Nové notebooky HP Spectre a HP Envy

27. 5. 2022 14:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost HP Inc. představuje své nejnovější notebooky HP Spectre a HP Envy, které byly vytvořeny s cílem nabídnout flexibilitu při tvorbě a umožnit bezproblémovou práci v dnešním hybridním světě.

Nové notebooky HP Spectre a HP Envy

„Mezi tvůrce se neřadí pouze profesionální fotografové, designéři, skladatelé a editoři – tvůrcem se stává každý, kdo spolupracuje s přáteli, rodinou a kolegy a tvoří doma, v práci a všude jinde,“ uvedla Josephine Tanová, globální ředitelka divize Consumer Personal Systems společnosti HP Inc. „Dnešní hybridní svět vyžaduje nový pohled na to, s jakými nástroji tvořit, společnost HP proto uvádí na trh širokou škálu zařízení v řadách Spectre a Envy, která uživatelům umožní tvořit bez omezení.“

Tvořte, s kýmkoli chcete

S novými počítači Spectre a Envy můžete plynule a bezproblémově tvořit a spolupracovat. Tato zařízení jsou vybavena funkcemi HP Presence a HP GlamCam, které se postarají o kvalitní a bezproblémové videohovory a také zvukové hovory, mezi něž patří:

  • Kamera s rozlišením 5 Mpx poskytuje dokonalý obraz při spolupráci s kolegy nebo při oslovování klientů.
  • Funkce HP Auto Frame a HP Dynamic Voice Leveling zaručí interaktivní obraz a zvuk bez ohledu na to, kde se v místnosti nacházíte.
  • Úprava podsvícení pro automatickou korekci obrazu v jakémkoli prostředí, kde budete přijímat hovor.
  • Filtr vzhledu pro 60 % z nás, kteří mají větší trému, pokud mají mluvit do kamery. Tato funkce umožňuje snadno doladit vzhled pleti, zubů a očí.
  • Obousměrná redukce šumu s využitím umělé inteligence, směrové mikrofony s tvarováním zvukového paprsku a čtveřice reproduktorů pro vynikající zvuk během videohovorů nebo hlasových hovorů.
  • Network Booster pro optimalizaci rychlosti sítě s cílem omezit zamrzání obrazu a výpadky hovorů.
  • Upozornění v zájmu zajištění ochrany soukromí s využitím umělé inteligence pro spolupráci a tvorbu ve veřejném prostoru, rozmazání obrazovky v okamžiku, kdy se za vámi nachází nějaká osoba.

Vytvářejte, co chcete

Bez ohledu na to, jakým typem tvůrce jste, rozhodujícím parametrem je pro vás výkon. Nejnovější počítače Spectre a Envy nabízejí širokou škálu možností včetně procesorů, displejů a dalších prvků, abyste měli jistotu, že vaše zařízení bude vyhovovat způsobu, jakým ho chcete používat. Patří mezi ně:

  • Displej OLED s rozlišením až 4K pro přirozenější zážitek ze sledování obrazu a displej s obnovovací frekvencí 120 Hz (dvojnásobek oproti běžnému standardu) pro plynulost akčních scén a dobrou odezvu.
  • Dotykový displej umožňující maximálně využívat funkce gest, jako je změna velikosti zobrazení pomocí dvou prstů, dvojité klepnutí nebo stisknutí a podržení, k vytváření kreseb a dalšího kreativního obsahu a pro snadnou manipulaci s nimi. Snadné pořizování poznámek nebo kreslení na počítačích je podporováno využitím dotykových per.
  • Obrazovky různých velikostí a poměrů stran nabízejí to nejlepší pro vaši kreativitu. Můžete si zvolit zařízení s poměrem stran 3:2 k prohlížení internetových stránek a plnění úkolů, u nichž je kladen důraz na produktivitu, zařízení s poměrem stran 16:9 ke sledování videí a pro zábavu a zařízení s poměrem stran 16:10 pro úpravu videa a zvuku.
  • Platformy Intel Evo s procesory Intel Core 12. generace pro lepší multi-tasking a vyšší výkon.

Tvořte všude tam, kde vás inspirace zrovna zastihne

Tvůrci potřebují ke své práci nejen dlouhou výdrž baterie, ale také všechny nástroje, potřebné k jejímu prodloužení. Společnost HP nabízí funkce inteligentní správy napájení, které jsou k dispozici v zařízeních s procesory Intel:

  • Režim Power Saver prodlužuje výdrž baterie v případech, kdy není možné zajistit nabíjení.
  • Funkce In-bag detection využívá technologii Intel Dynamic Tuning, která upravuje výkon počítače, tak aby se při uložení do brašny nepřehříval a nevybíjel baterii.
  • Funkce Adaptive Battery Optimizer sleduje teplotu baterie, stav nabíjení a dobu používání, baterii tedy průběžně chrání.
  • Funkce Smart Sense optimalizuje výkon, teplotu a další parametry zařízení na základě způsobu jeho používání.

Tvorba se neomezuje pouze na jedno zařízení. Více než 60 % tvůrců používá ke své práci více než dvě zařízení. A 60 % jich rovněž uvedlo, že kvalitní software může z dobrého počítače udělat vynikající. Všechna nová zařízení Spectre a Envy se dodávají s předinstalovanou aplikací HP Palette, což je patentovaný digitální pracovní prostor, který pomáhá zjednodušit tvůrčí proces a umožňuje hladkou spolupráci mezi zařízeními. Pomocí aplikace HP PhotoMatch dokážete na fotografiích najít libovolnou tvář. Aplikace Concepts vám umožní objevovat nekonečné možnosti flexibilního skicování. Prostřednictvím funkce HP QuickDrop můžete bez problémů bezdrátově přenášet cokoli do libovolného zařízení. Nástroj Duet for HP vám umožní rozšířit pracovní prostor, připojit se k jinému zařízení a získat více kreativních možností.

Dostupnost a ceny

  • Notebook Spectre 14 x360 bude v ČR v prodeji od poloviny září za ceny od 39 990 Kč.
  • Notebook Spectre 16 x360 bude v ČR v prodeji od poloviny září za ceny od 49 990 Kč.
  • Notebook Envy 13 x360 bude v ČR v prodeji od poloviny září za ceny od 34 990 Kč.
  • Notebook Envy 15 x360 bude v ČR v prodeji od poloviny září za ceny od 29 990 Kč.
  • Notebook Envy 16 bude v ČR v prodeji od poloviny září za ceny od 54 990 Kč.
  • Notebook Envy 17 bude v ČR v prodeji od poloviny září za ceny od 29 990 Kč.
Tiskové zprávy

Diskuse