Náskok v prvenství se zcela novými herními notebooky MSI s procesory HX

3. 6. 2022 18:56    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost MSI – inovativní výrobce herních a tvůrčích notebooků – hrdě představuje novou řadu notebooků vybavených nejnovějšími procesory Intel řady HX 12. generace. Nová řada prémiových notebooků přináší nejen extrémní výkon, ale také řadu inovativních funkcí, včetně vestavěné mechanické klávesnice se spínači Cherry MX, zprávy o provedené tovární kalibraci barev a prvního QHD 240Hz OLED displeje na světě. Nová řada slibuje prvotřídní hraní a mimořádně efektivní tvorbu obsahu pro ty nejpovolanější nadšence a nejzkušenější tvůrce.

Náskok v prvenství se zcela novými herními notebooky MSI s procesory HX

Nová řada herních notebooků se vyznačuje výrazným nárůstem výkonu oproti předchozím modelům, v některých případech až o 100 %. Díky robustnímu systému chlazení dokáží nové herní notebooky tlačit nejnovější procesory Intel HX až na samé hranice jejich možností, až k maximálnímu turbo výkonu 150 W. Exkluzivní technologie MSI OverBoost dále posouvá laťku na 250 W s kombinovaným využitím výkonem dodávaným CPU a GPU, od čehož si můžeme slibovat maximálně pohlcující a prvotřídní gaming.

MSI do svého nového herního notebooku, jako první na světě, osadila displej od Samsungu s QHD 240 Hz OLED. Ten vyvažuje vysoké rozlišení a obnovovací frekvenci, přináší všechny výhody OLED displeje, včetně nízké doby odezvy, širokého barevného gamutu a vysokého kontrastního poměru.

„První sériově vyráběný displej QHD 240Hz OLED od společnosti Samsung poskytne nejlepší herní zážitek s bohatým barevným podáním barev, věrnou černou a výjimečnou rychlostí plynulého pohybu. Kromě toho, OLED slibuje ochranu očí díky absenci blikání a minimalizaci vyzařovaného modrého světla. Vzhledem k vlastnostem a výkonu, které Samsung OLED displeje dokáží nabídnout se dá očekávat, že se stanou novým standardem pro herní notebooky.“ Sdělil Bobby Su, generální ředitel a viceprezident společnosti Samsung Taiwan.

Prvotřídní a přesné zobrazení je důležité pro profesionály i tvůrce. Exkluzivní technologie True Pixel zajišťuje, že každý displej notebooku bude kalibrován již v továrně, což slibuje nejpřesnější reprodukci barev. MSI nyní ke každému notebooku přikládá exkluzivní zprávu o kalibraci barev, která podrobně popisuje všechny parametry displeje včetně hodnoty Delta-E nebo Gamma.

Přesné ovládání je pro každý herní notebook zásadní, proto je nový herní notebook MSI vybaven mechanickou klávesnicí se špičkovými spínači Cherry MX poskytující prvotřídní pocit při stisknutí kláves, RGB osvětlením jednotlivých kláves a exkluzivním ovládacím softwarem od SteelSeries GG.

Nové herní notebooky MSI jsou také vybaveny certifikací Meta-Ready, které slibují bezproblémový průzkum nebo stavbu Metaverza. Exkluzivně dodávaný software Animaze poskytuje příjemný dotek Metaverza s animovaným avatarem, který je k dispozici pro nejlépe hodnocené konferenční aplikace, jako je Zoom nebo Teams.

Společnost MSI uspořádá virtuální zahajovací akci „MSIology: Náskok v prvenství“ 7. června 2022 v 19:00 a během ní představeny podrobnější informace k notebookům.

