Acer omladí pracovní notebooky řady TravelMate P4, TravelMate Spin P4 a TravelMate P2

19. 5. 2022 16:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer představila inovovanou řadu firemních notebooků TravelMate pro malé a střední podniky (SMB) a hybridní pracovníky, kterým nabízí širší výběr mobility a výkonu. Každý z odolných notebooků Acer TravelMate P4, TravelMate Spin P4 a TravelMate P2 nabízí pracovníkům v kanceláři, doma nebo na cestách vysoce propracované ovládání díky většímu touchpadu a tiššímu stisku kláves s pohodlným 1,55mm zdvihem.

Acer omladí pracovní notebooky řady TravelMate P4, TravelMate Spin P4 a TravelMate P2
  • Společnost Acer uvádí na trh pracovní notebooky TravelMate P4 a TravelMate Spin P4 s nejnovějšími procesory Intel Core vPro 12. generace nebo AMD Ryzen PRO
  • Nové notebooky TravelMate P4 jsou nyní k dispozici se 14" nebo 16" tenkými WUXGA IPS displeji s poměrem stran 16:10 a jsou vyrobeny z úžasné lehké slitiny hliníku a hořčíku a PCR (Post-Consumer Recycled) plastu
  • TravelMate Spin P4 s konvertibilní konstrukcí je vybaven dotykovým displejem překrytým sklem Corning Gorilla Glass s ochranou proti odleskům
  • Nové notebooky TravelMate P2 postavené na procesorech Intel Core vPro 12. generace jsou vybaveny 14" nebo 15,6" displeji a celé jejich šasi a touchpad využívá plasty PCR a z oceánů

Tyto odolné notebooky jsou navrženy tak, aby poskytovaly vysoký výkon po celý pracovní den, vylepšené zabezpečení, pokročilé možnosti připojení a odolnost na armádní úrovni. Jsou navrženy tak, aby zvládly reálné situace, jako je náraz při bezpečnostní kontrole na letišti nebo náhodný pád, a splňují specifikace MIL-STD 810H, což znamená, že vydrží pády, vlhkost i polití vodou.

Notebooky Acer TravelMate P2, TravelMate P4 a TravelMate Spin P4 poskytují zabezpečení a produktivitu na podnikové úrovni. Tyto počítače s jádrem Microsoft Secured poskytují pokročilé zabezpečení až na úroveň firmwaru. Čtečka otisků prstů SecureBio a infračervená kamera s krytkou pro ochranu soukromí podporují systém Windows Hello pro bezpečné přihlašování. Všechny modely nabízejí pokročilou konektivitu s Wi-Fi 6, která zajišťuje plynulejší bezdrátové připojení, a volitelnou podporu LTE, takže mohou obchodní cestující využívat okamžité připojení k místním mobilním sítím.

Acer TravelMate P4 a TravelMate Spin P4

14" a 16" notebooky TravelMate P4 a 14" TravelMate Spin P4 jsou k dispozici s procesory Intel Core i7 vPro 12. generace nebo AMD Ryzen 7 PRO. IPS displej s úzkými rámečky a rozlišením WUXGA (1 920 × 1 200 px) poskytuje až 86 % poměr obrazovky k tělu a poměr stran 16:10 dále maximalizuje využití prostoru na obrazovce. Všechny modely TravelMate P4 a TravelMate P4 Spin nabízejí vysokou kvalitu při videokonferencích díky mikrofonům s funkcí redukce šumu pomocí umělé inteligence, čtyřem reproduktorům směřujícím nahoru a vestavěnému systému DTS Audio pro kvalitnější zvuk bez zkreslení. Tyto ekologické notebooky využívají až z 37,7 % PCR (Post-Consumer Recycled) plasty a ze 100 % recyklované obalové materiály.

Kromě toho je konvertibilní TravelMate Spin P4 vybaven antireflexním displejem, lze jej otočit o 360° do režimu notebook, stojánek, stan nebo tabletu a podporuje stylus AES 1.0 pro snadné psaní poznámek. Jeho obrazovka a touchpad se sklem Corning Gorilla Glass jsou odolné proti poškrábání a trvanlivé.

Nové notebooky TravelMate P4 a TravelMate Spin P4 s procesory AMD Ryzen PRO mají integrované hardwarové zabezpečení Pluton navržené společností Microsoft. Technologie Pluton je integrována přímo do procesoru a zajišťuje integritu systému zařízení se systémem Windows 11 s trvalou ochranou identit, dat a aplikací.

Acer TravelMate P2

Firemní notebooky Acer TravelMate P2 jsou vybaveny pantem umožňujícím otevření až do úhlu 180°, tedy naplocho, a dodávají se ve 14" a 15,6" provedení s nejnovějšími procesory Intel Core i7 vPro 12. generace. Zařízení obsahuje PCR (Post-Consumer Recycled) plast v celém šasi a touchpad OceanGlass je vyroben z plastu vázaného na oceán a vrstvy s UV texturou, která poskytuje na dotek pocit podobný sklu.

Cena a dostupnost

  • 14" Acer TravelMate P4 s procesory Intel bude v oblasti EMEA k dispozici v září 2022 za cenu od 999 €.
  • 14" Acer TravelMate P4 s procesory AMD bude v oblasti EMEA k dispozici v srpnu 2022 za cenu od 949 €.
  • 16" Acer TravelMate P4 s procesory Intel bude v oblasti EMEA k dispozici v září 2022 za cenu od 999 €.
  • 16" Acer TravelMate P4 s procesory AMD bude v oblasti EMEA k dispozici v srpnu 2022 za cenu od 949 €.
  • Acer TravelMate Spin P4 s procesory Intel bude v oblasti EMEA k dispozici v srpnu 2022 za cenu od 1 099 €.
  • Acer TravelMate Spin P4 s procesory AMD bude v oblasti EMEA k dispozici v srpnu 2022 za cenu 1 049 €.
  • Acer TravelMate Spin P2 bude v oblasti EMEA k dispozici v srpnu 2022 za cenu od 799 €.

Přesné specifikace, ceny a dostupnost se liší v závislosti na zemi prodeje. Další informace o dostupnosti, specifikacích a cenách produktů na konkrétních trzích získáte od nejbližší pobočky společnosti Acer.

Tiskové zprávy

Diskuse