3G mobilní internet nově také v Ostravě

14. 5. 2009 20:50    Rubrika: Krátké zprávy    Autor: Viktor Péder

Po Plzni je Ostrava dalším městem, kde O2 spouští mobilní síť 3G. Síť nové generace nabídne zákazníkům možnost využívat ve svých noteboocích a netboocích mobilní internet o rychlostech v řádech Mbps pomocí mobilního telefonu, USB externího modemu nebo nejlépe integrovaného modemu v notebooku.

Speciální nabídka pro Ostravu

Do konce května bude v Ostravě probíhat speciální promo akce, díky níž budou moci všichni obyvatelé využít zvýhodněnou nabídku mobilního připojení. Všichni, kteří si nově aktivují samotný O2 Mobilní internet, budou platit pouze 600 Kč včetně DPH. Oproti standardní ceně (750 Kč) tak významně ušetří. Vůbec nejvýhodněji ale mohou O2 Mobilní internet získat zákazníci v rámci nové struktury služeb pro domácnosti, kterou Telefónica O2 nabízí od začátku tohoto týdne. Pokud již doma využívají například O2 Internet mohou si v rámci naprosto svobodné konfigurace služeb dokoupit O2 Mobilní internet za zvýhodněnou cenu pouhých 150 Kč měsíčně včetně DPH.

K mobilnímu internetu dostanou navíc zákazníci při podpisu smlouvy na 24 měsíců za 1 Kč novinku v nabídce datových modemů, a to malý kompaktní USB Stick modem. Jeho standardní cena činí 1 995 Kč včetně DPH.

Související články

3G za levno k ADSL bez paušálu za pevnou
3G mobilní internet už i pro Plzeň

Krátké zprávy

Diskuse