Dokonalá náhrada stolního počítače – Titan GT77

Řada Titan GT byla vždy ceněna pro svůj výkon na úrovni stolních počítačů a efektivní systém chlazení. Získala si také srdce autorit a byla oceněna jako zlatá volba v soutěži Best of COMPUTEX Award. Zbrusu nový Titan GT77 se triumfálně vrací nejen s vyšší úrovní výkonu a chlazení, ale také s řadou prémiových funkcí včetně světelného RGB panelu a mechanické klávesnice se spínači Cherry MX Ultra Low Switch. Technologie Cooler Boost Titan se skládá ze 4 ventilátorů, 7 heat pipes a tepelné podložky s fázovou změnou, která uvolní skutečný potenciál nejnovějšího 16jádrového procesoru Intel řady HX. Díky chlazení má Titan GT77 až 150W MTP (maximální turbo výkon) výpočetního výkonu, což přináší dvojnásobný výkon ve srovnání s procesorem předchozí generace. Titan GT77 se nezastavuje a posouvá výkon dále díky exkluzivní technologii MSI OverBoost, která dosahuje neuvěřitelných 250 W1 kombinovaného výkonu poskytovaného CPU a GPU, který je příslibem výkonu na úrovni stolních počítačů. Nový Titan GT77 je také vybaven rozšiřitelností na úrovni stolního počítače a v případě upgradu se naskýtá možnost využití 4 paměťových slotů a 4 slotů M.2, které podporují až 128G paměti a 32TB úložiště.

Nový Titan GT77 se vyznačuje nejen dominantním výkonem a rozšiřitelností, ale také zvyšuje laťku klávesnic v noteboocích díky mechanické klávesnici s prvotřídními spínači Cherry MX Ultra Low Switch, které zajišťují příjemný hmat a ostrý stisk kláves. Každá klávesa je RGB podsvícená (Per-Key RGB) a lze ji spravovat pomocí proslulého softwaru SteelSeries GG, což slibuje efektní podsvícení s osobním stylem. Ještě více RGB nabízí světelná lišta umístěná v zadní části notebooku, kterou lze rovněž spravovat pomocí softwaru GG.

Zbrusu nový Titan GT77 nabízí výkon a rozšiřitelnost na úrovni stolních počítačů i přes jeho 23 mm tenké šasi. Je to dokonalá "náhrada stolního počítače" představená pro ty, kteří hledají herní notebook bez jakýchkoli kompromisů.

Vidět znamená věřit – Raider GE77 HX/67 HX

Řada Raider GE byla vždy špičkou v oblasti hrubého výkonu moderních herních notebooků a nyní se hráči mohou těšit na její nově vybavený 16jádrový procesor Intel HX, který slibuje až 150W MTP (maximální turbo výkon) výpočetního výkonu. Hráči jsou zvýhodněni kombinovaným 250W1 výkonem CPU a GPU díky exkluzivní technologii OverBoost. Tato mohutná výkonnostní vylepšení jsou dokonale prezentována prvním QHD 240Hz OLED displejem na světě u nejnovějšího modelu Raider GE67, který vyvažuje rozlišení a obnovovací frekvenci, přináší tak vizuální hody se supernízkou dobou odezvy 0,2 ms, superširokým barevným gamutem DCI-P3 100 % a supervysokým kontrastním poměrem 1 000 000:1. Tyto oku lahodící specifikace se promítají do maximálně pohlcujícího gamingu.

Zrozen pro výkon – Vector GP76 HX/66 HX

Řada Vector GP se zrodila s novým konceptem; název "Vector" vyjadřuje očekávání společnosti MSI, že řada GP bude mít veškerý výkon potřebný k tomu, abyste se mohli posunout kupředu s uspokojivým zážitkem v oblastech jako je gaming, inženýrství nebo vědecké výpočty. S efektivním chlazením Cooler Boost 5 může výkon notebooku řady Vector dosáhnout až 250 W1 prostřednictvím technologie MSI OverBoost.

Pro profesionály – CreatorPro X17

Zcela nový CreatorPro X17 je určen pro profesionály. Obsahuje všechny základní prvky, které profesionálové potřebují, včetně vysokého výkonu, přesného zobrazení, certifikace ISV a spolehlivého zabezpečení. Silný výkon zajišťuje nejnovější 16jádrový procesor Intel HX a grafický procesor NVIDIA RTX™ A5500 Laptop. Díky exkluzivní kalibraci barev displeje na jednotku a první vestavěné zprávě o kalibraci barev na světě, která obsahuje všechny kritické parametry displeje, jako je hodnota Delta-E nebo Gamma, nebyla tvorba s CreatorPro X17 nikdy efektivnější a přesnější.

Efektivita i stabilita je pro profesionály klíčová. Nový CreatorPro X17 byl certifikován nezávislými poskytovateli softwaru, jako jsou Adobe, Autodesk a Ansys, což slibuje ujišťující stabilitu systému. Vestavěný modul TPM navíc zabezpečuje důvěrná data. CreatorPro je dokonalá mobilní pracovní stanice stvořená pro profesionály.

Tiskové zprávy

Diskuse