HP a E LINKX otevřely v Praze první kamennou prodejnu ve střední Evropě

22. 4. 2022 11:05    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová prodejna v Praze představuje významný krok vpřed ve využívání omnichannel strategie

HP a E LINKX otevřely v Praze první kamennou prodejnu ve střední Evropě
  • Prodejna se nachází nedaleko obchodního centra Arkády Pankrác a nabídne prodejní plochu okolo 200 m2
  • Showroom poskytuje zákazníkům možnost vyzkoušet si produkty HP a možnost pohodlně si vyzvednout produkty zakoupené online na e-shopu HPmarket.cz
  • Zákazníci zde najdou také jedinečný herní koutek pro hráče

Společnost HP s partnerem E LINKX otevřela v Praze první kamenný obchod HP ve střední Evropě. Zákazníci prodejnu s přibližnou rozlohou přibližně 200 m2 naleznou v blízkosti nákupního centra Arkády Pankrác.

Značkový showroom a obchod společnosti HP v Praze, který provozuje společnost E LINKX, nemá být jen další prodejnou. Cílem je zde také informovat a vzdělávat uživatele – to vše formou pořádání nejrůznějších akcí, které budou zahrnovat představování nových produktů či výukové kurzy.

Nabízený sortiment mimo jiné obsáhne i tiskárny a spotřební materiál, speciální PC sestavy, vysoce výkonná zařízení i standardní stolní počítače a notebooky pro každodenní použití s cílem zaujmout co největší počet zákazníků.

Chování spotřebitelů se dramaticky změnilo, jelikož poptávka po hybridním způsobu práce, ale i zábavě stále roste. Tato poptávka po nových zážitcích vytvořila další příležitosti pro značky, které dokáží nejlépe propojit on-line a off-line svět. Moderní nákupní zážitek musí poskytovat osobní zapojení pro on-line zákazníky a zároveň přinášet přidanou hodnotu i pro off-line zákazníky.

„Rádi bychom se soustředili na služby poskytované zákazníkům, budování pevného vztahu se zákazníkem a posílení loajality ke značce HP. Jako jednu z největších výhod bychom rádi vyzdvihli okamžitou podporu poskytovanou klientovi,“ informuje Erika Lindauerová, generální ředitelka HP pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko. „Navíc bychom chtěli, aby se toto místo stalo centrem pro kreativní prezentaci výrobků HP. Zveme návštěvníky, aby fotili, natáčeli videa a stali se součástí zákaznické cesty společnosti HP.“

„Kromě HP produktů pro běžné domácí využití si zákazníci budou moci prohlédnout a na vlastní kůži vyzkoušet i technologie, které k vidění běžně nebývají. Půjde například o speciální sestavy a profesionální vysoce výkonná zařízení. Rádi bychom se zaměřili i na herní počítače a notebooky, virtuální realitu a další specifická zařízení pro různé profesní i zájmové kategorie, jako jsou tvůrčí pracovníci, designéři, výrobci, architekti a inženýři. Chceme tu ale být pro každého, tedy i pro zákazníka, který si přijde vybrat základní nebo pokročilejší počítač či notebook pro domácí využití. Tomu pomůžeme s vytvořením té nejlepší sestavy a s rozšířením povědomí o tom, co jim může HP nabídnout,“ říká Roman Plášil, ředitel e-shopu HPmarket.cz.