Predator Race Cup 2022 s novými auty, novou závodní drahou a atraktivním prize poolem

26. 4. 2022 17:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer oznámila, že spouští registraci do soutěže Predator Race Cup 2022, která je otevřena do 19. 5. 2022. Závody budou probíhat na platformě Assetto Corsa a mohou se jich zúčastnit nejen ambiciózní simracingoví závodníci, ale také fanoušci motorsportu, hráči PC her a další nadšenci.

Predator Race Cup 2022 s novými auty, novou závodní drahou a atraktivním prize poolem
  • Predator Race Cup 2022 zaštítěný týmem R8G, v jehož čele stojí legenda motorsportu Romain Grosjean, i letos podporuje nové talenty v simracingovém závodu pro veřejnost.
  • Registrace je bezplatná a otevřená každému, kdo má počítač, a v České republice a na Slovensku začíná 25. 4. 2022.
  • Celková hodnota prize poolu činí až 50 000 EUR, a kromě toho se mohou dva nejlepší vítězové Národního poháru zúčastnit Mezinárodního finále a získají tak možnost připojit se na jeden rok k R8G eSports, jednomu z pěti nejlepších simracingových týmů na světě.

O účasti v Národním [nebo regionálním] poháru soutěže Predator Cup 2022 rozhodnou kvalifikační závody. 26 jezdců s nejrychlejším časem se pak utká ve třicetiminutovém Národním [nebo regionálním] finále. Dva nejlepší vítězové Národních [nebo regionálních] pohárů dostanou pozvánku na Mezinárodní finále konající se 14. června, kde se utkají s dalšími vítězi Národních pohárů ze 24 zemí. Vítěz Mezinárodního finále vyhraje neopakovatelný a výjimečný zážitek, kdy se na jeden rok připojí k týmu R8G eSports jako nováček a bude se učit od těch nejlepších.

"Po úspěchu prvního Predator Race Cupu, který proběhl v roce 2021, vymýšlíme do budoucna vlastní formáty soutěží v eSportu. Díky spolupráci s profesionálním závodníkem, podnikatelem, zakladatelem týmu R8G eSports a podporovatelem eSportu Romainem Grosjeanem, která započala v roce 2020, může společnost Acer podporovat herní komunitu a pomáhat talentovaným amatérským závodníkům růst," říká Hajo Blingen, viceprezident marketingu společnosti Acer pro Evropu, Střední východ a Afriku. "Protože má simracing potenciál se nadále rozvíjet, jsme nesmírně hrdí na to, že můžeme i nadále úzce spolupracovat s týmem R8G eSports a se špičkovými prodejci v mnoha zemích v Evropě, Africe a na Středním východě."

Všichni účastníci Národního poháru Predator Race Cupu 2022 mají na výběr tři prestižní vozy: Mercedes AMG GT3, Lamborghini Huracan GT3 nebo McLaren 650 GT3. S vybraným vozem budou závodit na 5 891 km dlouhém okruhu Silverstone, který je proslulý svými rychlými zatáčkami a vysokými průměrnými rychlostmi závodníků.

Predator Race Cup 2022 v České republice a na Slovensku bude přenášen živě na Twitch kanále eSuba s odborným komentářem, který bude fanoušky celou akcí provázet. Další podrobnosti o vysílání Mezinárodního finále budou zveřejněny před akcí. K Predator Race Cupu se vážou i speciální prodejní akce u partnera závodu CZC.cz.

Další informace o přihlášení do soutěže a registraci najdete na webu Predator Race Cupu 2022 ZDE.

Tiskové zprávy

Diskuse