% pokrytím barevného prostoru DCI-P3, skvělým špičkovým jasem 500 nitů a dobou odezvy kratší než 0,2 ms, což mu poskytuje senzační škálu realistických barev a dokonalou čistotu obrazu. Tento 16" notebook má také úzké rámečky s 92% poměrem obrazovky k tělu a splňuje certifikáty VESA DisplayHDR True Black 500 a TÜV Rheinland Eyesafe pro delší a pohodlnější sledování obrazu.

Zbrusu nový Acer Swift Edge také podporuje novou generaci pokročilých možností v oblasti konektivity. Nabízí Wi-Fi 6E pro vysokorychlostní bezdrátové připojení a sdílení souborů a plynulé streamování v rozlišení 4K. Obsahuje také velkorysou nabídku základních portů, jako je HDMI 2.1, dva porty USB 3.2 Gen 2 Type-C s možností rychlého nabíjení, dva porty USB Type-A a audio konektor, čímž posouvá přenosnou produktivitu a pohodlí na zcela novou úroveň.

Cena a dostupnost

Acer Swift Edge (SFA16-41) bude v oblasti EMEA k dispozici v říjnu za cenu od 34 990 Kč s daní.

Přesné specifikace, ceny a dostupnost se budou lišit podle země prodeje.

Tiskové zprávy

Diskuse