Výkon a produktivita kdykoli a kdekoli: Přenosný monitor Philips 16B1P3302

28. 7. 2022 16:05    Rubrika: Tiskové zprávy

V dnešním uspěchaném světě je mobilita určujícím prvkem každodenního života – a větší mobilita vyžaduje větší flexibilitu. Ať už doma nebo v kanceláři, s přáteli nebo s kolegy, při multitaskingu nebo relaxaci, uživatelé potřebují řešení, která dokážou držet krok s jejich dynamickým životním stylem. Představujeme tedy zbrusu nový a lehký 16" monitor Philips 16B1P3302 (úhlopříčka 15,6" / 39,6 cm), který je bohatý na funkce, ale přitom snadno přenosný, aby poskytl lepší zábavu a vyšší produktivitu. Monitor je vyveden v elegantním tenkém provedení a ověnčen cenami za design.

Výkon a produktivita kdykoli a kdekoli: Přenosný monitor Philips 16B1P3302
  • Technologie širokoúhlého zobrazení IPS LED pro autentické, přesné barvy
  • 16:9 Full HD (1920 x 1080) displej pro ostré a detailní snímky
  • Jeden hladký, měkký a ohebný USB kabel pro větší flexibilitu a menší změť kabelů
  • Zobrazení na dvou obrazovkách pro vyšší produktivitu
  • USB-A s DisplayLink pro bezproblémové prezentace a sdílení
  • Lehký, skládací, oceněný design pro flexibilitu a styl

„Přenosný monitor Philips 16B1P3302 byl vyroben pro dnešní aktivní životní styl na cestách. Máme za sebou tradiční pracovní prostředí a pracovní život, vítáme hybridní práci a extrémní flexibilitu. Tento model kombinuje produktivitu a funkce pevného monitoru zvyšující výkon se snadnou přenositelností notebooku,“ řekl Carlos Sanchez, Senior Product Manager pro oblast Evropy v MMD Monitors & Displays.

Mobilita se snoubí s produktivitou

Philips 16B1P3302 má všechny funkce potřebné pro vysokou produktivitu v různých pracovních kontextech, od štíhlých kancelářských stolních počítačů přes práci na dálku až po řešení mobilní práce všeho druhu. Jeho vylepšený 16:9 Full HD displej s funkcí SmartImage je kompaktní pro snadnou přepravu a skladování, a přesto poskytuje silný vizuální punc s živými barvami, ostrými detaily a bohatým kontrastem. Technologie IPS poskytuje velkorysé pozorovací úhly 178°/178°, takže si uživatelé mohou užívat displej téměř z jakéhokoli úhlu.

Flexibilita je u Philips 16B1P3302 skutečně zaručena díky řadě funkcí navržených pro usnadnění práce a hraní na cestách. Tenký oboustranný síťový USB kabel k monitoru je měkký a ohebný, aby se vešel do každé tašky, zatímco konektory typu C a typu A umožňují uživatelům vychutnat si video ve vysokém rozlišení ze svého smartphonu nebo notebooku, využít vyšší produktivity práce na dvou obrazovkách, dobíjet monitor, přenášet data vysokou rychlostí a užívat si rychlého a snadného sdílení a prezentací.

Kromě těchto flexibilních a vysoce výkonných funkcí jsou u Philips 16B1P3302 klíčové komfort a pohoda, čemuž napomáhá víceúhlový souvislý naklápěcí stojan, který lze ohýbat od 0 do 90°, a také k očím šetrné technologie LowBlue Mode a Flicker-free.

Cena a dostupnost

Monitor Philips 16B1P3302 bude dostupný od července za doporučenou cenu 5829 Kč (239 Eur).

Tiskové zprávy . Příslušenství

Diskuse